Ben Cumartesi transfer olcamsizin sonucunuz ne zaman belli olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Cumartesi transfer olcamsizin sonucunuz ne zaman belli olacak
Benim de 6 di ama doktor bir bant verdi dün gitiiğim de 8.6 olmuştuİlk gittiğimde 7.5 tu 9.5 la transfer oldum
Çok teşekkür ederim cevabınız için eğer 4. Tüp bebeğim olumsuz geçerse İstanbulda bu sefer düşünüyorum herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun dilerim 4. Tüp bebeğim çok güzel geçer onlara gerek kalmaz Amin aklımda olsun ben şimdi bakarım çok sağolun inşallah bize de şans getirsin Rabbim size de sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin inşallah tabi bilmiyorum durumunuz nedir şu anistanbul tüp bebek merkezi aret kamar , kendi doktorum çok memnunum merkez çok başarılı
Güzel haberlerle gelırsınız ınsallahBen Cumartesi transfer olcam
çok iyi 9 üzeri transfer oluyorBenim de 6 di ama doktor bir bant verdi dün gitiiğim de 8.6 olmuştu
Evet öyle :)çok iyi 9 üzeri transfer oluyor
Kaç yaşındasınız ve size sorun olarak ne söylediler tüp bebeğe yönlendirirkenOpular çok oldu ama transferim ikinci :) opu süreci bence en çok yıpratan süreç hep ngsten sağlıksız geliyordu
Demek varsa çıkıyormusCanım benim de transfer hariç 4. Gün ve 5. Gün idrarda çıktı, 6. Gün kan testi vermiştim.
Evet çatlatma iğnesi etkisi 9 günde falan gidiyor ortalama yanlış pozitif çıkabilirBenim taze transfer çatlatma iğnesi yanlış sonuç çıkarır diyorlar idrar testinde o yüzden hiç test almadım, kan testi yaptırayım diyordum ama ben de alayım o zaman test
Bence bu sürecin en zor kısmı opu öncesi ve opu günleriOpular çok oldu ama transferim ikinci :) opu süreci bence en çok yıpratan süreç hep ngsten sağlıksız geliyordu
26 yaşındayım eşim 30 yaşında. Eşimin spremleri yok yani bazen 6.7 tane çıkıyor bazen sıfır. Bende de genetik sıkıntı var taşıyıcıyım çocuklarım sağlıklı olmuyor tek çare tüp bebekKaç yaşındasınız ve size sorun olarak ne söylediler tüp bebeğe yönlendirirken
Kesinlikle. Kullanılan ipneler yumurta sayıları kaçıncı güne gelecek diye beklemek. Bide benim Ngs gidiyordu ondan sağlıklı haber gelir mi diye beklemek beni en zorlayan kısım. Yoksa transfer oluyorsun zaten 10 günde hamile misin değil misin öğreniyorsun o bi tık daha kılayBence bu sürecin en zor kısmı opu öncesi ve opu günleri
Rabbım ınsallah yüzünüzü güldürsün26 yaşındayım eşim 30 yaşında. Eşimin spremleri yok yani bazen 6.7 tane çıkıyor bazen sıfır. Bende de genetik sıkıntı var taşıyıcıyım çocuklarım sağlıklı olmuyor tek çare tüp bebek
Canım herkesin bünyesine göre değişir, idrara geç yansıyan olabilir. Benim yansıdı ama yansımayan ve kanda pozitif gören çok insan varDemek varsa çıkıyormus
Amin canım Allah razı olsun sende hayırlısıyla doğur inşallahRabbım ınsallah yüzünüzü güldürsün
Tabi canım mesela ben ilk gebelikte 4. Gün silik gördüm testte ama arkadaşım 10. Gün kanda gördü hala idrarda görmüyordu. Bi kaç gün sonra idrarda gördü içimde kalmasın yapayım yine demiştiCanım herkesin bünyesine göre değişir, idrara geç yansıyan olabilir. Benim yansıdı ama yansımayan ve kanda pozitif gören çok insan var
Kuzum hormon aldın çok fazla çok normal böyle bir ruh hali içinde olman. Ama biraz toparlan, ilk olumsuzlukta kendini bu kadar bırakmaBen dün daha iyiydim bugün çok üzgünüm kızlar modum çok düşük