- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
Mbundan hic kullnmadm cnm ya kendi adima belki diger arkadaslar bikir uyansinlar gün icerisinde cevaplarlar
Merhaba canım bende 5 aralık dördüncü gün transferi yapıldı pozitif sonuç aldım bu cumartesi kalp atışı ve bebek için randevum var. Geçen cumartesi gittiğimde 6+2ydim bebek görünmedi dr bir hafta sonra bakalım dedi cumartesiyi bekliyorum bebis görülürse beni de listeye eklersin benim de tahmini 22 ağustos görünüyor doğum
@Ssevincli[/USER]
]@kofi[/USER]
]@karrtanesiii[/USER]
@Paradoks34[/USER]
@zzazu[/USER]
@hayrusz[/USER]
@Nooram[/USER]
Efenin_Annesi [/USER]
@Ruse52 /USER]
@Semaknc[/USER]
@AaGg[/USER]
Boncukboncuk33 [/USER] Pozitif sonuç alan tatlı anne adayları. Doktorumuzun söylediği gebelik haftanız, kese tarihimiz, kalp atışı tarihimiz ve sonu gelmeyecek tatlı telaşları birlikte yaşayalım.
@Yellewangel23[/USER] Sat 1 Aralık, 5+2 günlük olduk. Gelin Bu heycanı Beraber yAşayalım sabırla sağlıkla sıhatla kucagimıza allamayi Nasip etsin Rabbim Amin
Gittim canım karından baktı çok şükür kalbini de duyduk tam 7hafta 0 günlük müş rabbim hepinize nasip etsin inşallahcanım gittin mi dra ? ebende senin gibiyim cumartesi gidiceğim mutlaka haber ver olurmu ... inş güzel haberler alırız
ekledim cnm unutrum diye simdiden hadi hayrli haberler alin insallahM
Merhaba canım bende 5 aralık dördüncü gün transferi yapıldı pozitif sonuç aldım bu cumartesi kalp atışı ve bebek için randevum var. Geçen cumartesi gittiğimde 6+2ydim bebek görünmedi dr bir hafta sonra bakalım dedi cumartesiyi bekliyorum bebis görülürse beni de listeye eklersin benim de tahmini 22 ağustos görünüyor doğum
masallah cnm bnm hadi hayrlisi olsun bndan snrasi icin cnmKızlar toplu yazıyım 8 aralıkta transfer olmuştum 28 aralıkta keseyi göreük bugun de bebek ve kalp atışını duyduk kontrollerim karından oldu bugun tam 7+0 ken bakıldı ultrasona ultrasonda da 7+0 çıktı
Elhamdulillah her şey yolunda :) üçüz gebelik benimki :) 6+1im bugün. Kalp atışını henüz duyamadık.
@Ssevincli[/USER]
]@kofi[/USER]
]@karrtanesiii[/USER]
@Paradoks34[/USER]
@zzazu[/USER]
@hayrusz[/USER]
@Nooram[/USER]
Efenin_Annesi [/USER]
@Ruse52 /USER]
@Semaknc[/USER]
@AaGg[/USER]
Boncukboncuk33 [/USER] Pozitif sonuç alan tatlı anne adayları. Doktorumuzun söylediği gebelik haftanız, kese tarihimiz, kalp atışı tarihimiz ve sonu gelmeyecek tatlı telaşları birlikte yaşayalım.
@Yellewangel23[/USER] Sat 1 Aralık, 5+2 günlük olduk. Gelin Bu heycanı Beraber yAşayalım sabırla sağlıkla sıhatla kucagimıza allamayi Nasip etsin Rabbim Amin
Benim kanamam oldu, olmadan da yapmıyodum ama artık tamamen bıraktım. Aman dikkat et çok vicdan azabı duydum kanamam oluncaKızlarrr bu dönemde ev işi filan yapıyormusunuz acabaa
Yokk bende yapmıyorumm ama evde kalk gidelim diyooBenim kanamam oldu, olmadan da yapmıyodum ama artık tamamen bıraktım. Aman dikkat et çok vicdan azabı duydum kanamam olunca
Ayyy aynı valla ev korkunç vaziyette bugün kayınvalidem sağolsun geldi epey bişey halletti ama keşke kendim yapabilsem hamileliğim sağlıklı geçsin de kendim işimi halledebileyim siye dua ediyorum inanYokk bende yapmıyorumm ama evde kalk gidelim diyoo
valla cnm ben sadece yedigim tabgi kldryorumKızlarrr bu dönemde ev işi filan yapıyormusunuz acabaa
canım kendim duymuş kadar çok sevindim bana da umut oldu inş sağlıkla kucağına alırsın canım.Gittim canım karından baktı çok şükür kalbini de duyduk tam 7hafta 0 günlük müş rabbim hepinize nasip etsin inşallah
bnde cn atyorum kndim yapyim ama suan ypmiyrum cnmm annm ypiyr esim ypiyor simdilikAyyy aynı valla ev korkunç vaziyette bugün kayınvalidem sağolsun geldi epey bişey halletti ama keşke kendim yapabilsem hamileliğim sağlıklı geçsin de kendim işimi halledebileyim siye dua ediyorum inan
Kaç haftalıksın?bnde cn atyorum kndim yapyim ama suan ypmiyrum cnmm annm ypiyr esim ypiyor simdilik
6. haftanin icindeyim cnmKaç haftalıksın?
ekledim cnm unutrum diye simdiden hadi hayrli haberler alin insallahBoncukboncuk33 ile beraber
HAYIRLI OLSUN CANIM NE GÜZEL ÜÇ TANE BİRDEN BEBİŞLER İNŞ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN. 6+1 DE BEBEK GÖRÜNDÜ MÜ PEKİ KALP ATIŞI İÇİN ERKEN BİR HAFTA SONRA DUYULUR İNŞElhamdulillah her şey yolunda :) üçüz gebelik benimki :) 6+1im bugün. Kalp atışını henüz duyamadık.
Kızzzz kim yapıyoo işleri evdeeevalla cnm ben sadece yedigim tabgi kldryorum
Herşeyin başı sağlık tabi hayatımm bende 2 erkek 1 köpek var hunii takıyorum kafamaAyyy aynı valla ev korkunç vaziyette bugün kayınvalidem sağolsun geldi epey bişey halletti ama keşke kendim yapabilsem hamileliğim sağlıklı geçsin de kendim işimi halledebileyim siye dua ediyorum inan
annemle esim yapiyor cnm saolsnlar 6 yasndada bi oglum var onla ilgileniyorlar simdilik birsey yapmiyrun ben buz dolabiyla iyi haşir neşirimKızzzz kim yapıyoo işleri evdeee
canm transfer sonrasi beta degerlerini yazar misinElhamdulillah her şey yolunda :) üçüz gebelik benimki :) 6+1im bugün. Kalp atışını henüz duyamadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?