- 4 Ocak 2021
- 42
- 28
- 3
- 37
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
Saol canım nşallah görümceminde alerjisi vardı ona ventolin hap vermşlerdi bi sor istetsen Dr çok rahatlamıştı onuMasAllah diyelim hep böyle rahat geçer benim de alerjik rinitim var ilaçta kullanmadığım için ara ara rahatsız ediyor insAllah sağlıkla Güzel bir şekilde gecer
Allah yardımcın olsun canım inan hamlelgin her hali çooolk güzel yavrunu kucagıba alınca ay ne çabuk geçti diyip özliceksinBi ilaç kullanıyomusun
İlaç kullanmıyorum ben canım kimyon rezene falan içiyorum onlar biraz rahatlatıyor Hadid olduğu için etkisi az olmuş olabilir ama bu haftalarda mide bağırsak sorunu oluyor ilaçların ise yarar diye düşünüyorum rennie ye mide için çok iyi diyorlarCanım dün serum verdiler ama fayda etmedi hamileyim diye hafif bişiydi sanırım gece 3 te eve geldim sabah iyiydim kahvaltımı yaptım yine başladı dedim en iyisi kadın doğuma gideyim dedimnkeseyi gördü sonra talsit vs verdi
Günlerimiz aynı benimde sat 3 Aralık :) ama benim döngüm 24-25 gün olduğu için bat 27 Aralık'tı. 22 sinde silik çizgi ile öğrendim :) salı günü kan testi yaptırdım 20000lerde çıktı değerim. Dün keseyi görmek için gittik sürpriz oldu bebeği de gördük. 4+6 olması gerekirken ultrason da 5+5 çıktı. Doktor erken döllenme olduğunu söyledi :) 13ünde kalp atışı için çağırdı inşallah duyabiliriz:)Merhaba bende Eylül annesi olucam inşallah sat 3 Aralık bat 31 Aralık şuan 4+4 teyim ben miğde bulantısı ile şüphelenip 28 Aralık'ta test yaptım ve öğrendim 2. Çocuğum olucak inşallah yarın doktor kontrolüne gidicem inşallah keseyi görebiliriz
Tesekkur ederim. Sizlerin de boyle agriniz var miHayırlı olsun kuzum
Ben de 15 Ocak'ta gideceğim.Bende bekliyorum 15 ocakta gitcem 6+5 de bakalim ins cabuk gecer zaman
Evet canım kalp atışı için çağırmıştır.Canim sizin ikinciler olunca daha tecrubelisinizben regli gecmis farkettim 2. gun test yaptim 412ile 3.gun doktordaydim sukur keseyi 4+6da karindan gordum bugun5+4 6+5te tekrar randevumuz war nezaman neye bakildiginida bilmiyorum heralde kalp atisini duyariz bilgilendirin bizi tecrubeli annecikler
Hala var belim kasıklarımTesekkur ederim. Sizlerin de boyle agriniz var mi
Canım sonuç ne oldu merak ettimSelam kızlar ben de dün sabah evde test yaptım Adete 1 gün kala 2 çizgiyi de gördüm, gidip kan verdim sağlık ocağına ama sonuç hala çıkmadı
Ay çok güzel inşallah sağlıkla sihhatle kavuşursun melegine sendeGünlerimiz aynı benimde sat 3 Aralık :) ama benim döngüm 24-25 gün olduğu için bat 27 Aralık'tı. 22 sinde silik çizgi ile öğrendim :) salı günü kan testi yaptırdım 20000lerde çıktı değerim. Dün keseyi görmek için gittik sürpriz oldu bebeği de gördük. 4+6 olması gerekirken ultrason da 5+5 çıktı. Doktor erken döllenme olduğunu söyledi :) 13ünde kalp atışı için çağırdı inşallah duyabiliriz:)
Canim benim cok saol bitanem, 15ocaga denk geliyo benim ayni gunmu gidicez yoksa haberleselimEvet canım kalp atışı için çağırmıştır.İlk gebeliğımde ben de hepsine gitmiştim su an bekliyorum 6+3te çağırdı doktorum.
Hayırlı olsun. Benim kızım da 5 gün sonra 5 olacak.Kızlar merhaba benimde bir oğlum var 4.5 yaşında bugün adet olmam gerekiyordu olmadım zaten hissediyordum az çok birşeyler test yaptım akşam üstü ve sonuç böyle. Yarın sağlık ocağında kan tahlili vereceğim bakalım :))
Ay evet 15 ocakta gidicem ben de canim.Canim benim cok saol bitanem, 15ocaga denk geliyo benim ayni gunmu gidicez yoksa haberleselimicim rahatliyo walla iyiki warsiniz
Ben netten hesapladım dogum 6 Eylül gösteriyor, senin de 5 Eylül sanirim. Ayni sayılırızCanim benim cok saol bitanem, 15ocaga denk geliyo benim ayni gunmu gidicez yoksa haberleselimicim rahatliyo walla iyiki warsiniz
Cok saol canim ne karisikti kafam,Ay evet 15 ocakta gidicem ben de canim.Ne güzel,sevindim haberleşiriz. Ben pek boyle şeyleri kaydetmedim ama, kalp atışında sonra da hep ayda bir cağırdı. 10. Haftada rutin kontrol oluyor, o zaman bana bebeğin kiza benziyor demisto kesin olmamakla beraber Bir sorun yoksa gonderiyör. Sonra yine aylık kontrol. İkili tarama testleri oluyor, down sendromu vs gibi hastalıkların belirlenmesi için vs vs. 7.aydan itibaren de kontrol 3 haftadan 2 haftaya falan diye gidiyor doğuma yaklaştığımız için. Normal ilerleyis bu şekilde. Doktorun guzel demis, benimki de oyle demisti, ona güvendim. Zaten haber veriyorlar,buradan birbirimize destek olmak da çok güzel.
Aynn benimde 5eylul gosteriyo cok heyecanli ve zewkliBen netten hesapladım dogum 6 Eylül gösteriyor, senin de 5 Eylül sanirim. Ayni sayılırız
Evet ağustos sonu da olabilir tabi, valla doktorlar çok konuşunca kafam karışıyor benim deCok saol canim ne karisikti kafam,ekran resmi aldim walla, bende acaba demistim bu dr beni gecistiriyomu sen guzel demis yazinca dr da icime sindi
Aynn benimde 5eylul gosteriyo cok heyecanli ve zewklierken olursa agustos sonuna bile gelebilir demi
canım gittin mi dra ? ebende senin gibiyim cumartesi gidiceğim mutlaka haber ver olurmu ... inş güzel haberler alırızKızlar b3n yarın 7+0 oluyorum sizce kalp falan duyarmıyım ben 10 gün önce gittim sadece kese görmüştüm
Cok saol arkadasim icim gercekten cok rahatladi iyiki warsinEvet ağustos sonu da olabilir tabi, valla doktorlar çok konuşunca kafam karışıyor benim deBenim doktorum az öz söylerdi. Her ay tamamdır, gayet iyi bebek, iste bir dahaki geldiğinde sunu yapcaz derdi o kadar Zaten Allah korusun sorunlu gebelik olsa hepsini anlatıyor canim gecistirme durumu olmaz yani için rahat olsun.
Sen de sagol canim. Burada bir sürü kişiyiz haberleşiriz zaten bir sorumuz olduğunda hemen cevap geliyor, sağlıkla ilerlesin insallah hepimizin.Cok saol arkadasim icim gercekten cok rahatladi iyiki warsin
Kaçıncı günün canım? sanki daha çok yeni tutunuyor gibi yarın dene yine netleşir benceMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?