- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #5.681
Çeyrek altındıÇeyrekse tam altın falansa kız. Bilezik yüzük erkekrüyalarla bozdum bende kafayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çeyrek altındıÇeyrekse tam altın falansa kız. Bilezik yüzük erkekrüyalarla bozdum bende kafayı
Yok daha belli olmadı haftaya tekrar gideceğim inşallah o zaman belli olursenin cinsiyet belli olmustr ne cnm
İçinde çiğ et varsa sakıncalıcig kofte yemek sakncalimi kizlar
etsiz etli sewmem zatenİçinde çiğ et varsa sakıncalı
ilk bebek evet ama çalışıp eve gelmek yemek yapmak istememek çok sıkıntıIlk bebeğin mi öyleyse şanslısın yat ama arkada baska bir cocuk sorumluluk olunca inan cok zor
O bulantımız olmadığı için kuzum :) ben ilk hamileliğimde 20 kilo aldım, doğumdan sonra 25 kilo verdim 9 ayda. karnımın yumuşaklığını sen düşünBen bu ay 3 kilo aldım daha 8 ay var, 2 kilo nedir ya
oyy yerimmmKızlar vajinal ultrasondan cinsiyet tahmini yapabilecek var mı? Sanki konumu erkek gibi de bu yüzde kaç tutuyordu? ben hep kız hissediyorum, belki istediğim içindir. (önce sağlık sağlık sağlık tabiki si)
Evet Nipt diye geçiyor onu ben de mutlaka yaptıracağım 1 haftada çıkıyormuş sonucu.Perinatolojiye bir gidelim bakalım ondan sonra da testlere sıra gelecek.Evet canım,burada da konuşuldu aslında o kan testi nipt kan testi diye geçiyor.genetik tarama testi.fetal DNA testi vs de var.bakıp doktorla konuşulup bakılabilir.ben amniosentez için gerek görürler mi sanmıyorum,olursa yaptırır muyım.onu da bilmiyorum
Evet Nipt diye geçiyor onu ben de mutlaka yaptıracağım 1 haftada çıkıyormuş sonucu.Perinatolojiye bir gidelim bakalım ondan sonra da testlere sıra gelecek.Evet canım,burada da konuşuldu aslında o kan testi nipt kan testi diye geçiyor.genetik tarama testi.fetal DNA testi vs de var.bakıp doktorla konuşulup bakılabilir.ben amniosentez için gerek görürler mi sanmıyorum,olursa yaptırır muyım.onu da bilmiyorum
Cok uzuldum umarim bu bebegi saglicakla kucaginiza alirsinizAnladım cnm teşekkürler benimde düşüklerim çok olduğu için çok korkuyorum doktora gitmeye henüz gitmedim. Oğlum doğmadan önce 6 tane düştüğüm oldu erken zamanda 5 6 haftada sonra tüp bebekle oğlum oldu. Oğlumda sonra kalp atışlarını duyduğum Bi düşüğüm oldu. Şimdi ise Bı sıkıntım yok ama korkuyorum doktora gitmeye
Simdiye kadar 6 kilo verdim ne yesem icsem kusuyorum gerci yedigim tek s3y cubuk kraker doktorum prilam basladi 2 tane aliyodum bana misin demedi simdi zofran kullaniyorum cok sukur hicbir sey yiyemesem de 2 gundur kusmuyorum en azindanMide bulantıniz varmı kizlar ?? Bende acayip 5 seneye geliyor oğlumu dogurali onda vardı ama sadece sabahlari oluyordu şimdi ise günün her dakikası midem bulaniyor birde yediğim hiç birşeyde tat yok acayip oldum yemekde istemiyorum zorluyorm kendimi
Perinatolojiye kaçıncı haftada gideceksin?Evet Nipt diye geçiyor onu ben de mutlaka yaptıracağım 1 haftada çıkıyormuş sonucu.Perinatolojiye bir gidelim bakalım ondan sonra da testlere sıra gelecek.
Ben ne diyecegimi bilmiyorum cok gecmis olsun rabbim saglikli evlatlar nasip etsinMerhabalar arkadaşlar benim cuma gece hafif bı kanamam oldu acile gittim bebekte ve kesede bı sıkıntı yok dediler cumartesi de doktora gittim yine bi sıkıntı dediler bu gün kontrole gittim bebeğin kalbi durmuş dediler hayırlısı arkadaşlar ben aranızda ayrılacağım hepiniz sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah
İnşallahBugün doktora gideceğim hayırlısı ise inşallah kalp atışını duyarız.Geçen hafta duyamamıştık
Acaba midenizi mi üşüttünüz o da olabilir belki başlayadabilir bilemedim ben 8 e girdim bugün hiç olmadı çok nadir ama bir haftaya olur diyenler de var çevremdeKızlar bulantım yok diye erkenden sevinmişim galiba. Bugün 9+1im. Dün gece ateşim var gibiydi ama üşüyordum aynı zamanda birazda mide bulantım vardı. Mide bulantısı çok rahatsız etmiyordu. Bu sabah yine aynı şekil uyandım ama mide bulantısı çok fena. Sabah su içmiştim. Az önce ayıptır söylemesi içtiğim o suyu çıkardım. Sizce bu üşümelerde mide bulantısı normal mı? Yoksa ben üşütmüş olabilir miyim? Ayrıca 9. Haftada mide bulantısı başlar mı?
ben de kullandım progestan 5-6 günde geçti ama nerdeye doğuma kadar kullanan varmış ilacı. Bazılarının baya sürüyormuş lekelenme ama 12.haftadan sonra artık geçmesi gerekir diyorlarArkadaşlar bu lekelenme ler ne zamana kadar sürecek Allah aşkına. Progestan kullanmama rağmen geçmiyor azaltıyor sonra yine aynı. Böyle olan var mı. 2 gün hiç kalkamadım yerimden. Hep aklımda düşük mü olacak korkusuyla yaşıyorum. Çok mutsuzum gerçekten. Bir şey olmuş mudur acaba. Yarın kontrole gideceğim