Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay masallah Bizde 5 subat gbi düşünüyoruz gitmeyi kese ve kalp için sence 26 sat tarihi olan biri için uygun zaman nedir (fazla yada az cıkabilcegini baz almadan )
Üstte olanin çevresi sınırları daha belirgin alttakinin bı çevrili çizgisi yok dağınık bi beyazlık gibi bisey artık neyse bilemiyorum dr söylerdi heralde iki kese olsa ayy Allah isteyene nasip etsin ikiz beni cok korkutuyor
9+2 deyim cok sukur bi kere bile kusmadim herkes 8.haftada baslar daha erken vs dedi ama bence her olay kisiye gore degisiyor. Doktora gidip karnimda bebegi gormesem hamileyim demicem sansliyiz bence
Kizlar selam. Bugun lekelenmem oldu. Cok korktum. Doktorumu aradim. Yoruldun mu bugun dedi hayir dedim, cinsellik oldu mu dedi hayir dedim. Progestan al 100 mg sabah ogle aksam al pazartesi kontrole gel dedi. Basina boyle bir sey gelen var mi? Neden lekelenme olmus olabilir? Progestan ise yariyor mu kullananlar yazabilir mi lutfen
Ay masallah Bizde 5 subat gbi düşünüyoruz gitmeyi kese ve kalp için sence 26 sat tarihi olan biri için uygun zaman nedir (fazla yada az cıkabilcegini baz almadan )
Kizlar selam. Bugun lekelenmem oldu. Cok korktum. Doktorumu aradim. Yoruldun mu bugun dedi hayir dedim, cinsellik oldu mu dedi hayir dedim. Progestan al 100 mg sabah ogle aksam al pazartesi kontrole gel dedi. Basina boyle bir sey gelen var mi? Neden lekelenme olmus olabilir? Progestan ise yariyor mu kullananlar yazabilir mi lutfen
Plesental shift diye bir olay oluyormuş 6-8 hafta arasında bundan da olabilir eski kan da olabilir veya düşük riski de olabilir diyorlar mümkün olduğu kadar dinlen ve çok da araştırma canım çünkü yıpratıyor kendi kendini insan
Süt beni de çok şişiriyor, doktor süt içmek zorunda değilsin, 1 kase ev yoğurdu ye onun yerine dedi. Normalde sütü çok severim ama gebelikten önce de süt içince karnım davul gibi şişerdi zaten.