- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #4.961
Yaa ikiz olsa söylerdi heralde canım panik yapma ama keseyede benziyo yaniYok kız töbe de dr öyle bişey demedi bilmiyorumki o ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ikiz olsa söylerdi heralde canım panik yapma ama keseyede benziyo yaniYok kız töbe de dr öyle bişey demedi bilmiyorumki o ne
Kaç haftalık canımSelamlar Çok şükür kalp atışını duyduk Kaç attığını sordum 140 civarı dedi İnşallah tüm aşamalar böyle güzel geçer hepimiz için
Ay masallah Bizde 5 subat gbi düşünüyoruz gitmeyi kese ve kalp için sence 26 sat tarihi olan biri için uygun zaman nedir (fazla yada az cıkabilcegini baz almadan )7+3 ama doktor 8 haftalık dedi
Üstte olanin çevresi sınırları daha belirgin alttakinin bı çevrili çizgisi yok dağınık bi beyazlık gibi bisey artık neyse bilemiyorum dr söylerdi heralde iki kese olsa ayy Allah isteyene nasip etsin ikiz beni cok korkutuyorYaa ikiz olsa söylerdi heralde canım panik yapma ama keseyede benziyo yani
İlk başta gebeliğe bağlı. Hiperemezis gravidarum. Sonrasında da laktoz intoleransı meydana geldi. İkisiyle birlikte mücadele etmek zorunda kaldımSizin bulantılarınız hangi duruma bağlı olarak gelişti?
9+2 deyim cok sukur bi kere bile kusmadim herkes 8.haftada baslar daha erken vs dedi ama bence her olay kisiye gore degisiyor. Doktora gidip karnimda bebegi gormesem hamileyim demicem sansliyiz benceOh benden bı tane daha varmış bende korkuyordum tek ben mıyım böyle diye
Bulantılar ani başlayıp ani kesilebilirmiş o yüzden stres yapmayın :)Aynı şeyi şuan ben düşünüyorum çok fazla bulantım yoktu ama 2 gündür hiç bulanmıyor. Acaba bebeğe bişey mi oldu düşünmekten kendimi alamıyorum.
Canım keseyi 5. Haftada görebilirsin ama kalp atışı 7. Haftada net olarak duyulurAy masallah Bizde 5 subat gbi düşünüyoruz gitmeyi kese ve kalp için sence 26 sat tarihi olan biri için uygun zaman nedir (fazla yada az cıkabilcegini baz almadan )
Toksoplazmanın sıkıntılı çıkması ille de bir sorun yaratacak diye bir şey yok. Bir yerde okumuştum. İçinizi ferah tutun.Canım iki test de pozitif çıktı. Bi de üniversite hastanesinde Atitute testi var ona bakılması gerek dedi.
Ben kullanıyorum azaltıyor lekelenmeyi ama ara ara yokluyor beni. 2-3 gün sürüyor. Dr unuz ne dediyse öyle yapın ve dinlenin bol bolKizlar selam. Bugun lekelenmem oldu. Cok korktum. Doktorumu aradim. Yoruldun mu bugun dedi hayir dedim, cinsellik oldu mu dedi hayir dedim. Progestan al 100 mg sabah ogle aksam al pazartesi kontrole gel dedi. Basina boyle bir sey gelen var mi? Neden lekelenme olmus olabilir? Progestan ise yariyor mu kullananlar yazabilir mi lutfen
Ben 6 gündür sabah akşam kullanıyorum 2 gündür baya azaldı normal diyorlar genel olarak sıkma canınıKizlar selam. Bugun lekelenmem oldu. Cok korktum. Doktorumu aradim. Yoruldun mu bugun dedi hayir dedim, cinsellik oldu mu dedi hayir dedim. Progestan al 100 mg sabah ogle aksam al pazartesi kontrole gel dedi. Basina boyle bir sey gelen var mi? Neden lekelenme olmus olabilir? Progestan ise yariyor mu kullananlar yazabilir mi lutfen
Evet hemen esim.eczaneden aldi. Bir tane simdi ictim. Kontrole de gidicem. Ama neden oluyor kafayi yicem. Tehlikeli bir sey de yapmadim.Ben kullanıyorum azaltıyor lekelenmeyi ama ara ara yokluyor beni. 2-3 gün sürüyor. Dr unuz ne dediyse öyle yapın ve dinlenin bol bol
Insallah oyledir. Basladim simdi kullanmaya.Ben 6 gündür sabah akşam kullanıyorum 2 gündür baya azaldı normal diyorlar genel olarak sıkma canını
Plesental shift diye bir olay oluyormuş 6-8 hafta arasında bundan da olabilir eski kan da olabilir veya düşük riski de olabilir diyorlar mümkün olduğu kadar dinlen ve çok da araştırma canım çünkü yıpratıyor kendi kendini insanInsallah oyledir. Basladim simdi kullanmaya.
Benimde öyle bende süt yerine yoğurt peynir tüketmeye çalışıyorum. En azından rahat oluyorumSüt beni de çok şişiriyor, doktor süt içmek zorunda değilsin, 1 kase ev yoğurdu ye onun yerine dedi. Normalde sütü çok severim ama gebelikten önce de süt içince karnım davul gibi şişerdi zaten.
Ben folvimix markSını kullanıyorum.Folik asit çok önemli,omurganın kapanması için
Bulantınız var mı ya benim hiç YokCanım keseyi 5. Haftada görebilirsin ama kalp atışı 7. Haftada net olarak duyulur