- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #5.001
Çok geçmiş olsunİlk başta gebeliğe bağlı. Hiperemezis gravidarum. Sonrasında da laktoz intoleransı meydana geldi. İkisiyle birlikte mücadele etmek zorunda kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsunİlk başta gebeliğe bağlı. Hiperemezis gravidarum. Sonrasında da laktoz intoleransı meydana geldi. İkisiyle birlikte mücadele etmek zorunda kaldım
Aynı benim de öyle adet öncesi çıkardı ama şimdi sürekli var hergun yenisi çıkıyor dedigin gibi bulantidan zaten kendimi hic iyi hissetmiyorum. Sabirla hamileliğin balayi dedikleri günleri bekliyorumKızlar benim cildim berbat oldu minik kirmizi sivilceler doldu yuzumde sinirim bozlumaya basladi artik gecer diye bekliyorum gecmiyorda cildim mukemmel puruzsuz degildi onceden ama boylede asla degildi bulantilardan zaten zombi gibi geziyorum evde offf napabilirim ki
Bugün mü başladı canım mide bulantın? Hiç yoktu di mi?kendime nazar ettim sabah kahvaltisiylayim eşim emek emek kek yapti 1 dilim. bile yiyemedim şu zamana kadr
5 6 ve 7 haftalarda vardı canım yoğundu o zaman bir haftadır rahatım ama gene başladı Hatta 2 kilo aldım 2 ayda diye yazdım ya mesela şu an bir kahvaltıyla duruyorum Eşim makarna salata içli köfte haşladı ama hiç yiyesim yok midem almıyor yatıp uyuyasım var sürekli ama uyuyamıyorum daBugün mü başladı canım mide bulantın? Hiç yoktu di mi?
Sağol canım , Allah'tan hayırlısı diyelimCanım kötü düşünme inşaAllah kalp atışını duymuşsun gözünüz aydın hemen paniğe kapılma
Ben de 2 aydır yok, 2 kilo öyle aldın sandım canım inşallah yarına kalmaz, maşallah demedik bak sabah, ondan oldu bu5 6 ve 7 haftalarda vardı canım yoğundu o zaman bir haftadır rahatım ama gene başladı Hatta 2 kilo aldım 2 ayda diye yazdım ya mesela şu an bir kahvaltıyla duruyorum Eşim makarna salata içli köfte haşladı ama hiç yiyesim yok midem almıyor yatıp uyuyasım var sürekli ama uyuyamıyorum da
Tutmaya çalışıyorum canım Allah'tan hayırlısı, inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırızToksoplazmanın sıkıntılı çıkması ille de bir sorun yaratacak diye bir şey yok. Bir yerde okumuştum. İçinizi ferah tutun.
Neyse onun bahanesiyle aldığımız 2 kilonun 1 kilosu veririz bariBen de 2 aydır yok, 2 kilo öyle aldın sandım canım inşallah yarına kalmaz, maşallah demedik bak sabah, ondan oldu bu
Kıyamam ya muz ve ve bol su eksik etmeBenim genelde oluyor, günde 2 kez de istifrar.
Ben hep uzandığı halde oluyor. Rahim genişliyor ondan. Normal yani aslında. Sadece dikkat etmek gerek. Stres yapmayın azalacak merak etmeyinEvet hemen esim.eczaneden aldi. Bir tane simdi ictim. Kontrole de gidicem. Ama neden oluyor kafayi yicem. Tehlikeli bir sey de yapmadim.
Ben 5+3 te gittim kese haftasına göre çok küçüktü karından gözüktüğü için dış gebelik olmadığıniçin rahatladım hatta uzamış kese dedi ben bastırınca uzamış gözükmesi normal düşündüm düşükle sonuçlanabilir dedi ilaç verecekti progestan dedim düşecekse düşsün sağlıklı değilse zorla tutunsun istemedim ilaç bana çok dokunuyor yazmadı bir hafta sonra gittiğimde kese büyümüş bebeğin kalbi atıyordu ekranda gözüküyordu ve çok az duyduk dün gittiğimde kalbi 157 atıyordu ve kese haftasını yakalamıştı diyeceğim şu bir hafta Gebelikte uzun bir zaman çok şey değişiyor 5+3 ultrasyon kağıdında nokta gibi duruyordu benimkisi kese için konuşuyorum ama bebeğin daha iyi tutunması için nar ve limon tüket bir hafta boyunca emin ol işe yarayacaktır 7+4 oldum nar tüketiyorum halen daha hiç lekelenme yaşamadım rahmi kalınlaştırıyor diye okumuştumÖzel hastaneye mi gittiniz acaba benim de 5+4 ama 6+0 çıktı bebeği göremedik ultrason da telaşlandım
Insallah tesekkur ederim moralim biraz yerine geldiBen hep uzandığı halde oluyor. Rahim genişliyor ondan. Normal yani aslında. Sadece dikkat etmek gerek. Stres yapmayın azalacak merak etmeyin
Canim benim durumlar biraz karisik. Ben dogumdan sonra en fazla 3 kez regl olmusumdur. Birkac ayda bir oluyordum.Yine reglimin duzensiz oldugunu dusunurken bir şey beni dürttü ve gecen persembe test yaptim çift cizgiyi gordum. Buyuk surpriz oldu bize Henuz hic kan tahlili yaptirmadim veya muayene olmadim p.tesiye bulabildim randevu. Son adet tarihim 29 kasim aslinda. Ama bana 9 haftalik degil gibi geliyor. Daha kucuk sanki. Cunku 15 ocakta lekelenme gordum. Yerlesme kanamasiydi galiba. Bakalim ins hersey yolundadirAnladım canım teşekkür ederim 9 haftalık görünüyo burda bebeğin daha önce hiç gitmedinmi doktora canım baya gecmiş haftan
Canım çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. senin 1 hafta önce 11mm boyutundaydı di mi kesen? Bugün kaç mm boyutundaydı biliyor musun?Kızlar bnde Bebeğide kalp atışlarını da duydum şükür.
Bende bekliyorum valla ama sanki gelmeyecek gibi gunler gecmiyoki haftalar nasil gececekAynı benim de öyle adet öncesi çıkardı ama şimdi sürekli var hergun yenisi çıkıyor dedigin gibi bulantidan zaten kendimi hic iyi hissetmiyorum. Sabirla hamileliğin balayi dedikleri günleri bekliyorum
Sayılı gün çabuk gecer canım yine çok şükür bir hastalıktan degil bebek bekledigimizden yaşıyoruz bu sorunlarıBende bekliyorum valla ama sanki gelmeyecek gibi gunler gecmiyoki haftalar nasil gececek
Bilemiyorumki insallah oyledir bi oglum var gonul ister bide kiz olsun (hayirlisi tabi )Kız bebek annenin güzelliğini alır derler canım
Anladımmmm süpriz bebek yaniiCanim benim durumlar biraz karisik. Ben dogumdan sonra en fazla 3 kez regl olmusumdur. Birkac ayda bir oluyordum.Yine reglimin duzensiz oldugunu dusunurken bir şey beni dürttü ve gecen persembe test yaptim çift cizgiyi gordum. Buyuk surpriz oldu bize Henuz hic kan tahlili yaptirmadim veya muayene olmadim p.tesiye bulabildim randevu. Son adet tarihim 29 kasim aslinda. Ama bana 9 haftalik degil gibi geliyor. Daha kucuk sanki. Cunku 15 ocakta lekelenme gordum. Yerlesme kanamasiydi galiba. Bakalim ins hersey yolundadir
Bende de bulantı yok canım hatta bugün doktora sordum normal mi benim iştahım açık aksine dedim Normal dediBulantınız var mı ya benim hiç Yok
Aynen oyle surpriz oldu. 12 aylik suan. Diger oglum da 5 yasinda.Anladımmmm süpriz bebek yanii
Bebeğin kaç aylıktı