- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #4.861
Şimdi gelmeye başladı canımBende bir sorun yok geliyor canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi gelmeye başladı canımBende bir sorun yok geliyor canm
Evet canım açık şimdi baktım geliyor artık bildirimler3-4 ay daha idare etsek yeter bence de
Sağ üstte profilinize tıkladığımızda forum seçeneklerinde yeni mesaj alınca bildirim ver gibi tikli yerler var, sizde seçili mi?
Evet daha simdiden yorum yapiyolar masallah. Boyle yemeye devam edersem kac kiloyla dogurcakmisim Allah biliyormus. Boyle yemeye dedikleri de ara ogun yapiyor olmam ve yediklerime dikkat etmemİyi niyet olmadığı kesin zaten. İnsan insana öyle yapmaz
Şimdi arkadaş yazmış sağ üstteki kendi profine tıkla orda forum seçenekleri var. Bak bakalım açık mı bildirimlerEvet yaaa bilmiyorum ki ben bir sürü formu takip ediyorum ama hiç bildirim yok
Kime ne Allah aşkına... Herkes her şeyi biliyor da bir hadlerini bilmiyorlar. Çok kızdım şu an... "seni ilgilendirmez" demek lazım böyle tiplere. Yediğin,içtiğin herşey hem sana hem bebeğine şifa olsun arkadaşımEvet daha simdiden yorum yapiyolar masallah. Boyle yemeye devam edersem kac kiloyla dogurcakmisim Allah biliyormus. Boyle yemeye dedikleri de ara ogun yapiyor olmam ve yediklerime dikkat etmem
Ben de 8.haftamın içindeyim. Biraz göbek, biraz da gaz şişkinliği benim ki. Hem hamilelikten, hem de mevsimden normalmiş gazdan kaynaklı şişmesi.Selam kizlar nasil gidiyor hamileliginiz. Ben 9. Haftamdayım ama sanki göbeğim çıkıyor gibi daha çok erken degilmi sizcede
Bende de gaz ve şişkinlik çok var bence ödem de var çok su içemiyorum malesefBen de 8.haftamın içindeyim. Biraz göbek, biraz da gaz şişkinliği benim ki. Hem hamilelikten, hem de mevsimden normalmiş gazdan kaynaklı şişmesi.
Şu dönemde güzellik merkezleri bana mantıklı gelmiyorTamam canım bende bi kerelik jilet yaptım ama hiç rahat değilim bidaha ki kontrolden önce ağdaya gideyim bende ya bişey olmaz heralde
Benim sezeryandı doğuma yakın gitmiştimCanım zaten 1 ayda çıkıyor 8. Ayda yaptırsak artık doğuma yakın bi kontrol yaparız kendimiz. Olur bence ya öyle. Son ayda gidilmez gibi geliyor banada
Okunmamış ilk mesaja git diyorum benYa bir sürü şey kaçırıyoruz niye böyle oluyo acaba
Benimkizimda sabah aksam deli gibi kustum hatta gece bile uykudan uyanip kustum. 7+2 olduk hala tik yok bende sorun olmaz sanirimYa kızlar 5+3 oldum ama hala ufacık bir bulantım yok, diğerinde çoktan sürünmeye başlamıştım. Biraz korkmaya başladım ya boş gebelikse diye. biliyorum kimisinde olmuyor ama ilk gebelikte olup da bunda olmaması endişelendiriyor
Hadi gözün aydin canimKızlar bende doktordan çıktım kalp atışını duydum çok şükür he rşey yolundaymış şükürler olsun Rabbime Mide bulantısı içinde bir şey verdi .. 1 ay sonra görüşmek üzere dedi Rabbim hepimizin sürecini kolaylaştırıp bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah
Ilk haftalarda olasi bir durum bu dedi doktor bana. Ilerleyen zamanlarda haftasina yeyisir belki gec döllenmeEki Görüntüle 2771765
Ben de bi ekleyim bakalim bilen arkadaslar ne dicek. Kesenin boyutunu bilmiyorum anlamiyorum hic. Bir de kese boş gibi dimi? Normalde 6+4 dü ama gec yumurtlama olduğu için 5+4 diye düşün haftaya kalp atımını duymamız gerek dedi dr
Sağol kuzumHadi gözün aydin canim
Çubuk kreker iyi geliyor bana evde varsa dene istersenBenim bu mide bulantısı ve kazınmayla başım dertte..hiç birşey yiyemiyorum.canım hiç birley istemiyor..açlıktan ölüyorum şuan ama herşey kokuyor..lütfen bana yiyebileceğim bişeyler söyleyin
Sabah alayım teşekkürlerÇubuk kreker iyi geliyor bana evde varsa dene istersen