- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #4.841
Kızlar bana topikten bildirim gelmiyor size de oluyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kedimde cok rahatsizlik bir durum olmadi :) sadece 1 gun ona dokundugumda ürküyodu ama ertesi gün gecti, hem onun icinde iyi oluyor yutmamış oluyo tuylerini :)Psikolojik olarak çok rahatsız oluyorlar ama
Ben de ağdadan yanayım ya jilet çok rahatsız edici kuaförüm ben son ana kadar ağda yaptım diyor ama forumda okumuştum son aylarda ağda odasından doğuma gidenler olmuş önerilmiyormuşTamam canım bende bi kerelik jilet yaptım ama hiç rahat değilim bidaha ki kontrolden önce ağdaya gideyim bende ya bişey olmaz heralde
Bende bir sorun yok geliyor canmKızlar bana topikten bildirim gelmiyor size de oluyor mu
Bana da gelmiyorKızlar bana topikten bildirim gelmiyor size de oluyor mu
Canım zaten 1 ayda çıkıyor 8. Ayda yaptırsak artık doğuma yakın bi kontrol yaparız kendimiz. Olur bence ya öyle. Son ayda gidilmez gibi geliyor banadaBen de ağdadan yanayım ya jilet çok rahatsız edici kuaförüm ben son ana kadar ağda yaptım diyor ama forumda okumuştum son aylarda ağda odasından doğuma gidenler olmuş önerilmiyormuş
Ya bir sürü şey kaçırıyoruz niye böyle oluyo acabaBana da gelmiyor
Çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasınaAmin inşallah darısı başımızaArkadaşlar bugün kontrolüm vardı. Bebeğimizi gördük, kalp atışını duyduk çok şükür. Sat a göre 7+3 olarak hesaplıyordum, 7+4 gözüktü sadece. Her şey yolundaymış çok şükür. Rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
3-4 ay daha idare etsek yeter bence deCanım zaten 1 ayda çıkıyor 8. Ayda yaptırsak artık doğuma yakın bi kontrol yaparız kendimiz. Olur bence ya öyle. Son ayda gidilmez gibi geliyor banada
Sağ üstte profilinize tıkladığımızda forum seçeneklerinde yeni mesaj alınca bildirim ver gibi tikli yerler var, sizde seçili mi?Ya bir sürü şey kaçırıyoruz niye böyle oluyo acaba
Evet yaaa bilmiyorum ki ben bir sürü formu takip ediyorum ama hiç bildirim yokYa bir sürü şey kaçırıyoruz niye böyle oluyo acaba
Çok teşekkür ederim canım. Amin, inşallahÇok sevindim canım herşeyin yolunda olmasınaAmin inşallah darısı başımıza
Bildirim bana da gelmiyor, normalde sesli bildirim geliyor mu ki? Gelse güzel olurdu, kaçırmazdık. Akşam bakınca topluca okumaya çalışıyorum ben de.294 de birakmisim sayfayi 324 de buldum banada gelmiyo bildirim kizlar sehrinizde dogum ücreti ne kadar kizlar ben bugun sordum doktoruma 2 bin tl dedi
ufff ufff uff cok yaaa 7 bin 10 bin ben 6 yıl önce 600 tl ye yapmistim sezeryn dogum simdi 2 bin uygun geldi dedigin gibi hastahanede bi dr gtsen daha uygun olurBildirim bana da gelmiyor, normalde sesli bildirim geliyor mu ki? Gelse güzel olurdu, kaçırmazdık. Akşam bakınca topluca okumaya çalışıyorum ben de.
Ben Ankara' da yaşıyorum. Doktorum 7bin -10 bin arası dedi. Seçeceğimiz hastaneye göre değişecek. Muayenehanesine gidiyorum, belki hastanede bir doktora gitsem daha uygun olabilirdi tabi.
Yaş 36kilo 90 ikinci bebek 28 eylül
Bir süre girmeyince bana da gelmiyor canım eğer başka topiğe girip baktıysam da oluyor.Kızlar bana topikten bildirim gelmiyor size de oluyor mu
Valla insanlar bazen hasetligine mi yapiyor diye dusunmuyorum degil cnm tabiki en onemlisi bebisi besleyebilmek kilo dedigin nedir verilir.Hehe benimde öyle hemen kilo alınca yanaklar poğaça gibi olur boşver takma ne güzel bebişi besliyorsun yemek yiyebiliyorsun sevin
İyi niyet olmadığı kesin zaten. İnsan insana öyle yapmazValla insanlar bazen hasetligine mi yapiyor diye dusunmuyorum degil cnm tabiki en onemlisi bebisi besleyebilmek kilo dedigin nedir