- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #4.641
Doktorun atışı görmesi de yeterliymis duymakla aynı seymisBelli belirsiz var dedi o yuzden haftaya persembe gel dedi tekrar. Net duyulur dedi. Artik neyse saglikla gelsinde. Bende 7. Haftaya kadar bekledim birden ikisinide görürüm diye nasip degilmis. Saglik olsun
Evet canim kalp atisida belli belirsiz var dedi. Nefesimi falan tutturdu oyle bekledi. Ama haftaya gel net duyalim dedi kalp atisini. Yani bir hafta daha bekleyecegim.Bebeği gördünüz mü peki kesenin içinde
Benimde herkes ogrendi neredeyse. Bir tek amirim öğrenmedi
Siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın Inşallah. Garip bir şekilde iş yerinde bile herkes öğrendi benim. Durduk yere "hamile misin?" diye sordularhayır da diyemedim. Çevremde herkes biliyor nerdeyse
Sanirim bir tek biz herkese söylemisiz hahaKızlar 7 haftalık olduk biz şükürler olsun ki herşey yolundainşallah hepinizin evlatlarınızda sağlıklı sıhatlidir ailenize nezaman söylediniz siz yada söylemeyi düşünuyorsunuz biz henuz kimseye söylemedik sizce erken mi ? Fikirlenizi merak ediyorum
Ben çok erken söyledim aile sonuçta onlar bilmeyecekte kim bilecekKızlar 7 haftalık olduk biz şükürler olsun ki herşey yolundainşallah hepinizin evlatlarınızda sağlıklı sıhatlidir ailenize nezaman söylediniz siz yada söylemeyi düşünuyorsunuz biz henuz kimseye söylemedik sizce erken mi ? Fikirlenizi merak ediyorum
Densizlik etmiş. Hiç sıkmayın canınızı, hayat sizin, bebek sizinBenim şube müdürüm odada arkadaşlarımla konuşmamı duymuş. Sonra daire başkanımızın da haberi olsun da doktor kontrollerinde laf etmesin diye kendisini bilgilendirmesini istemiştim. Sağolsun hamile olduğumu öğrenen daire başkanım, bütün başkanların içinde genel müdüre söylemiş. Duymayanlar da o sayede duydu. Muhtemelen şimdiden yerime personel arayışına girdi. Daha yeni evlenmedi mi ne bu acele demiş Genel Müdür de, ona ne oluyorsa. Hormonların da etkisiyle sinirimden oturup ağlamıştım bunları duyunca. Kime neyse...
Ben 3 senedir evliyim 6 aydir bebek dusunuyoduk ama bir kısım gıcık akraba cevrem (yaşli kesim) kayinvalideme falan "bunlarin niye daha çocuğu olmuyo bi doktora gitsinler ne bekliyorlar yaş geçiyor ilerde hic olmaz" gibi hadsiz sozlerle darlayip duruyolarmis bunu hamile kalınca öğrendim Allah'tan ama yine de çok kızdım kime ne gerçekten yaa sanki 30 yaşında biz 80 yaşındaki sizden öğrencez doktora vs gitmeyiBenim şube müdürüm odada arkadaşlarımla konuşmamı duymuş. Sonra daire başkanımızın da haberi olsun da doktor kontrollerinde laf etmesin diye kendisini bilgilendirmesini istemiştim. Sağolsun hamile olduğumu öğrenen daire başkanım, bütün başkanların içinde genel müdüre söylemiş. Duymayanlar da o sayede duydu. Muhtemelen şimdiden yerime personel arayışına girdi. Daha yeni evlenmedi mi ne bu acele demiş Genel Müdür de, ona ne oluyorsa. Hormonların da etkisiyle sinirimden oturup ağlamıştım bunları duyunca. Kime neyse...
Canım ben 32 yaşındayım evleneli 5 yıl oldu, kurumdaki 6.yılım ilk gebeliğim....hamile olduğumu duyan amirim şu zamanda acelesi neymişşş demişBenim şube müdürüm odada arkadaşlarımla konuşmamı duymuş. Sonra daire başkanımızın da haberi olsun da doktor kontrollerinde laf etmesin diye kendisini bilgilendirmesini istemiştim. Sağolsun hamile olduğumu öğrenen daire başkanım, bütün başkanların içinde genel müdüre söylemiş. Duymayanlar da o sayede duydu. Muhtemelen şimdiden yerime personel arayışına girdi. Daha yeni evlenmedi mi ne bu acele demiş Genel Müdür de, ona ne oluyorsa. Hormonların da etkisiyle sinirimden oturup ağlamıştım bunları duyunca. Kime neyse...
Hasimato dedi. Ulturason cektirdim ve tekrar kan testi verdim ona gore ilac verecek. Yarin tekrar dahiliyeye gidecegim. Ufak bir nodulum varmis ama sekli duzgun korkulacak birsey degil dediTsh icin ne dedi
Yarın gidicem sabah canım inşaAllah bende çaremi bulurumYa seni o kadar iyi anliyorum ki( bende hicbirsey yiyemiyodum yanimda yemek konusuldugu zaman gidip kusuyodum 4 gun once doktor Prilam Dr diye bi bulanti ilaci verdi hamileler icin uretilmis. Aksam uyumadan once 2 tane iciyorum ve sabah cok az bulanti oluyo artik rahat rahat yemek yiyebiliyorum, doktoruna danismalisin :/
Ay biz anne babalara kan testinde pozitifi görür görmez söyledik eşim sağolsunKızlar 7 haftalık olduk biz şükürler olsun ki herşey yolundainşallah hepinizin evlatlarınızda sağlıklı sıhatlidir ailenize nezaman söylediniz siz yada söylemeyi düşünuyorsunuz biz henuz kimseye söylemedik sizce erken mi ? Fikirlenizi merak ediyorum
Henüz kimseye söylemedik. 12. Haftada doktor randevum var. O kontrolden sonra söylemiyi düşünüyorduk ailelere ama eşim daha beklemek istemiyor yarın söyleyelim diyorKızlar 7 haftalık olduk biz şükürler olsun ki herşey yolundainşallah hepinizin evlatlarınızda sağlıklı sıhatlidir ailenize nezaman söylediniz siz yada söylemeyi düşünuyorsunuz biz henuz kimseye söylemedik sizce erken mi ? Fikirlenizi merak ediyorum
Valla bende cekiniyorum. Bizim orada herkesin bir iki cocugu var ilk defa benim 3. Bebegim olacak ve oglum 3 yasindayeni izinden döndüm. Oglumda ucretsiz izin almistim iki yasina kadar. Simdi ne der bilmiyorum. Biraz cekiniyorum ama tabikide onu ilgilendiren bir durum degil cocuk benim karar benim ve yasal olarak hakkim olan izinlerim var. Tabi zorda bırakmak istemezdim ama devlette devamlilik esastir mutlaka biri gelir yerimeBenim şube müdürüm odada arkadaşlarımla konuşmamı duymuş. Sonra daire başkanımızın da haberi olsun da doktor kontrollerinde laf etmesin diye kendisini bilgilendirmesini istemiştim. Sağolsun hamile olduğumu öğrenen daire başkanım, bütün başkanların içinde genel müdüre söylemiş. Duymayanlar da o sayede duydu. Muhtemelen şimdiden yerime personel arayışına girdi. Daha yeni evlenmedi mi ne bu acele demiş Genel Müdür de, ona ne oluyorsa. Hormonların da etkisiyle sinirimden oturup ağlamıştım bunları duyunca. Kime neyse...
Biz herkese söyledikKızlar 7 haftalık olduk biz şükürler olsun ki herşey yolundainşallah hepinizin evlatlarınızda sağlıklı sıhatlidir ailenize nezaman söylediniz siz yada söylemeyi düşünuyorsunuz biz henuz kimseye söylemedik sizce erken mi ? Fikirlenizi merak ediyorum
Ne güzelBiz herkese söyledikben 13 yıl sonra hamile kalınca sevincimi herkesle paylaşmak istedim
Bence de ultrason aletinin kalitesiyle alakalı cinsiyet yorumu için koyduğumuz fotolardan bile anlaşılıyor bazıları çok net bazıları çok puslu göstermişÖncü nedir hiç duymadım. Yolk sac mı acaba. Ultrason cihazının kalitesi etkilidir bence. Devlete gittiğimle özele gittiğim arasında dağlar kadar fark var
Keseniz kaç mm? Ben de geçen hafta 5+1 de gitmiştim 12 mm di kese. İçi bomboştu 1 haftadır boş gebelik mi acaba diye stres oluyorum. Dün 6+3 te bebeği gördük. Kalp atışı duyduk. Siz daha geç de duyabilirsiniz belki geç döllenme olmuştur. Herkeste farklı oluyor. Ben adetin 12. Günü yumurtlamıştım biraz erkendi yani. Bir haftayı kendime zehir ettim. Olacak olan oluyor zaten lütfen canınızı sıkmayın. Herkesim gebeliği kendine benim gibi kendinizi herkesle kıyaslamayın daSorma canım ya geldim eve şimdi boş gebeliklere bakıyorum ultrason görüntülerine bakıyorum eşimin de canı çok sıkıldı sanki görülmesi gerekiyormuşta gözükmemiş gibi söyledi
12. Haftada söyleyeceğim inşallah. Annem ve kız kardeşim biliyor. Onlar dışında kimseye söylemedim çünkü 12. Haftaya kadar risk devam ediyor. Daha önce bir düşüğüm olduğu için bu sefer temkinliyim :)Kızlar 7 haftalık olduk biz şükürler olsun ki herşey yolundainşallah hepinizin evlatlarınızda sağlıklı sıhatlidir ailenize nezaman söylediniz siz yada söylemeyi düşünuyorsunuz biz henuz kimseye söylemedik sizce erken mi ? Fikirlenizi merak ediyorum
Tek değilsin merak etm benimde cevremde bilmeyen yokSanirim bir tek biz herkese söylemisiz hahabutun sulale bizden bebek haberi bekliyodu once anneler babalar sonra anane babane dede hala teyze kuzenler arkadaslar, duymayan bi sagir sultan kaldi. Oldum olası saklamam hicbir zaman diyordum, herşey Allahtan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?