- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #4.601
5+4 çok erken negatif konuşmak için yaaKızlar merhaba bugün doktora gittim normalde 5+4 üm ana ultrason da 6+0 çıktı. Birde bebeği göremedim dedi doktor. Öncüsünü görmem gerekirdi dedi ama küçük olduğu içinde olabilir 10 gün sonra gel o zaman görünmezse sıkıntı dedi. Sizinkiler gözükmüş müydü üzüldüm ya
Ben 6+2de göremedim. Oğlumda görmüştük o niyetle gidince görürüm dedim sonra hamilelik günlüğüme bakınca vajinal duyulduğunu gördüm. Karından 7haftalarda anca duyuluyor. Ki sen 6 bile olmamışsın dahaSorma canım ya geldim eve şimdi boş gebeliklere bakıyorum ultrason görüntülerine bakıyorum eşimin de canı çok sıkıldı sanki görülmesi gerekiyormuşta gözükmemiş gibi söyledi
Hayırlısı olsun canım hakkımızda üzüldük ama eşimle ya hani 6 haftada gözükmesi lazım gibi konuştu ama gözükmedi dedi. Kilo alakalı bir şey demedi ama küçükte olsa bi beyazlık görseydik sevinecektim6+1 de gittim bebek ve kalp atışı yoktu,yolk sac küçük olarak var dedi.Kalp atışını duymayı bekliyordum bugün belki kilodandır dedi
Aynen takvimde 5+4 ultrasonda 6+0 olarak gözüktü. Kese var ama hiç öncü göremedim dedi. Korkuttu bizi. Acaba doktor ve ultrason cihazı önemli mi bu konudaBen 6+2de göremedim. Oğlumda görmüştük o niyetle gidince görürüm dedim sonra hamilelik günlüğüme bakınca vajinal duyulduğunu gördüm. Karından 7haftalarda anca duyuluyor. Ki sen 6 bile olmamışsın daha
Ben daha adetim gecikmeden, öğrenir öğrenmez söyledimKızlar 7 haftalık olduk biz şükürler olsun ki herşey yolundainşallah hepinizin evlatlarınızda sağlıklı sıhatlidir ailenize nezaman söylediniz siz yada söylemeyi düşünuyorsunuz biz henuz kimseye söylemedik sizce erken mi ? Fikirlenizi merak ediyorum
Öncü nedir hiç duymadım. Yolk sac mı acaba. Ultrason cihazının kalitesi etkilidir bence. Devlete gittiğimle özele gittiğim arasında dağlar kadar fark varHayırlısı olsun canım hakkımızda üzüldük ama eşimle ya hani 6 haftada gözükmesi lazım gibi konuştu ama gözükmedi dedi. Kilo alakalı bir şey demedi ama küçükte olsa bi beyazlık görseydik sevinecektim
Aynen takvimde 5+4 ultrasonda 6+0 olarak gözüktü. Kese var ama hiç öncü göremedim dedi. Korkuttu bizi. Acaba doktor ve ultrason cihazı önemli mi bu konuda
Ben anneme ve kayınvalideme dayanamadım erken söyledim. Kimseye söylemeyin diye tembihledimKızlar 7 haftalık olduk biz şükürler olsun ki herşey yolundainşallah hepinizin evlatlarınızda sağlıklı sıhatlidir ailenize nezaman söylediniz siz yada söylemeyi düşünuyorsunuz biz henuz kimseye söylemedik sizce erken mi ? Fikirlenizi merak ediyorum
MaşallahBen anneme ve kayınvalideme dayanamadım erken söyledim. Kimseye söylemeyin diye tembihledim. Kalp atışını duyduktan sonra söyleriz diye konuşmuştuk duyunca söyledik
5+3 sadece 11mm kese gördük. Öncü möncü yoktu. Henüz kalbi duymadık ama doktor böyle ümitsiz konuşmamıştı.Kızlar merhaba bugün doktora gittim normalde 5+4 üm ana ultrason da 6+0 çıktı. Birde bebeği göremedim dedi doktor. Öncüsünü görmem gerekirdi dedi ama küçük olduğu içinde olabilir 10 gün sonra gel o zaman görünmezse sıkıntı dedi. Sizinkiler gözükmüş müydü üzüldüm ya
Kız gibi canım bin kere maşallahKızlar cinsiyet tahmıninden anlayan arkadaşım bi bakabilirmi :)
Ay ben öğremdiğimde eşime hemen söylesem mi diyendüşündümüştümBen daha adetim gecikmeden, öğrenir öğrenmez söyledim
Kalbi atıyorsa kese de bebek varsa yolk kesesinin olmaması garip olur canım, doktor zaten herşey yolunda demiş :)Herkese iyi akşamlar bugün 7+1 her şey çok yolunda dedi doktor ama hiç yolktan falan bahsemiyor. Mm artmış kalp atışı kuvvetlenmiş her şey yolunda ama heralde ultrasonla alakalı bir şey yolk kesesi olmazsa olmaz gibi bir şey diye okudum. 3 hafta sonra randevum unutmazsam soracağım bu kez
Ya evet ama hiçbir fotoda göremedim bazen bakıyorum halka gibi bazı fotolarda görünüyor..9 ay nasıl geçecek acaba bu sorularla bilmiyorum başkası bu kadar endişe etse her şeye kızardımKalbi atıyorsa kese de bebek varsa yolk kesesinin olmaması garip olur canım, doktor zaten herşey yolunda demiş :)
Ben anneme ve kayınvalideme söyledim sonra bir baktım herkes duymuş niyetim hiç o değildi aslındaAy ben öğremdiğimde eşime hemen söylesem mi diyendüşündümüştümresmen bebeğimi kendime saklıyorum :) sağlıkla dünyaya gelsin evladınız
Hayırlı olsun. Benim de 4+3 kese kaç mm di acabaBenimde 4+5 ben 10 gün önce öğrendim erken öğrenmenin dezavantajı kese ve kalp için beklemek2 gun önce minikte olsa kese gördük 2 hafta bakalım nasıl geçecek
Benimde ulturasonda 5+6 gorundu normalde 7 haftaligimultrasonda 5+6 gorundu, hesaplamalarda 5+2 karindan
Benim de normalde 6+4 dü dün ama dr 5+4 gibi düşünebilirsin dedi gec yumurtlama oldu zaten. Peki kalp atışı duydunuzmuBenimde ulturasonda 5+6 gorundu normalde 7 haftaligim
Ben özellikle uyarmayı düşünüyorum alınmazlar inşallahBen anneme ve kayınvalideme söyledim sonra bir baktım herkes duymuş niyetim hiç o değildi aslında
Ben de uyardım annem annaneme söylemiş annanem yengeme söylemiş ve böyle zincirleme yayılmışBen özellikle uyarmayı düşünüyorum alınmazlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?