2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Rekor ben de sanıyordum hem yaş hem kilo olarak Yazamamıştım herjes 25-30 yaş 50-55 kg yazınca.Bana moral oldun
valla ne yalan söyleyim yazmadan önce bir düşündüm herkes gencecik ve zayıf. ama ben boydan kazanıyorum , bir de spor ve pilates yaptığım için kilomu hiç göstermiyorum. Tabi bu kadar değildim bu tedavilerinde etkisi oldu. Yine de moralimi bozmuyorum çünkü önemli olan sağlıklı olmak. Çok şükür bütün değerlerim çok iyi şimdi reformer pilatese 4. Ayda tekrar başlayacağım. Kilo dediğin şey verilir

Evet oyle bir sey vardi ama ses dinleme biraz daha tehlikeli bi sey ya oyle her gun ooo bugun de iyiymis bebis diyebilecegimiz bi aparat degil
Valla kuzum ben ilk hamileligimde vicdan azabiyla gunde bir taneyi yarim iciyordum cunku cok mutsuz ve sinirliydim. Sonra mide bulantimla bicak gibi kesildi. Simdi icmiyorum ve yine cok sinirli ve mutsuzum ve bence bu hic iyi bir sey degil Gecen persembe bi tane ictim, odul gibi bu persembeyi bekliyorum bi tane daha icmek icin kalp atisini duyduktan sonra midem bulanmasa da bir tane bile olsa icmem asla

Ay canım inşallah o güç bende de olur bin kere maşallah

Kizlar cay kahve icme durumlarinizi ne yaptiniz. Ben cayi cok severim. Sabah 2 cay bardagi 2 aksam içiyorum ama mutsuzum cok mu iciyorum diye. Kahveyi tamamen biraktim bazen haftada bir iciyorum

Evet gitmeliyiz diye düşünüyorum ben de. İlerleyen zamanlarda tetanoz aşısı yapıyorlar.

Süt koydum bardaga burnumu tutup icerim en kötü diye düsünüp, 3 saatir önümde masada duruyor o bana bakıyor ben ona.... günde 2 bardak içince tiksindim ne yapmak lazım kızlar?

Ahh ahh bende böyle dedim hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi dedim. Tam tamına 2. Ayda yani bugün mahvoldum bulantıdan hiç üzülecek şey değil canım dua et hep böyle gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…