- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #4.181
İnşallah kendi düşer,düşmezse de kürtaj sıkıntılı birşey değil.Sağlıkla hayırlısı ile olur bebişin inşallahTeşekkür ederim. İnşallah sizin için herşey yolundadır
Keşke sizlerle birlikte devam edebilseydim ama kısmet değilmiş canımçok doğru söylüyorsun. Allah herşeyin hayırlısını versin haberdar ederim durumumu. Sizler de kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
Teşekkür ederim 5+5 deydim bugün
İnşallah rabbim hayırlısını versin hepimiz için çok teşekkür ederim
1 şubat inşallah güzel haberlerle dönerim. Sen duydun mu canım?Kalp için ne zaman gidiceksin canım
Hiç merak etmeyin benim kadar panik telaş yapmış olamazsınızYa öyle tabi her şey nasip ama işte insan ürküyor. Kağan Kocatepe videolarını izliyorum içim çok rahatlıyor. Kendi doktoruma da gittim dün kalp atışını duyduk şükür sıkıntı yok dedi progestoron verdi işte onu kullanıyorum ama hep kafada bir acaba kalıyor malesef
Amin inşallah canım hepimiz sağlıcakla alalım inşallah. Ben de 2 yıl uğraşın sonucu hamile kalınca rahat kalamıyorumHiç merak etmeyin benim kadar panik telaş yapmış olamazsınızçünkü daha önce kimyasal gebelik, dış gebelik, kürtaj vs yaşadım o yüzden çok korkuyordum. Kalp atışı da duymuşsunuz oh misss. Sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı bol su için, hafif ve yorulmadan yürüyüşler yapın çok daha rahatlarsınız.
İnşallahh hayatımmmİnşallah sağlıkla duyarsın kalp atışını
İyi cnm Allah bağışlasın ilk bebebişlermigazla onu ayıra biliyorum cnm bide gaz bende cok rahatszkik veriyor yedigime cok diikkat ediyrm gazli yiyeceklerden uzak duruyrum
Tesekkür ederim cnm ❤
Allah nasip kısmet ederse evet cnm allhin izniyle
Cok guzel cikmis masallah ya sevindimmCanım benim 20900 çıktı beta ya baya yuksek bu cuma filan gtsem gorurum keseyi heralde belki yolk kesesi bile gozukur
Ben birkaç şey var yiyebildiğim onları çok yiyesim geliyor. Peynir ekmek en çok canım istiyor. Ama yemeklere çok soğudum. Hem iştahım açık hem kapalı karışık bir şeyMidem sürekli kazanıyor normal mi? Hem midem bulanıyor hemde ne yersem yiyeyim en fazla 15 dakika sonra kazinma başlıyor midemde,,bu durumu yaşayan var mı? Daha doktorada gidemedim kalp atışı olacak mi bilmiyorum çok korkuyorum
Evet sabretmesi cok zor ama allah hepimize sabretme gucu versin.Evett hayatım dr um da geç gözükebilir dedi sabır edip bekliycez mecburenn
Canim degisiklik olabiliyor. Ilerleyen haftalarda normal haftasina donuyor bebebler. Benim oglumda bir hafta öndeydi hatta ikili tarama yapilmadiydi bu yüzdenHanimlar merhaba. Öncelikle Allah herkese bebisini saglikla kucagina almayi sorunsuz bir gebelik gecirmeyi nasip etsin. Bugun doktora gittim. Normalde gebelik haftam 8+4 ama ultrasonda 9+2 cikti. Sat 27 Kasimdi. Yumurtam da 8 Aralik'ta falan catlamisti. Pek de erken dollenme olmuyor. Ne dersiniz?
Hic duymadim boyle bir sey, ilk hamileligimde de arayan olmadi. Belki yeni bir uygulama olabilir mi bilemedim :/Merhaba. Beni sağlık ocağından aradılar size bazı kan testleri var onlar yapıldı mı diye sordular hayır diyince gelin bazı kan testi yapacağız dediler bulaşıcı hastalık vs için. Böyle bir şey var mı.
Benim kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra başladı bulantılarım. Zaten herkeste olmuyormuş. Hiç dert etme böyle şeyleriKızlar ya şimdi yine pimpirikliğim tutmuş olabilir.. Hiç mide bulantısı gebelik belirtisi yaşamadan kalp atışını duyan var mı? Sadece açlık, gaz ve regl ağrıları var.
Ben yine korkmaya başladım, göğüs hassasiyetim geçti gibi, ne halsizlik ne mide bulantısı var. turp gibiyim. 4 de uyanıyorum dimdik, zorla uyumaya çalışıyorum. Acaba hormon değerlerim aynı mı kaldı. Hamilelik ilerlemiyor mu diye düşünüyorum.6.haftaya giriyorum.
hayr cnmİyi cnm Allah bağışlasın ilk bebebişlermi
Benim de boyle ya midem bulanmiyor gece 2 de yatip 7 de kalkiyorum. Tum haftasonu oturmadan evin islerini yaptim falan. Digerinde mide bulantisi ve yorgunluk bitiriciydi ama bunda keseyi gormesem inanasim yok. Ben de korkuyorum bazen ama belki biraz zaman gecince gelir diye bekliyorumKızlar ya şimdi yine pimpirikliğim tutmuş olabilir.. Hiç mide bulantısı gebelik belirtisi yaşamadan kalp atışını duyan var mı? Sadece açlık, gaz ve regl ağrıları var.
Ben yine korkmaya başladım, göğüs hassasiyetim geçti gibi, ne halsizlik ne mide bulantısı var. turp gibiyim. 4 de uyanıyorum dimdik, zorla uyumaya çalışıyorum. Acaba hormon değerlerim aynı mı kaldı. Hamilelik ilerlemiyor mu diye düşünüyorum.6.haftaya giriyorum.
Yok bende 1 Şubat beraber ilerliyoruz seninle1 şubat inşallah güzel haberlerle dönerim. Sen duydun mu canım?
Evet bu hamis gruplarında boyle bir bag oluyorKızlarrr kimse kimseyi tanımıyorr ama destek veriyor yanında oluyorrr güzel bir bağ kurduk sizi seviyorummm
Hatırladımm canımYok bende 1 Şubat beraber ilerliyoruz seninlesadece kese gördüm beta baya yüksekti ama 29458
Aslında şu streskop var ya doğru mu yazdım bilmiyorum kalp dinlenilen şey, ondan alsak duyar mıyız kiBenim de boyle ya midem bulanmiyor gece 2 de yatip 7 de kalkiyorum. Tum haftasonu oturmadan evin islerini yaptim falan. Digerinde mide bulantisi ve yorgunluk bitiriciydi ama bunda keseyi gormesem inanasim yok. Ben de korkuyorum bazen ama belki biraz zaman gecince gelir diye bekliyorum