2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İnşallah kendi düşer,düşmezse de kürtaj sıkıntılı birşey değil.Sağlıkla hayırlısı ile olur bebişin inşallah

Hiç merak etmeyin benim kadar panik telaş yapmış olamazsınız çünkü daha önce kimyasal gebelik, dış gebelik, kürtaj vs yaşadım o yüzden çok korkuyordum. Kalp atışı da duymuşsunuz oh misss. Sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı bol su için, hafif ve yorulmadan yürüyüşler yapın çok daha rahatlarsınız.

Amin inşallah canım hepimiz sağlıcakla alalım inşallah. Ben de 2 yıl uğraşın sonucu hamile kalınca rahat kalamıyorum

Midem sürekli kazanıyor normal mi? Hem midem bulanıyor hemde ne yersem yiyeyim en fazla 15 dakika sonra kazinma başlıyor midemde,,bu durumu yaşayan var mı? Daha doktorada gidemedim kalp atışı olacak mi bilmiyorum çok korkuyorum

Ben birkaç şey var yiyebildiğim onları çok yiyesim geliyor. Peynir ekmek en çok canım istiyor. Ama yemeklere çok soğudum. Hem iştahım açık hem kapalı karışık bir şey

Canim degisiklik olabiliyor. Ilerleyen haftalarda normal haftasina donuyor bebebler. Benim oglumda bir hafta öndeydi hatta ikili tarama yapilmadiydi bu yüzden

Hic duymadim boyle bir sey, ilk hamileligimde de arayan olmadi. Belki yeni bir uygulama olabilir mi bilemedim :/

Benim kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra başladı bulantılarım. Zaten herkeste olmuyormuş. Hiç dert etme böyle şeyleri

Benim de boyle ya midem bulanmiyor gece 2 de yatip 7 de kalkiyorum. Tum haftasonu oturmadan evin islerini yaptim falan. Digerinde mide bulantisi ve yorgunluk bitiriciydi ama bunda keseyi gormesem inanasim yok. Ben de korkuyorum bazen ama belki biraz zaman gecince gelir diye bekliyorum

Aslında şu streskop var ya doğru mu yazdım bilmiyorum kalp dinlenilen şey, ondan alsak duyar mıyız ki yani şimdi değil de 3 4 aylıkken duyulur mu acaba... Öyleyse aslında süper olur bu telaş falan da olmaz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…