- 16 Ocak 2021
- 96
- 94
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #4.201
Canim benimde bulantim yok. Arada batmalarim oluyor. Onun haricinse hic belirtim yok.Seninde regl agrilarin oluyormus yeterli bir belirti.Kızlar ya şimdi yine pimpirikliğim tutmuş olabilir.. Hiç mide bulantısı gebelik belirtisi yaşamadan kalp atışını duyan var mı? Sadece açlık, gaz ve regl ağrıları var.
Ben yine korkmaya başladım, göğüs hassasiyetim geçti gibi, ne halsizlik ne mide bulantısı var. turp gibiyim. 4 de uyanıyorum dimdik, zorla uyumaya çalışıyorum. Acaba hormon değerlerim aynı mı kaldı. Hamilelik ilerlemiyor mu diye düşünüyorum.6.haftaya giriyorum.
Hıc uzulme bende yemekten sonra hafıf bı mide bulantım oluyor gerısı sen gıbıyım bende yedıncı haftaya gırıcem Cumartesi randevu almıstık ama doktor ızınlıymıs persembe gıtcem ıns bı sorun yoktur bende sendenım yanı :)Kızlar ya şimdi yine pimpirikliğim tutmuş olabilir.. Hiç mide bulantısı gebelik belirtisi yaşamadan kalp atışını duyan var mı? Sadece açlık, gaz ve regl ağrıları var.
Ben yine korkmaya başladım, göğüs hassasiyetim geçti gibi, ne halsizlik ne mide bulantısı var. turp gibiyim. 4 de uyanıyorum dimdik, zorla uyumaya çalışıyorum. Acaba hormon değerlerim aynı mı kaldı. Hamilelik ilerlemiyor mu diye düşünüyorum.6.haftaya giriyorum.
Yarın sabah gidince anlayacağız her şeyiHic duymadim boyle bir sey, ilk hamileligimde de arayan olmadi. Belki yeni bir uygulama olabilir mi bilemedim :/
Merhaba dr kağan kocatepe nin videolarında biraz gerilere gidip ilgini cekenleri dinle lütfen. Birinde gebelik belirtilerinin hic olmamasi yada varken bir anda pat diye kesilmesi kötü bişey değildir diyodu. Her konuda dinleyebilirsin benim gıbi biraz pimpiriklisin sanırımKızlar ya şimdi yine pimpirikliğim tutmuş olabilir.. Hiç mide bulantısı gebelik belirtisi yaşamadan kalp atışını duyan var mı? Sadece açlık, gaz ve regl ağrıları var.
Ahahahah onunla taaa 20.haftada duyabiliyomussn. Ben surekli bi bahane bulup acile surukluyordum esimiAslında şu streskop var ya doğru mu yazdım bilmiyorum kalp dinlenilen şey, ondan alsak duyar mıyız kiyani şimdi değil de 3 4 aylıkken duyulur mu acaba... Öyleyse aslında süper olur bu telaş falan da olmaz:))
Canım bnde aynı yemek göresim gelmiyor.ekmek peynir zeytin üçlüsü vazgeçilmezimBen birkaç şey var yiyebildiğim onları çok yiyesim geliyor. Peynir ekmek en çok canım istiyor. Ama yemeklere çok soğudum. Hem iştahım açık hem kapalı karışık bir şey
Evet saglık ocagı yapıyormus bende ıkı haftaya ızne ayrılcam bırkaç gun o zaman yaptırım dıyorum kızlar sızde gıdıp saglıkocagına kayıt açtırın cunku benım ıs yerımde hamıle bırkaç arkadas var asıda yapılıyormuş hamılelıkte saglık ocagı benım ozel hastaneden daha çok bılgılendırıyor kızı ya bende gıdıp kayıt actırcam en kısa zamandaBu saydıklarınızı sağlık ocağı yapıyor değil mi? Benim hastane drum istemedi bunları
Doğru canım, ben bir bakayım şu doktoraMerhaba dr kağan kocatepe nin videolarında biraz gerilere gidip ilgini cekenleri dinle lütfen. Birinde gebelik belirtilerinin hic olmamasi yada varken bir anda pat diye kesilmesi kötü bişey değildir diyodu. Her konuda dinleyebilirsin benim gıbi biraz pimpiriklisin sanırımtakip et onu genel olarak cok rahatlatıyor
Üşüme durumu bende de var içim titriyor resmen bazen ve ortam da soğuk olmamasına rağmenKızlar iki gündür mide bulantısı iyice arttı, halsizlik de çok arttı. Kolumu kaldırmak istemiyorum. Bi de üşüyorum akşam üstü biraz geçince de ateş basıyor gözlerimin içi yanıyor resmen. Sızde de oluyor mu bu durum?
20. Haftadan sonra duyulabiliyormusAslında şu streskop var ya doğru mu yazdım bilmiyorum kalp dinlenilen şey, ondan alsak duyar mıyız kiyani şimdi değil de 3 4 aylıkken duyulur mu acaba... Öyleyse aslında süper olur bu telaş falan da olmaz:))
Canım doktor bendende rutin tahliler istedi.Ozelde pahalı diye devlette yaptırayım dedim.Hic randevu bulamıyorumEvet saglık ocagı yapıyormus bende ıkı haftaya ızne ayrılcam bırkaç gun o zaman yaptırım dıyorum kızlar sızde gıdıp saglıkocagına kayıt açtırın cunku benım ıs yerımde hamıle bırkaç arkadas var asıda yapılıyormuş hamılelıkte saglık ocagı benım ozel hastaneden daha çok bılgılendırıyor kızı ya bende gıdıp kayıt actırcam en kısa zamanda
Saglik ocagi kan tahlillerini yapıyor ne isterseniz , doktorunuzla konuşun, sabah erken verirseniz ertesi gün alabiliyorsunuz sonuçlarınızı.Canım doktor bendende rutin tahliler istedi.Ozelde pahalı diye devlette yaptırayım dedim.Hic randevu bulamıyorumsağlık ocağı yapar mı acaba?
11,550 idi canım ya benim 4 kat artıyo da ben 5,000 lerde bekliyordum öyle olduAy maşallahBeta kaçtı kese göründüğünde
Sana yazınca şöyle bir baktım da fetoskop diye bir şey varmış eskiden ebelerin kullandığıAhahahah onunla taaa 20.haftada duyabiliyomussn. Ben surekli bi bahane bulup acile surukluyordum esimisimdi pandemide o da imkansiz Buarada ben de sigara yuzunden bulansin istiyorum midem yaa kafalar ayni bi tane icebilmek isterdim zarar vermeyecegini bilsem
Canım inşallah bebişini görürsün ve kalp atışlarınıda duyarsınkızlar yarın ilk kez doktora gidicem, 6+4 de. Kese için de gitmemistim. Beta yükselsin de vajinal ultrasona gerek kalmasın diye bekledim, insallah hem keseyi hem kalp atışını görürüz çok heyecanlıyım, kötü bisey duyarsam diye cok korkuyorum, dua edin
O bende de var. Hatta iş yerine girerken ateş ölçüyorlar. 37,5 falan çıkıyordu. İnsanlar bir tedirgin oldu bilmediklerindenÜşüme durumu bende de var içim titriyor resmen bazen ve ortam da soğuk olmamasına rağmensıcak basması olmuyor ama ısım yükseliyor kimi zaman
Canım inşallah uzun sürmez bulantıların hemen geçerO bende de var. Hatta iş yerine girerken ateş ölçüyorlar. 37,5 falan çıkıyordu. İnsanlar bir tedirgin oldu bilmediklerindenzaten üşüyen bir insanım, daha da fena oldum. Ama şu ara bulantı dışında bir şey düşünecek halim kalmadı
Yazicam canım hemenCanım inşallah bebişini görürsün ve kalp atışlarınıda duyarsınmuayeneden çıkınca yaz merakla bekliyorumm