- 5 Ekim 2020
- 297
- 407
- 46
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #4.101
Yaş 42 , 2. Çocuk, kilo 90, 11 EylülKIZLAR KONU SAHIBI BEN OLMUŞUM SIMDI YASINIZI HAMILE KALDIGINIZ KG KACINCI BEBIS MUHTEMEL DOGUM TARIHINIZI YAZIN LISTEYE EKLEYECEGIM
Canım listeye bakarken yaş ve gün olarak en yakın seni görmüştüm dün çok üzüldüm, hakkında en hayırlısı ne ise o olsun.. İnşallah zora girmeden rahatça atlatırsın bu süreci. Aslında ben de ismimi yazdırmayacaktım ama olacak olan şimdi olmasa sonra oluyor bizim elimizde değil ve olacaksa da şimdi olması her zaman daha iyi.. Kendine dikkat et durumundan da haberdar et.Tam da ismimi listeye ekletmiştim kızlar ama benim bugün lekelenmem başladı kahverengi doktorumu aradım gel bakalım dedi. Gittim ve bebeğin gelişmediğini öğrendim. Kese büyümemiş düşük başlamış. Umarım kendiliğinden düşer dua edin olur mu? Hamişlerin duası kabul olurşükür bir oğlum var Rabbim onu bize bağışlasın 1 hafta sonra tekrar gideceğim düşmemişse kürtaj olacağım hepiniz sağlıkla yavrucaklarınıza kavuşursunuz inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Kaç haftalıktınTam da ismimi listeye ekletmiştim kızlar ama benim bugün lekelenmem başladı kahverengi doktorumu aradım gel bakalım dedi. Gittim ve bebeğin gelişmediğini öğrendim. Kese büyümemiş düşük başlamış. Umarım kendiliğinden düşer dua edin olur mu? Hamişlerin duası kabul olurşükür bir oğlum var Rabbim onu bize bağışlasın 1 hafta sonra tekrar gideceğim düşmemişse kürtaj olacağım hepiniz sağlıkla yavrucaklarınıza kavuşursunuz inşallah
5+3 de 11mm kese gördük canım bebiş yok. 10 gün sonraya çağırdı.. Normal olabiliyor bu durum sakın moralini bozma 6 haftadayken bile görünmeyebilir. 7.hafta içinde gözükebilir.Gittim canım dr a ama çok iç açıcı değil şuan durum kese var ama bebişi görmedik kendi dr um erken dönemde olabiliyor böyle dedi 10 gün sonra tekrar gitcem. Moralim bozuldu çook7+3 teyim şuan 21 aralıkta transfer oldu 25 aralık gibi tutunsa şuan 4 haftalık 2 hafta geri gittiğimde 6 hafta yapıyor valla aklım çok karıştı beklemekten başka çarem yok
Ellerine saglik. Benim 3. Gebeligim canim onu yazmamissin. Ama onemli degil yormayayim senivallahi kizlar yapabildigim kadar yaptim listeyi
belirtmemistin cnm yogundu ya dün söylemeyi de atlamisin sorun degil cnm yaziyrm hemenEllerine saglik. Benim 3. Gebeligim canim onu yazmamissin. Ama onemli degil yormayayim seni
Gecmis olsun canim. Imsallah kendiliginden duser kurtaj olursun. En kisa surede rabbim saglikli bir bebek nasip etsin insallahTam da ismimi listeye ekletmiştim kızlar ama benim bugün lekelenmem başladı kahverengi doktorumu aradım gel bakalım dedi. Gittim ve bebeğin gelişmediğini öğrendim. Kese büyümemiş düşük başlamış. Umarım kendiliğinden düşer dua edin olur mu? Hamişlerin duası kabul olurşükür bir oğlum var Rabbim onu bize bağışlasın 1 hafta sonra tekrar gideceğim düşmemişse kürtaj olacağım hepiniz sağlıkla yavrucaklarınıza kavuşursunuz inşallah
Evet canim ilkonde unutmustum ikinci mesajda yazmistim sorun degil. Yorucu birseyse yazmaya bilirsinbelirtmemistin cnm yogundu ya dün söylemeyi de atlamisin sorun degil cnm yaziyrm hemen
Aşk olsunnEvet canim ilkonde unutmustum ikinci mesajda yazmistim sorun degil. Yorucu birseyse yazmaya bilirsin
Yaş 25 kilo 60 ilk bebek 19.09.2021tamm cnm
Canim beklemekten baska caren yok dedigin gibi. Insallah rabbim saglikli bir bebek nasip eder. Gec görülebilir amaGittim canım dr a ama çok iç açıcı değil şuan durum kese var ama bebişi görmedik kendi dr um erken dönemde olabiliyor böyle dedi 10 gün sonra tekrar gitcem. Moralim bozuldu çook7+3 teyim şuan 21 aralıkta transfer oldu 25 aralık gibi tutunsa şuan 4 haftalık 2 hafta geri gittiğimde 6 hafta yapıyor valla aklım çok karıştı beklemekten başka çarem yok
Hamilesin cnmTestim böyle çıktı ama henüz erken sanırsam net belli değil yani biraz beklemem lazım ama var gibi duruyor sanki :)
Çok sevindimm çok amin inşallah darısı başımızaSelamlar, biz de bugün ilk doktor kontrolümüze gittikKalp atışlarımızı duyduk çok şükür ( 7+2) Darısı hepinizin başına
Bence orada biyer de kuzucun canım sakın stres yapma üzme kendiniEkledim canım
Ayy inşallahhhhBir dahaki sefere hem bebeği, hem kalp atışını görürsünüz inşallahmoralinizi bozmayın
Evett hayatım dr um da geç gözükebilir dedi sabır edip bekliycez mecburennCanim beklemekten baska caren yok dedigin gibi. Insallah rabbim saglikli bir bebek nasip eder. Gec görülebilir ama
resmi gordüm bakim şu koca adama ciktti agzimdan kiz mukuuEkledim canım