- 25 Aralık 2008
- 2.697
- 4.785
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #4.141
Taksopilazma Rubella Hıv şeker tiroid kolestrol bunlar aklımda kalanlar ama o kadar çok şeye bakılmışki çok uzun bir liste aklımda değil şuanKanda neye baktılar acaba
Tamamdır, teşekkür ederimTaksopilazma Rubella Hıv şeker tiroid kolestrol bunlar aklımda kalanlar ama o kadar çok şeye bakılmışki çok uzun bir liste aklımda değil şuan
Merhaba banada bugun yapildi, aslinda ben beta hg icin gitmistim, idrar testini yapmistim cift cizgiyi gördüğümü soyledim, kanntestlerini yapalim hemen dedi, yarina cikiyor çıkınca yazarim buraya, tam kan sayimi ve idrar, ayrica tsh falanda bakılıyor sanirimMerhaba. Beni sağlık ocağından aradılar size bazı kan testleri var onlar yapıldı mı diye sordular hayır diyince gelin bazı kan testi yapacağız dediler bulaşıcı hastalık vs için. Böyle bir şey var mı.
Sadece bulantı olsa bi şekilde idare edilir de halsizlik çok fena. Kolum kalkmıyor resmen10 gündür mide bulantım beni yedi bitirdiüç gündür de kusuyorum az önce akşam yemeğinde çorba içtim onu bile biraz makarna biraz ekmek biraz çubuk kraker elma ayva bunlar işte tost 8 inci haftanın içindeyim ne zamana kadar sürecek bilmiyorum ateş basması yok bende ama vücut ısım yine de önceye göre fazla canım
yazdiginiz ilk 3 unu saglik ocagi yapmiyor sanirim, digerlerine bakiliyor amaTaksopilazma Rubella Hıv şeker tiroid kolestrol bunlar aklımda kalanlar ama o kadar çok şeye bakılmışki çok uzun bir liste aklımda değil şuan
Üşüme ateş basması bende de oldu arasıra oluyor ilk haftalar gebeliğimi daha öğrenmemiştim ama şüpheleniyorum ateş basınca corona mı yoksa diye korkmuştum neyseki hamileymiş ateş basınca gözlerim yanıyor kulaklarım yanıyor göğsüm alev alev oluyorKızlar iki gündür mide bulantısı iyice arttı, halsizlik de çok arttı. Kolumu kaldırmak istemiyorum. Bi de üşüyorum akşam üstü biraz geçince de ateş basıyor gözlerimin içi yanıyor resmen. Sızde de oluyor mu bu durum?
Doğrudur bana hastanede yaptılaryazdiginiz ilk 3 unu saglik ocagi yapmiyor sanirim, digerlerine bakiliyor ama
Hepatit, rubella, toksoplazma gibi bazı enfeksiyonlar, daha detaylı kan tahlili de isteyebilirler. Cevap gelmiş görmemiştimKan tahlilinde neye bakıyorlar bilginiz var mı.
Aynen canımAteş basması bende de oldu arasıra oluyor ilk haftalar gebeliğini daha öğrenmemiştim ama şüpheleniyorum ateş basınca corona mı yoksa diye korkmuştum neyseki hamileymiş ateş basınca gözlerim yanıyor kulaklarım yanıyor göğsüm alev alev oluyor
Teşekkür ederim cevabınız içinMerhaba banada bugun yapildi, aslinda ben beta hg icin gitmistim, idrar testini yapmistim cift cizgiyi gördüğümü soyledim, kanntestlerini yapalim hemen dedi, yarina cikiyor çıkınca yazarim buraya, tam kan sayimi ve idrar, ayrica tsh falanda bakılıyor sanirim
Merhaba, ben saglik ocagina gitmiyorum ama doktorum da ilk muayenemde bir suru test istemisti. Bulasici hastaliklara vs de bakildiMerhaba. Beni sağlık ocağından aradılar size bazı kan testleri var onlar yapıldı mı diye sordular hayır diyince gelin bazı kan testi yapacağız dediler bulaşıcı hastalık vs için. Böyle bir şey var mı.
Bu saydıklarınızı sağlık ocağı yapıyor değil mi? Benim hastane drum istemedi bunlarıHepatit, rubella, toksoplazma gibi bazı enfeksiyonlar, daha detaylı kan tahlili de isteyebilirler. Cevap gelmiş görmemiştim
Ahh hepsi çok kötüüü gerçekten canımSadece bulantı olsa bi şekilde idare edilir de halsizlik çok fena. Kolum kalkmıyor resmen
Selam canim. Bende bugun 8+5'im hatta kontrolum vardi. Hersey yolunda cok sukur. Bu zamana kadar bir kere bile kusmadim hic midem bulanmadi. Gogus agrim da asiri yok. Bazen ozellikle aciyormu diye dokunursam sicaklik ve sizlama hissediyorum. 4. Haftada kasik agrilarim vardi batiyordu resmen. 5. Haftada o gecti reflu gibi sikayetim vardi surekli gaz doluyordu icim. 6. Haftada reflu gecti kabiz oldum. 2 haftadir cok sukur hicbiseyim yok. Doktor bugun nasil gidiyor dedi. Buraya gelmesem hamile oldugumu anlamiyorum dedimKızlar ya şimdi yine pimpirikliğim tutmuş olabilir.. Hiç mide bulantısı gebelik belirtisi yaşamadan kalp atışını duyan var mı? Sadece açlık, gaz ve regl ağrıları var.
Ben yine korkmaya başladım, göğüs hassasiyetim geçti gibi, ne halsizlik ne mide bulantısı var. turp gibiyim. 4 de uyanıyorum dimdik, zorla uyumaya çalışıyorum. Acaba hormon değerlerim aynı mı kaldı. Hamilelik ilerlemiyor mu diye düşünüyorum.6.haftaya giriyorum.
Bende de hiç belirti yok ve hemşire olduğum için 24 saat nöbet tutuyorum yoğunum ama kan değerlerim yükseldi kontrol ettiriyorumKızlar ya şimdi yine pimpirikliğim tutmuş olabilir.. Hiç mide bulantısı gebelik belirtisi yaşamadan kalp atışını duyan var mı? Sadece açlık, gaz ve regl ağrıları var.
Ben yine korkmaya başladım, göğüs hassasiyetim geçti gibi, ne halsizlik ne mide bulantısı var. turp gibiyim. 4 de uyanıyorum dimdik, zorla uyumaya çalışıyorum. Acaba hormon değerlerim aynı mı kaldı. Hamilelik ilerlemiyor mu diye düşünüyorum.6.haftaya giriyorum.
Sağlık ocağını bilmiyorum ama muhtemelen benzer içeriktedir diye düşündümBu saydıklarınızı sağlık ocağı yapıyor değil mi? Benim hastane drum istemedi bunları
İnşallah canımAhh hepsi çok kötüüü gerçekten canıminşaAllah bu 1. Kısım sonrası normale döneriz
6. Haftanın sonuna kadar ben de öyleydim ve pinpirikliydim haliyleKızlar ya şimdi yine pimpirikliğim tutmuş olabilir.. Hiç mide bulantısı gebelik belirtisi yaşamadan kalp atışını duyan var mı? Sadece açlık, gaz ve regl ağrıları var.
Teşekkür ederim yarın bir sorayım gidinceSağlık ocağını bilmiyorum ama muhtemelen benzer içeriktedir diye düşündüm