2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Öncelikle maşallah ipek kuşa kısacası kayinvalidenizi dinlemeyin diyosun ben bunu anladım ve yazdım aklıma
 
Evet bugun tam 39 hafta bana da oyle geliyor duzene girerse insallah hastaneye gidicem hayirlisi olsun insallah
 
Canim nasilsin yaklasti mi dogum
 
Kızlar bebisim sarilik olmus tekrar hastaneye yatirdilar bizi 1 gece tedavi alacakmisiz
Lutfen saginizi solunuzu dinlemeyin bebeginize arada mama verin
Deli gibi sutum vardi ilk gunden beri mamaya gerek yok memeyi reddeder bak nasil sutun var diyenleri dinledik simdi hastaneye yattik geri
Sut gelse bile besleyici kismi daha sonra gelebiliyomus o yuzden dikkat edin lutfen
 
Sağol canım, tabiki mümkün değil.Saati tam belli değil. Doktor sabah aç karnına gel dedi. Sabah saatlerinde olacak inşallah.
 
Saglicakla buyut yavrunu insallah
Kesinlikle mama konusunda haklisin biz dinlemedik su an hastaneye geri yattik tedavi aliyoruz sariliktan doktor bir suru kizdi mama verseydiniz ne olurdu diye
 
Daha once konusulan konulara fikirlerimi yazarsam,
Eldiveni hastaneden geldigimden beri kullanmiyorum, tetanoz aşısı olana kadar tirnaklari kesilmiyormus. O yuzden kagit torpu ile torpulemeyi tercih ettim. O minik elleri eldivene sigdirmaya gonlum razi olmadi.
Ben de hep her yerde dogum sancisi nasildir diye okuyup anlamaya çalışıyordum, aksam gaz sancisiyla yattim, gece 2de belimden bir sanci geldi, gozumu actigim an dedim ki "aha iste dogumum basliyor". Istisnalar vardir elbet ama anlasiliyormus gercekten.
Ayni anda nisan da geldi, ama sanirim herkesten farkli olarak benim doguma kadar kanamam oldu, sebebini bilemiyorum. Dogumdan sonra da kanamalarim icin depend icine lohusa pedi koydum, cok rahat ettim.
Bu arada bunu yazmasam olmaz, acilmam olmadigi icin suni sanci verdiler (evet cok boktan bir seymis ama iyi ki vermisler diyorum ben), suni sanciyla kivranirken esimle diyalogumuz:
O:.... marka zeytinyagi kullaniyor muyuz?
Ben: Hı? Ne?
O: Sms geldi de , Migros'ta indirim varmis.
Ben: (Buraya yazamayacagim okkali kufurler)
Bu erkekler niye boyle?
 
Cok sevindim kuzum saglicakla gelsin bakalim annesinin kollarina
 
Saglicakla buyut yavrunu insallah
Kesinlikle mama konusunda haklisin biz dinlemedik su an hastaneye geri yattik tedavi aliyoruz sariliktan doktor bir suru kizdi mama verseydiniz ne olurdu diye
Oyle canim ya, ben 4 saat boyunca yalvardim, "bu cocuk ac, sarilik olacak, mama verelim" diye. 4 saat sonunda anca verebildi hemsireler. Bazi durumlarda idealist degil, gercekci olmak gerekiyor ne yazik ki.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…