2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Canımm merhaba kusura bakma yeni gördüm yazdığını benim sonucum pozitif 6+2 hamileyim ☺️ ve ben testte çok erken gördüm o yüzden o akıntının yerleşmeyle alakalı olabileceğini düşünüyorum inşallah senin de öyledir ☺️
Aaa insallah canım benim yaaa maşallah bu arada bebişe ve sana kaçıncı gün yaptın kuzum testi

Kucağımıza almadan dert bitmeyecek o garanti. Her ay bir test acaba bir sorun çıkacak mı diye yok fetal dna yok bilmem ne dert bitmiyor :KK70:
Yani kendimize iyi bir şey yapmıyoruz ama bir şeylere zor sahip olduk ne yapalım ben normal karşılıyorum 🥹🤷🏻‍♀️
Evet doğrudur cnm ben dr a gittigimde tam 8 haftaliktim belkide o yüzden verdi
Ya bana da belki haftaya verebilir çünkü Allah izin verirse o zaman 8 haftalık oluyoruz🥹

C

Cnm bende igneyi bu hafta birakicam ama bende sorun vs var mi bilmiyorum dr bastada bana vermemişti benim ilerleyen zamanalda biraz bas ağrım oldu tedbir amacli veriyorum ilerde kescez dedi yani 2 kutu oksapar kullanmis olucam tam anlamiyla
Genetik tarama testlerinde kan pıhtılaşması çıktı bnde o yüzden merak ettim bildiğim kadarıyla son aya kadar kullanılması gerekiyordu. Artık doktoruma güvenip yoluma devam edicem

Hep normal diyorlar ama elimizde değil ki kan görüp de sakin kalmak. Benim doktorum da olabilir normal diyor ama kan görünce elim ayağım titriyor. Ben çok daha fazla ilaç kullanıyorum ona rağmen lekelenme oluyor çözemedim daha ne yapmam lazım.
Sakin kalıp doktorlarımıza güvenip durmasını bekleyeceğiz anlaşılan başka yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Senn kaçıncı haftadasın canım.

Kızlar ne güzel canınız bişeyler çekiyor yemek yiyorsunuz benim iştahım gitti canım hiç bişey çekmiyor hala aynıyım yemek yemek ızdırap oldu çoğu zaman aç kalmamak için kendimi zorluyorum. Yemek yediğim günleri özledim
Kaçıncı haftanızdasınız şuan? İştah 11.hafta itibariyle açılıyor olabilir bende sizin gibiydim yeni yeni açıldı iştahım. İnşallah sizin de açılır iştahınız bir an önce :)

Kızlar iki gündür başım çok ağrıyor acilde parol serum taktılar oda işe yaramadı. Doktorumu aradı eşim Magnorm magnezyum önerdi parol dahil ağrı kesici kullanmasını istemiyorum gebelikte dedi. Doktorlarınıza sizde danışın isterseniz bi kaç kişi vardı bu şekilde ağrı çeken

Kaçıncı haftanızdasınız şuan? İştah 11.hafta itibariyle açılıyor olabilir bende sizin gibiydim yeni yeni açıldı iştahım. İnşallah sizin de açılır iştahınız bir an önce :)
8.haftamdayım canım belki de dediğin gibi olur inşallah :)

Kızlar fetal dna hakkında bilgisi olan var mı? Biz kesin yaptırıcaz ama şunu merak ediyorum fetal dna yapınca ikili üçlü ayrıntılı testlere gerek kalmıyor mu?

X