Benimde midem bulaninca söyle tuzlu peynir ekmek yiyeyim basıyor ama zorla yiyorum benimde yiyesim gelmiyor ama o esnada zorluyorjm kendimi. Galiba az az sık sık yememiz gerekecekBenim midem kazınıyor sanki ama yemek görmek istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde midem bulaninca söyle tuzlu peynir ekmek yiyeyim basıyor ama zorla yiyorum benimde yiyesim gelmiyor ama o esnada zorluyorjm kendimi. Galiba az az sık sık yememiz gerekecekBenim midem kazınıyor sanki ama yemek görmek istemiyorum
teşekkürlerhepimiz sağlıkla civcivlerimizi kucağımıza alalımİnşallah zaman çok çabuk geçer, sağlıklı bir şekilde tamamlarsınız ilaç sürecinizi kızlar :))
Aaa insallah canım benim yaaa maşallah bu arada bebişe ve sana kaçıncı gün yaptın kuzum testiCanımm merhaba kusura bakma yeni gördüm yazdığını benim sonucum pozitif 6+2 hamileyim ve ben testte çok erken gördüm o yüzden o akıntının yerleşmeyle alakalı olabileceğini düşünüyorum inşallah senin de öyledir
Yani kendimize iyi bir şey yapmıyoruz ama bir şeylere zor sahip olduk ne yapalım ben normal karşılıyorumKucağımıza almadan dert bitmeyecek o garanti. Her ay bir test acaba bir sorun çıkacak mı diye yok fetal dna yok bilmem ne dert bitmiyor
Ya bana da belki haftaya verebilir çünkü Allah izin verirse o zaman 8 haftalık oluyoruzEvet doğrudur cnm ben dr a gittigimde tam 8 haftaliktim belkide o yüzden verdi
Genetik tarama testlerinde kan pıhtılaşması çıktı bnde o yüzden merak ettim bildiğim kadarıyla son aya kadar kullanılması gerekiyordu. Artık doktoruma güvenip yoluma devam edicemC
Cnm bende igneyi bu hafta birakicam ama bende sorun vs var mi bilmiyorum dr bastada bana vermemişti benim ilerleyen zamanalda biraz bas ağrım oldu tedbir amacli veriyorum ilerde kescez dedi yani 2 kutu oksapar kullanmis olucam tam anlamiyla
Sakin kalıp doktorlarımıza güvenip durmasını bekleyeceğiz anlaşılan başka yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Senn kaçıncı haftadasın canım.Hep normal diyorlar ama elimizde değil ki kan görüp de sakin kalmak. Benim doktorum da olabilir normal diyor ama kan görünce elim ayağım titriyor. Ben çok daha fazla ilaç kullanıyorum ona rağmen lekelenme oluyor çözemedim daha ne yapmam lazım.
Evet bi ara öyleydi hatta diyordum acıktım midem boş ondan böyle bulantı oldu ama şimdi hiçbir şey yok gibi ya korkuyorum bişey mi oldu diyeBulanti olunca sendede böyle aclik hissi geliyor mu
Kaçıncı haftanızdasınız şuan? İştah 11.hafta itibariyle açılıyor olabilir bende sizin gibiydim yeni yeni açıldı iştahım. İnşallah sizin de açılır iştahınız bir an önce :)Kızlar ne güzel canınız bişeyler çekiyor yemek yiyorsunuz benim iştahım gitti canım hiç bişey çekmiyor hala aynıyım yemek yemek ızdırap oldu çoğu zaman aç kalmamak için kendimi zorluyorum. Yemek yediğim günleri özledim
Benim hala devam ediyor bu durum geçmedi siz ne kadarlik oldunuz bebişinleEvet bi ara öyleydi hatta diyordum acıktım midem boş ondan böyle bulantı oldu ama şimdi hiçbir şey yok gibi ya korkuyorum bişey mi oldu diye
8.haftamdayım canım belki de dediğin gibi olur inşallah :)Kaçıncı haftanızdasınız şuan? İştah 11.hafta itibariyle açılıyor olabilir bende sizin gibiydim yeni yeni açıldı iştahım. İnşallah sizin de açılır iştahınız bir an önce :)
Bende seninle ayniyim 8+3 canim asiri istahim acik masallah Tek migde yanma sorunu yasiyorum ben yaaa 1 haftadir8.haftamdayım canım belki de dediğin gibi olur inşallah :)
Mide yanması bende de başladı ve tam olarak neye yandığını çözemiyorumBende seninle ayniyim 8+3 canim asiri istahim acik masallah Tek migde yanma sorunu yasiyorum ben yaaa 1 haftadir
Geçmiş olsun canım o da zorBende seninle ayniyim 8+3 canim asiri istahim acik masallah Tek migde yanma sorunu yasiyorum ben yaaa 1 haftadir
Kaçıncı haftadasın canımMide yanması bende de başladı ve tam olarak neye yandığını çözemiyorum
Kuzum ben 4. Gün çok hayali bi çizgi gördüm 5. Gün sabah erken gebelik testinde net bi şekilde çizgi gördüm sen hiç test yaptın mı ?Aaa insallah canım benim yaaa maşallah bu arada bebişe ve sana kaçıncı gün yaptın kuzum testi
İçinizi ferah tutun. Güzel şeyler olacak , inanınKızlar bir haftadır girmiyordum.Moralim yerlerdeydi.yarın sabah muayene var. Aşırı gerginim. Bebeklerim için duaya ihtiyacım var
Mide yanması bende de başladı ve tam olarak neye yandığını çözemiyorum
7+4Kaçıncı haftadasın canım