2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Genetik tarama testlerinde kan pıhtılaşması çıktı bnde o yüzden merak ettim bildiğim kadarıyla son aya kadar kullanılması gerekiyordu. Artık doktoruma güvenip yoluma devam edicem
Genetik pihtilasma varsa birakmamaniz gerekiyor diye biliyorum. Isterseniz bir doktora daha danisin?

Kızlar 7. Haftasında ilk defa lekelenme yaşayan var mı bir de hafif bir bel ağrısı da eşlik etti gece şimdi kalktığımda gördüm ne yapacağımı bilemedim aslında biliyorsun ama şu an beyin duruyor mu ne oluyor anlamadım

Kızlar günaydın ultrasona göre 9 haftalığız bugün bu haftalarda olup alt karın bölgenizde şişlik hissettiniz mi sanki alt göbek bana çıkık gibi geliyor orda baskı hissediyorum

Kızlar günaydın ultrasona göre 9 haftalığız bugün bu haftalarda olup alt karın bölgenizde şişlik hissettiniz mi sanki alt göbek bana çıkık gibi geliyor orda baskı hissediyorum
Günaydın canım ben de 9+2yim bugün. Benim de aynı göbeğimin altında hafif bi sertlik ve biraz çıkıntı var. Benim normalde de insülin direncinden dolayı göbeğim var ama bu biraz daha farklı sanki gebelik göbeğim oluşmaya başladı gibi hissettim 😊

Benim dün doktor kontrolüm vardı (devlette tüp merkezine kontrole gidiyorum ben) doktorum fetal DNA önerdi. Ben normalde yaptırmayı düşünmüyordum içim ferah kaç yıl sonra gebeliğim olmuş tadını çıkaracağım yaptırmayacağım , ne gelirse Allahtan ve benim kabulüm diye düşünmüştüm. Doktorum yaptırmamak da tercihin ama bebek büyüdükçe onun sağlığı hakkında detaylı bilgi edinmek isteyeceksin. Biz ultrasonda bakarken bu çocuğun bir ayağı kısa mı bir parmağı eksik mi ya da boynu kalın mı diye detaylı incelediğimizde ister istemez gerileceksin bunu bebeğine yansıtacaksın. Hem senin hem de bizim kafamızın rahat olması açısından yaptırmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum dedi ve kafam çok karıştı

Ben yasaDim cnm 7 haftalikken 6+4 mu 5 te mi ne basladi benimde 1 hafta boyunca sürdü ama peceteye geliyordu silince kahve sekilde
Sen Dr nu ara durumu anlat o sana ne yapacağın konusunda yönlendirir kanama alani vs var mi yok mu bakar eder sen direkt dr ara
Kızlar 7. Haftasında ilk defa lekelenme yaşayan var mı bir de hafif bir bel ağrısı da eşlik etti gece şimdi kalktığımda gördüm ne yapacağımı bilemedim aslında biliyorsun ama şu an beyin duruyor mu ne oluyor anlamadım

X