- 27 Eylül 2023
- 730
- 875
- 42
Çok teşekkür edermİçinizi ferah tutun. Güzel şeyler olacak , inanın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür edermİçinizi ferah tutun. Güzel şeyler olacak , inanın
Genetik pihtilasma varsa birakmamaniz gerekiyor diye biliyorum. Isterseniz bir doktora daha danisin?Genetik tarama testlerinde kan pıhtılaşması çıktı bnde o yüzden merak ettim bildiğim kadarıyla son aya kadar kullanılması gerekiyordu. Artık doktoruma güvenip yoluma devam edicem
Tum dualarimiz seninle ve bebeklerinleKızlar bir haftadır girmiyordum.Moralim yerlerdeydi.yarın sabah muayene var. Aşırı gerginim. Bebeklerim için duaya ihtiyacım var
Canım inşallah yarın bebeklerini gümbür gümbür görürsünKızlar bir haftadır girmiyordum.Moralim yerlerdeydi.yarın sabah muayene var. Aşırı gerginim. Bebeklerim için duaya ihtiyacım var
Fetal dna yaptırınca diğer testleri istemiyor doktorlarKızlar fetal dna hakkında bilgisi olan var mı? Biz kesin yaptırıcaz ama şunu merak ediyorum fetal dna yapınca ikili üçlü ayrıntılı testlere gerek kalmıyor mu?
9 oluyoruz yarın inşallah. Sizin ne kadarlık?Benim hala devam ediyor bu durum geçmedi siz ne kadarlik oldunuz bebişinle
Tesekkur ederim insallah.Allah hepimize bebeklerimize kavusmayi nasip etsinTum dualarimiz seninle ve bebeklerinle
O haftalarda bende öyleydim şimdi benimde mide yanmam oluyor. İnanın iştahın çok açık olması da iyi bir şey değil inşallah belli bir haftadan sonra normale döneriz öyle bir evre vardır yani8.haftamdayım canım belki de dediğin gibi olur inşallah :)
Allah yardımcınız olsun yarın güzel haberlerle geleceksiniz inşallah dualarım sizinle ve bebişlerinizleKızlar bir haftadır girmiyordum.Moralim yerlerdeydi.yarın sabah muayene var. Aşırı gerginim. Bebeklerim için duaya ihtiyacım var
Aynen canım elden başka bir şey gelmiyor. 8+0 oldum bugün senin kaçıncı haftaSakin kalıp doktorlarımıza güvenip durmasını bekleyeceğiz anlaşılan başka yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Senn kaçıncı haftadasın canım.
Benimde 8+6 yarın kismet olursa inşallah9 oluyoruz yarın inşallah. Sizin ne kadarlık?
Çok teşekkür ederimFetal dna yaptırınca diğer testleri istemiyor doktorlar
8+2 deyim bende canımAynen canım elden başka bir şey gelmiyor. 8+0 oldum bugün senin kaçıncı hafta
Günaydın canım ben de 9+2yim bugün. Benim de aynı göbeğimin altında hafif bi sertlik ve biraz çıkıntı var. Benim normalde de insülin direncinden dolayı göbeğim var ama bu biraz daha farklı sanki gebelik göbeğim oluşmaya başladı gibi hissettimKızlar günaydın ultrasona göre 9 haftalığız bugün bu haftalarda olup alt karın bölgenizde şişlik hissettiniz mi sanki alt göbek bana çıkık gibi geliyor orda baskı hissediyorum
Kızlar 7. Haftasında ilk defa lekelenme yaşayan var mı bir de hafif bir bel ağrısı da eşlik etti gece şimdi kalktığımda gördüm ne yapacağımı bilemedim aslında biliyorsun ama şu an beyin duruyor mu ne oluyor anlamadım
Kizzz neee ayy cok üzüldüm ayy Allahım en kisa zamanda tekrar hamile kalip kucağına almayi nasip etsin cnm benim ne diyeceğimi bilemedimKızlar bebeklerin ikisini de kaybettim.Yatın sabah kürtaj oluyorum. Allah sizlere nasip etsin