- 6 Şubat 2021
- 5.848
- 5.282
Doktorum bayramda yoksa o beni çok korkutuyor ondan normal yerine sezeryanla olur diye düşünüyorum ama yinede doktor karar verir heralde kadir gecesinde dogurayim bari çocuğum mübarek olsunbayramda doğurmam diyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum bayramda yoksa o beni çok korkutuyor ondan normal yerine sezeryanla olur diye düşünüyorum ama yinede doktor karar verir heralde kadir gecesinde dogurayim bari çocuğum mübarek olsunbayramda doğurmam diyorsun
benim belli ama pzartesi öğreneceğim inşallah ufak bir cinsiyet partisi yapmayı düşünüyorum 3-5 kişi ileEvet herkes kaynasti samimi tatlis bir grubumuz var, hosbuldum bu arada <3
Cinsiyetler belli mi burada da? :)
şanslı da olur belkiDoktorum bayramda yoksa o beni çok korkutuyor ondan normal yerine sezeryanla olur diye düşünüyorum ama yinede doktor karar verir heralde kadir gecesinde dogurayim bari çocuğum mübarek olsun
Aaay inşallah 3 nisandi en son 30 marta geldik bakalım belki daha da erken ilerler sağlıklı olsunda hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahşanslı da olur belki
benim yeni yeni belim ağrıyor bel yastığı aldım arabalarda kullanılandan iki gündür rahatımKizlarr ofiste calisanlar, kuyruk sokumlariniz agriyor mu cok oturunca? Kalkip hareket ediyorum ama nafile yani ozellikle eve gelince koltuga oturamiyorum resmen
ben de popo yastigi gordum gecen gun bi kizda, alsam mi acaba dedim sonra da abartma dedim kendi kendimebenim yeni yeni belim ağrıyor bel yastığı aldım arabalarda kullanılandan iki gündür rahatım
bence al zaten oturarak çalışan insanlarda kronik bel ağrısı bir de hamilelik olunca iyice ağrıyorben de popo yastigi gordum gecen gun bi kizda, alsam mi acaba dedim sonra da abartma dedim kendi kendime
isyerine daha soylemedim, soyliyim oyle aliyim bari bu ne demesinler simdibence al zaten oturarak çalışan insanlarda kronik bel ağrısı bir de hamilelik olunca iyice ağrıyor
Ben ofiste çalışmıyorum ama bugün hep bilgisayar başındaydım belim o kadar ağrıdı ki yastıklar bence çok güzel ve mantıklı hamile olmadan da kullanan çok fazlaKizlarr ofiste calisanlar, kuyruk sokumlariniz agriyor mu cok oturunca? Kalkip hareket ediyorum ama nafile yani ozellikle eve gelince koltuga oturamiyorum resmen
ben o hesaplamayi Mart grubunda gordum ama sacma geldi biraz acikcasi ama eglence diye denenebilir, bir de benim cin takvimim de tutmamisti bu arada erkek gosteriyoduukan yenilenmesine göre cinsiyet hesaplanıyormuş yeni öğrendim bana çin takviminden daha mantıklı geldi şuan
bir site var orası yapıyor hesaplamayı mucize anne diye
Anlamiyomu kimse peki neden söylemedin diye sonra problem olmazmiisyerine daha soylemedim, soyliyim oyle aliyim bari bu ne demesinler simdi
Sonuç için doktorunuz aramadı mi benim Türkçeydi Türk firması herşey negatifti sağdaki oran kanda bulan DNA oranı ama diğerini anlamadım solda düşük risk diyorKizlar benim fetal dna cikmis boyle yaziyor, ne şimdi bu. Cinsiyeti belirleyemedik denmis. Bilen var mi bu durumu
Bir kız bebişte benden geliyorSelam kıızlaarr, ben halsizlikten pek giremiyorum tlfnu bile elime almak zor geliyor bazen
Henüz 9.haftamdayım mide bulantılarım sabah değil akşam pik yapıyor tiksinmemde arar devam ediyor
Sizde durumlar nasıl?
Çoğu kişinin bebişinin cinsiyeti kız sanırım Nisan ayı, kız annelerinin ayı gibi görünüyorDarısı bana inşallah
Ben şuanlık fetal dna düşünmüyorum doktorumlada konuşmadık, ikili test sonrası doktorum önerirse yaptıracağım
Ay ben aldım dün gece ilk defa kullandım. Çok güzel bir şey ya. Ben zararı olduğunu düşünmüyorum sadece fiyatın gibi sesi yükseltiyor. İçim rahatladı iki haftadır kontrole gitmemiştim . Trendyolda ilk çıkan pembe beyazı aldım en ucuzu oydu ve en erken onda duymuşlar 6haftalık falan. Diğerlerinde 16 haftada duymuşlar.Fetal doppler alıp evde kullanan var mı acaba? Fiyatları da çok uygun. Bebeğe bir zararı yoksa almak istiyorum. Her kontrole kadar yüreğim ağzımda. Anne psikolojisi için mükemmel olur bence