- 17 Haziran 2015
- 4.517
- 8.958
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #30.281
Bence sana da daha varBenim icin ne dusundun ? Madem tersi cikiyor akibetimi ögreneyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sana da daha varBenim icin ne dusundun ? Madem tersi cikiyor akibetimi ögreneyim
Bu gece dogurucam tamamBence sana da daha var
Bu defa geliyor galiba canimAmiinn hepimizinki inşallah
Bence D Denizdeniz14 vakti K Kbo4 hanım kızımıza göre daha yakın sağ gösterip sol vuracak gibi geliyor banaBence sana da daha var
Nerdeyse herkes dogurdu , dogurmayan bir avuc kisi kaldikAyy kaç kişi doğurdu kızlar takip edemiyorum çok sayfa ilerlemiş
Valla sen ben bir de Bi kaç kişi kaldıkAyy kaç kişi doğurdu kızlar takip edemiyorum çok sayfa ilerlemiş
Seninki mi geliyor ay zaten stresim heyecanım hat safhada böyle haberler aldıkça iyice kalbim hızlanıyorBu defa geliyor galiba canim
Benim kiz mi geliyor yani sabahtan beri kasila kasila bir hal oldum gelebilir bence deBence D Denizdeniz14 vakti K Kbo4 hanım kızımıza göre daha yakın sağ gösterip sol vuracak gibi geliyor bana
Ay inşallah desem digerimize ayıp benim bugün sancım var sabahtan beri rahatsız eden inceden inceye var bir şeyler bakalım birkaç saat sonra anlıcaz benimkiniBence D Denizdeniz14 vakti K Kbo4 hanım kızımıza göre daha yakın sağ gösterip sol vuracak gibi geliyor bana
Bilmiyorum ki kiminki geliyor canim. Tek bildigim dun geceden beri ben bir tuhafim agrilar kasilmalar vs baya yogunluk varSeninki mi geliyor ay zaten stresim heyecanım hat safhada böyle haberler aldıkça iyice kalbim hızlanıyor
Sen ne zaman gidiyosun doktora?Seninki mi geliyor ay zaten stresim heyecanım hat safhada böyle haberler aldıkça iyice kalbim hızlanıyor
Benimde sabahtan beri var kasıklarım dolu sanki böyle bir ağırlık ağrı var o his geçmedi hiç. Kasılma zaten Allah versin 10dk da bir geliyor.Bilmiyorum ki kiminki geliyor canim. Tek bildigim dun geceden beri ben bir tuhafim agrilar kasilmalar vs baya yogunluk var
Ultrason sonuclarindaki yanlarindaki yuzdelerin %3 un altinda olmasi ciddi takip gerektirirmis. Bende de karin cevresi nerden baksaniz 3 hafta geriden geliyor. Sebebini biz de bilemiyoruz Bu durumu yasayan az kisi degiliz ama insan tedirgin oluyor.Ah canım doğumdan 12 saat önce bile vurulabiliyormuş kortizon yani bu ciğer geliştirici dedikleri iğne kilodan ziyade bizim bebekte ac karin cevresi geri 3 hafta ve doktor 5-6 kez ölçüm yapıyor aynı anda ortalamasını alıyor falan Bir grafik var ona bakıyor asimetrik gelisim geriliği dedi sanrim yani bebek bizim göremediğimiz bir sebepten de beslenemiyor olabilir dedi riske atmak yerine icerde gelişmeden bebegin dışarıda gelişimi daha sağlıklıdır dedi riskli haftalarda değiliz dedi bakalım kısmet
Hah o sanci bende de var dun geceden beri. Var bir seyler ama ben de cozemedimAy inşallah desem digerimize ayıp benim bugün sancım var sabahtan beri rahatsız eden inceden inceye var bir şeyler bakalım birkaç saat sonra anlıcaz benimkini
Eşim görevden geliyor kuzum 1 saate gitmiş olurum heralde.Sen ne zaman gidiyosun doktora?
Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruzMerhabalar Kızlar, hiç ummazdım ama benim bebeğim de erken gelmeyi istedi. Bugünkü ağırlarım sancıymış meğer, dahimde açılma da olunca doktorum doğuma almayı tercih etti. Umarım sonrasında bir sorun çıkmaz, sağlıcakla kavuşuruz Sezaryen olacağım için ben de helallik almak istedim, dünya hali... halkınızı helal edin, bu kısacık zamanda bile hepinizi çok sevdim... Sizin için de çok çok dua edeceğim...
Kilosu ne kadar bebeğinizinUltrason sonuclarindaki yanlarindaki yuzdelerin %3 un altinda olmasi ciddi takip gerektirirmis. Bende de karin cevresi nerden baksaniz 3 hafta geriden geliyor. Sebebini biz de bilemiyoruz Bu durumu yasayan az kisi degiliz ama insan tedirgin oluyor.
Dün 2691 ölçtük, karın çevresi 34 ile uyumluydu dün. Bugün ise karın çevresi 35 çıktı bilmiyorum 100 gram daha fazla mıdır Sizin kaç kilo? Aslında kilosunda değilim de gelişim geriliği korkutuyor.Kilosu ne kadar bebeğinizin