- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #2.941
Gözün aydınMerhaba arkadaşlar bugün kalp atışı için muayenem vardı çok şükür duyuldu harika bir duyguyduson adet tarihim 5 aralık 5 +2 kese gözüktü bugün 6+5 kalp atışı.umarım kese ne zamam gözükür kalp ne zaman atar merak eden arkadaşlara yardımcı olur
Merhaba, hosgeldin sende benim gibi beklemedesin, erken ogrenip beklemekte zormus, arkadaslar keseyi ortalama 5 haftanin icinde, kalp atimida 6 7 haftalar arasinda duydular, bat ne zamandi seninMerhaba arkadaşlar 3+6 da 130 hcg ile gebeliği öğrendim. Kalbim ağzımda atıyor kese kalp atışı durumlarında ne zaman kese yi görürüm kalp atışını ne zaman duyarım
Ohh gozunaydin, saglikla hayirla devam etsin her aşamaMerhaba arkadaşlar bugün kalp atışı için muayenem vardı çok şükür duyuldu harika bir duyguyduson adet tarihim 5 aralık 5 +2 kese gözüktü bugün 6+5 kalp atışı.umarım kese ne zamam gözükür kalp ne zaman atar merak eden arkadaşlara yardımcı olur
24 Aralık canım senin ?Merhaba, hosgeldin sende benim gibi beklemedesin, erken ogrenip beklemekte zormus, arkadaslar keseyi ortalama 5 haftanin icinde, kalp atimida 6 7 haftalar arasinda duydular, bat ne zamandi senin
Ohh gozunaydin, saglikla hayirla devam etsin her aşama
24 Ocak mi? Benimde 20 Ocakti daha 1 gun gecti idrar testiyle ogrendim ben onumuzdeki hafta kan testi yapacağım eger bir sorun olmazsa 7.hafta da doktora gitmeyi düşünüyorum nasipse24 Aralık canım senin ?
Ay benim sat 24 Aralık bat 22 Ocak yani yarın daha24 Ocak mi? Benimde 20 Ocakti daha 1 gun gecti idrar testiyle ogrendim ben onumuzdeki hafta kan testi yapacağım eger bir sorun olmazsa 7.hafta da doktora gitmeyi düşünüyorum nasipse
Rabbim dilediğin zamanda sağlıkla güzel bir bebis nasip etsin sana insallah hic uzulme senin zaten bir meleğin varmıs nasipte ne varsa onu yasıyoruz yaşayacagızda oyuzden gonlunce olsun hersey en kisa zamandaDoktor kürtaja gerek duymadı kızlar erken evrede gelişen bir düşük olduğu için,kanamayla kendim atacakmışım,3 gün sonra düzelirmişim, aynen adet kanaması gibi ama ağrısı şiddetliydi özellikle gece, sabahı zor ettim, evde ağrı kesici de yoktu..
Korunmasız devam edebilirsiniz dedi, beklemem de gerekmiyormuş bir sonraki gebelik için...Verdiği folik asiti kullanmaya devam edecekmişim, birkaç gün sonra tekrar bakacak orası temizlenmiş mi diye..
Eve geldiğimizde eşim ben yine de ultrason kağıdını saklayacağım dedi, orada bir garip oldum...
Doktor da 4 yaşındaki kızıma kardeşin sonra gelecekmiş tamam mı dedi, kızım da gülerek maskenin altından tamam dedi...
Bu heyecanlı ve benim için kısa olan yolculukta sizleri tanımak çok güzeldi, hepinizi kocaman öpüyorum, inşallah sağlıklı bir şekilde kuzularınıza kavuşursunuz, sevgiyle kalın....
Almiyolar canim ama ben kalbi duyarken rica ettim ilk gebeligim dedim aldi esimi bi sansini dene derimKızlar özel hastanede de covidten ötürü eşinizi içeri almıyorlar mı?Ay ben tek devlette sanıyordum almıyorlar diye .. haftaya kalp atışı için gitmek istiyoruz ama tabii ki beraber şahit olalım istiyorum
Ay yaAlmiyolar canim ama ben kalbi duyarken rica ettim ilk gebeligim dedim aldi esimi bi sansini dene derim
Aa bide esim video kaydi aldi sizde esinizi iceri alirsa esinize aldirin harika bi hatira, eger esinizi almazsa doktorun yardimcisi alsin rica edinAy yabende bir rica da bulunurum bakalım inşallah
Alan da var almayan da. Arkadaşın eşini başka özel hastanede almamışlar benim eşim girdiKızlar özel hastanede de covidten ötürü eşinizi içeri almıyorlar mı?Ay ben tek devlette sanıyordum almıyorlar diye .. haftaya kalp atışı için gitmek istiyoruz ama tabii ki beraber şahit olalım istiyorum
Hastane hastane değişiyordur. Benim gittiğim hastane (özel) alıyor hatta yanımızda oğlum da vardıKızlar özel hastanede de covidten ötürü eşinizi içeri almıyorlar mı?Ay ben tek devlette sanıyordum almıyorlar diye .. haftaya kalp atışı için gitmek istiyoruz ama tabii ki beraber şahit olalım istiyorum
Ben doktora ayrı muayenehanesine gidiyorum canım ama tahlil için gittiğim özel hastane de aldılar içeri eşimi de. Değişiyor heralde hastaneden hastaneye. Tahlilleri devlette yaptırayım vermeyeyim bu kadar para diye devlete gittim çok kalabalıktı eşleri de almıyorlar. Kalabalıktan korkup çıktım hemenKızlar özel hastanede de covidten ötürü eşinizi içeri almıyorlar mı?Ay ben tek devlette sanıyordum almıyorlar diye .. haftaya kalp atışı için gitmek istiyoruz ama tabii ki beraber şahit olalım istiyorum
Rica ederim ne demek. Ben de çok yeni katıldım. Bildiğim birşeyler varsa paylaşmaya çalışıyorum -ki o bilgi ihtiyacının nasıl olduğunu çok iyi biliyorum. Okusanızda bir yerlerden yaşayan birilerinden duymak sanki daha rahatlatıcı oluyor. Ağrılar da normal, vücut, rahim kendini bu duruma alıştırmak için hazırlanıyor. Ama çok şiddetlenirse bir doktora danışmak faydalı olur tabii :)Tesekkur ederim cevabiniz icin. Ben haftaya gideyim o zaman bugun 5+1 im tam. Biraz kasik ve belimde agri var ara ara o yuzden endiselendim gitsemmi diye dusundum ama suan sanirim onun anlayacagi birsey olmaz.
Ayy evet hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederimmAa bide esim video kaydi aldi sizde esinizi iceri alirsa esinize aldirin harika bi hatira, eger esinizi almazsa doktorun yardimcisi alsin rica edin
İnşallah bizdede alırlar bakalım bakalım bi arayıp soracağım hatta gitmAlan da var almayan da. Arkadaşın eşini başka özel hastanede almamışlar benim eşim girdi
Ay devlette evet çook kalabalık bende gittim 6+0 moralim bozulup çıktım yani umdugum gibi değildi ordan çıkıp tahlilleride sağlık ocağına gittim canımBen doktora ayrı muayenehanesine gidiyorum canım ama tahlil için gittiğim özel hastane de aldılar içeri eşimi de. Değişiyor heralde hastaneden hastaneye. Tahlilleri devlette yaptırayım vermeyeyim bu kadar para diye devlete gittim çok kalabalıktı eşleri de almıyorlar. Kalabalıktan korkup çıktım hemen
Ayyy bizim de öyle olr inşallah insan beraber olmak istiyor elbetteHastane hastane değişiyordur. Benim gittiğim hastane (özel) alıyor hatta yanımızda oğlum da vardı
Hadi hayirlisi olsun aramiz yakin sayilir benimde dündüAy benim sat 24 Aralık bat 22 Ocak yani yarın daha
Merhaba acaba nerede yasiyorsunuz, hangi hastaneye gidiyorsunuzHastane hastane değişiyordur. Benim gittiğim hastane (özel) alıyor hatta yanımızda oğlum da vardı
Cokk şükürMukuu2004 Kalp atislarini duydum allahima şükürler olsun ❤❤
Yaaaa yerimm onlarınn kalbiniiiMukuu2004 Kalp atislarini duydum allahima şükürler olsun ❤❤
Selam canım nasılsın? Hangi hastaneye ve dr a gidiyosun senAlan da var almayan da. Arkadaşın eşini başka özel hastanede almamışlar benim eşim girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?