2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hahah aferrinn kızzz böyle devam. Sanki her yıl hamile mi kalcaz çeksinler azcık nazımızı

Ne güzel haberlerle gelmişsin masalsı kilosu falan da çok iyi insalah istediğin gibi bir doğum olur. Ya benim oğlum güzünün bile yarısını gösteriyor sen ayağını emdigini bile görmüşsün sağlıkla gelsin inşallah

Çok teşekkür ederim her gidişimde yüzünü çok net gördük biz. bugün yüzünü kapamıştı elinin fotosunu verdi bize bir de uzun uzun ayak emişini izletti dr.

Merhaba çok geçmiş olsun, benim bebeğimde de aynı sorun vardı kilo ile ilgili. Et, balık, sebze, meyva- ve kuruyemiş ağırlıklı beslendim, arayı kapattik çok şükür. Hamur işi, ekmek gibi besinlerden de uzak durdum. Umarım vaktinde ve sağlıklı bebisler dogururuz

Neden bıraktırdı ki benim doktorum doğuma kadar kullan dedi hatta doğumdan sonra bile kullanmaya devam edenler var çabuk toparlanmak sütü arttırmak için

Neden bıraktırdı ki benim doktorum doğuma kadar kullan dedi hatta doğumdan sonra bile kullanmaya devam edenler var çabuk toparlanmak sütü arttırmak için
Hiç bilmiyorum ya keşke bırakmasaydım belkide vitaminsiz kaldım bebegimde kilo alamadı kalanları kullanıp sonra yenisini almayı düşünüyorum

Cok teşekkür ederim bende bu 1 haftada daha da fazla protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum inşallah toparlar

Ne güzel haberlerr Maşallah kilosuda her şeyi de yerinde. İnşallah doğum şeklinizde seninle bebek için en hayırlısı olur

Ben de kurabiye poğaça pişmiş koyuyorum dondurucuya mikrodalgada ısıtıyorum misafir gelince çok pratik oluyor

Hiç bilmiyorum ya keşke bırakmasaydım belkide vitaminsiz kaldım bebegimde kilo alamadı kalanları kullanıp sonra yenisini almayı düşünüyorum
Asli06m çok haklı. Ben de gebeliğin başından beri Vinalac kullanıyordum, bebeğin gelişimi yavaslayinca bunun yanına Regenesis Max'ta başlattı. Vitamin almak cok önemli.

Ben oldum kızlar iki doz biontech. Uyku harici hiç bi yan etki yaşamadım çok şükür bugün de kontrolüm vardı her şey yolunda. Benim de okula giden bir oğlum var, etrafımdaki herkes de aşılı farketmeden taşırlarsa diye de çok korktum açıkçası. Doğum sonrası hem kendime hem bebeğe antikor baktıracağım doktorum ısrarla bebeğin de antikorlu doğacağını çok büyük bi avantaj olduğunu söylüyor, dilerim antikorlarımız yüksek çıkar

Maşallah bebişe doğum şekli hayırlısı ne ise o olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah

Vaktinde sağlıkla gelsin inşallah bu sene bebişler aceleci çıktı sanki ya eylüle gelmeden doğurmaya başladık zaten

Canım geldi mi bebişin inşallah sağlıkla kavuşmuşsundur, ikinizde iyisinizdir güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…