- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #27.561
Kızlar bişey sormak istiyorum ben adetime 4 gün varken kan testi yaptırdım 7,04 çıktı 2 gün sonra 9,48 çıktı gebelik varmı anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun yaz gitsin hepimiz heyecanliyiz3 gün olacak, izne ayrılalı, doğum sonrasına aktarayım diye çalıştım, 37 de ayrılanlar var dimi? Heyecandan yazıp durmaya başladım, gerekli_gereksiz
O zamanOlsun yaz gitsin hepimiz heyecanliyiz
Ayy hadi inşallah sağlıcakla gelsinHepinize gunaydin. 38+2, gece dogum sancilarim basladi, nisanim geldi. Hastaneye geldik, benim icin dua edin.
Allahım yaa ben de bundan korkuyorum bide benim dr gram gram söylemiyo 2400 civari dedi en son. Kesin benimki de söylediğinden coook düşük çıkacak. Erken dogar da kilosu 2.5 altında olursa cok üzülürümArkadaşım yeni doğım yaptı 38de çocuk 3 kg görünüyordu 40 haftayı doldurup doğum yaptı 2650g. Çok fark var şaşırdım ben de
Ben epidural sezeryana karar verdim bebeğimi hemen görmek istiyorum gerisi Allah kerim inşallah güzel geçer herşey hepimiz içinGenel anestezide tüm gün o yarı baygın hal devam ediyor ama daha çabuk ayaklanıliyor, diğer belden uyuşturma yöntemlerinde de sanırım ayağa kalkma süreci uzuyormus. İkisinin de artıları eksileri var. Hemen ayaklanmak da istiyorum, diğer taraftan da baygın dolaşmak istemiyorum bakalım pazartesi anestezi ile görüşeceğim ruh halime göre ne tavsiye edecek
Canım sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHepinize gunaydin. 38+2, gece dogum sancilarim basladi, nisanim geldi. Hastaneye geldik, benim icin dua edin.
Adetinin gecmesini bekleyip 2 günde bir kan vermeye devam etmelisin ancak o şekilde emin olabilirsinKızlar bişey sormak istiyorum ben adetime 4 gün varken kan testi yaptırdım 7,04 çıktı 2 gün sonra 9,48 çıktı gebelik varmı anlamadım
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucukHepinize gunaydin. 38+2, gece dogum sancilarim basladi, nisanim geldi. Hastaneye geldik, benim icin dua edin.
Dibe değecekse doğumdan sonra yapmanı öneririm. Çünkü kesinlikle netleşmiş bir bilgi bir araştırma yok hamilelerle ilgili etik gereği. Olmayacak bile olsa garantiye almak en iyisi. Ben doğumdan sonra boyayacağım mesela bende bekliyorumkızlar ben saçımı boyatmak istiorum..çok beyazım oldu.artık doğum heran olabilir.ama korkuyorum bebeğe bir zararı olur diye..lütfen boyatan varsa benim içimi rahatlatın
Genelde ağrı sızıyı uyanır uyanmaz hissediyorsun. Epidural olunca 7-8 saat uyuşma devam ettiğinden biraz daha geç hissediyorsun ağrıyı o arada bebeği kucağına verdikleri sürece bebeğe odaklanıp emzirme vs işlerini yapıyorsun. Genelde kafa daha bir Leyla oluyor bence. Ben ilkinde epidural oldum yine olsa yine epudral tercih ederimGenel anestezide tüm gün o yarı baygın hal devam ediyor ama daha çabuk ayaklanıliyor, diğer belden uyuşturma yöntemlerinde de sanırım ayağa kalkma süreci uzuyormus. İkisinin de artıları eksileri var. Hemen ayaklanmak da istiyorum, diğer taraftan da baygın dolaşmak istemiyorum bakalım pazartesi anestezi ile görüşeceğim ruh halime göre ne tavsiye edecek
Yani kendimden örnek verecek olursam bende 4 gün kala verdim 38 çıkmıştı ama bu kişiden kişiye değişir bence. Biraz daha bekle tekrar kan ver inşallah istediğin gibi olurKızlar bişey sormak istiyorum ben adetime 4 gün varken kan testi yaptırdım 7,04 çıktı 2 gün sonra 9,48 çıktı gebelik varmı anlamadım
Bana 6 veya 13 eylüle veriyordu randevu dedim ben doğuruyorum o zamana haziran ortalarına doğru görüşmüştüm bir de senem hanımdan memnunum aslında normal doğum destekliyor çok konuşuyor herşeyi anlatıyor eneejisi de çok hoş. Tek sıkıntı mesai saatleri dışı ulaşılamaması ve gene mesai dışında doğum yaparsam gelmeyecek olması. Doktor seçmek paralıymış akşam doğurursam doğumda selda hanımın nöbetçi olması için dua mı etsem ne yapsamOnu ben de çok istemiştim ama 2 aya bile randevu bulamadım. doktorumdan çok memnunum şu an. Zaten bir şey kalmadı
Yok ya belli olmaz belki seninki tam doğru ölçüyordurAllahım yaa ben de bundan korkuyorum bide benim dr gram gram söylemiyo 2400 civari dedi en son. Kesin benimki de söylediğinden coook düşük çıkacak. Erken dogar da kilosu 2.5 altında olursa cok üzülürüm
Tabi ki de. Hiçbirimiz doktor değiliz sonuçta ama aynı anda aynı şeyleri yaşadığımızı birbirimizden duymak paylaşmak büyük rahatlatıcı oluyor. Tecrübe de yetmiyor bazen burdan paylaşıp rahatlıyoruz işteCok tesekkurler mantik bisey dese de gonul dinlemiyor ama boyle sizlerden duymak rahatlatiyor gercekten
Sanıyorum ben de o tarafa doğru kayıyorum inşallahBen epidural sezeryana karar verdim bebeğimi hemen görmek istiyorum gerisi Allah kerim inşallah güzel geçer herşey hepimiz için
Benim doktorum da telefon numarası vermedi istemedim de gerçi istesem verir miydi bilmiyorum. Benimki de nöbet tutmuyor ama kendi hastaları doğurunca geliyormuş. 600 lira doktor seçmek. Ama nöbetçi doktorlar da iş görür bence kendi doktorun olmadıktan sonra hiçbirini tanımıyorsunBana 6 veya 13 eylüle veriyordu randevu dedim ben doğuruyorum o zamana haziran ortalarına doğru görüşmüştüm bir de senem hanımdan memnunum aslında normal doğum destekliyor çok konuşuyor herşeyi anlatıyor eneejisi de çok hoş. Tek sıkıntı mesai saatleri dışı ulaşılamaması ve gene mesai dışında doğum yaparsam gelmeyecek olması. Doktor seçmek paralıymış akşam doğurursam doğumda selda hanımın nöbetçi olması için dua mı etsem ne yapsam
Kesinlikle Leyla oluyor. İlk doğumda gelen arkadaşlar anlatıyordu 5 dakikada bir ayilip muhabbete devam edip sonra tekrar bayiliyormusum, ve bu böyle baya bir sürmüş ben gelenleri bile hatırlamıyorum. Tabi benim sezeryan değil ameliyat gibiydi muhtemelen daha fazla narkoz verdiler, genel anestezi düşünenleri yanlış yönlendirmeyeyimGenelde ağrı sızıyı uyanır uyanmaz hissediyorsun. Epidural olunca 7-8 saat uyuşma devam ettiğinden biraz daha geç hissediyorsun ağrıyı o arada bebeği kucağına verdikleri sürece bebeğe odaklanıp emzirme vs işlerini yapıyorsun. Genelde kafa daha bir Leyla oluyor bence. Ben ilkinde epidural oldum yine olsa yine epudral tercih ederim