- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #27.521
Geç olsun guç olmasın hadi hayırlısıHepinize gunaydin. 38+2, gece dogum sancilarim basladi, nisanim geldi. Hastaneye geldik, benim icin dua edin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç olsun guç olmasın hadi hayırlısıHepinize gunaydin. 38+2, gece dogum sancilarim basladi, nisanim geldi. Hastaneye geldik, benim icin dua edin.
Ayneeenn oyle oraya gidince hizmet etmek zorundalar ama bana gelince kimse yerinden kalkmaz. Inşallah geçer canım benim, yoksa ben geçirmeye başlayacağım herkese az kaldıOrda kalamazlar kalırlarsa hizmet etmek zorundalar. Banana dediğin kaç yaşında kadın sonuçta . Ama sen varsın hizmet edeceksin o yüzden sana geliyorlar. Umarım su gibi geçsin şu salak gereksiz durumlar Sen iyi ol Allah büyük
Doktorlar doğuma yakın ölçuyu tutturmak için bunu yapıyorlar daha önceki gebeliğimde de bebek bir hafta öncesinden zayıtftıöncesinde fazla fazla söyluyorlarBeni tarif etmişsin En başından beri yaparız ederiz tutumum vardı şimdi yerini nasıl olacal endişelerine bıraktı. Bebişle alakalo endişelerim de çoğaldı. Mesela dün gece tuvalete kalktıktan sonra niye FLsi 1 hafta geriye düştü diye evham bastı. Aslında baştan beri paraleldi ve ölçümden olabileceğini biliyorum doktor da önemsemedi ama ya şöyleyse ya böyleyse diye korku bastı. Sağsalim kavuşsaydık bebişlerimize.
Hadi bakalım çok kolay güzel bir doğum olsun sağlıkla kucağına al inşallahHepinize gunaydin. 38+2, gece dogum sancilarim basladi, nisanim geldi. Hastaneye geldik, benim icin dua edin.
Son haftalarda ölçümler hep karışıyor di mi ya durdum durdum gecenin 5 inde bunu buldum. Bu zamana kadar gayet pozitiftim kalbimden hep iyi olacak her sey diye geciriyorum ama arada paranoyalar geliyor isteDoktorlar doğuma yakın ölçuyu tutturmak için bunu yapıyorlar daha önceki gebeliğimde de bebek bir hafta öncesinden zayıtftıöncesinde fazla fazla söyluyorlar
Doğrusunu bildiğimiz halde evham yapıyoruz aslında. Doktorun ölçümünden kaynaklandığını biliyorsun ama hislerine engel olamıyorsun. Çok iyi anlıyorum seni. Ben de mesela çatı muayenesi hakkında olumsuz bir durum olsa bile asıl kararın doğum sırasında verilebileceğini biliyorum ama çatı dar dedi ya doktor tüm bilgiler kenarda, evham had safhada.Beni tarif etmişsin En başından beri yaparız ederiz tutumum vardı şimdi yerini nasıl olacal endişelerine bıraktı. Bebişle alakalo endişelerim de çoğaldı. Mesela dün gece tuvalete kalktıktan sonra niye FLsi 1 hafta geriye düştü diye evham bastı. Aslında baştan beri paraleldi ve ölçümden olabileceğini biliyorum doktor da önemsemedi ama ya şöyleyse ya böyleyse diye korku bastı. Sağsalim kavuşsaydık bebişlerimize.
Artik bu evhamlar insallah 15-20 gun sonra yerini daha tatlis evhamlara birakacak umarim emiyor emmiyor, boyle cis yapti, soyle gazi var :)Doğrusunu bildiğimiz halde evham yapıyoruz aslında. Doktorun ölçümünden kaynaklandığını biliyorsun ama hislerine engel olamıyorsun. Çok iyi anlıyorum seni. Ben de mesela çatı muayenesi hakkında olumsuz bir durum olsa bile asıl kararın doğum sırasında verilebileceğini biliyorum ama çatı dar dedi ya doktor tüm bilgiler kenarda, evham had safhada.
Inşallah sağ salim alırız kucağımıza
Doğal boyalarla boyanırsa sıkintı olmaz ^^ doktorlar problem olmaz diyor bende boyattim cunkukızlar ben saçımı boyatmak istiorum..çok beyazım oldu.artık doğum heran olabilir.ama korkuyorum bebeğe bir zararı olur diye..lütfen boyatan varsa benim içimi rahatlatın
Ayy inşallah Burda çiş sayısı paylaştığımız günler gelsin artıkArtik bu evhamlar insallah 15-20 gun sonra yerini daha tatlis evhamlara birakacak umarim emiyor emmiyor, boyle cis yapti, soyle gazi var :)
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımDoğum tarihim belli oldu kızlar, yan pozisyonda olduğu için doktor daha fazla kilo almasını beklemeyelim zor olur dedi ve Çarşamba için randevu verdi
Genel anestezide tüm gün o yarı baygın hal devam ediyor ama daha çabuk ayaklanıliyor, diğer belden uyuşturma yöntemlerinde de sanırım ayağa kalkma süreci uzuyormus. İkisinin de artıları eksileri var. Hemen ayaklanmak da istiyorum, diğer taraftan da baygın dolaşmak istemiyorum bakalım pazartesi anestezi ile görüşeceğim ruh halime göre ne tavsiye edecekArkadaşım ikinci gebeliğinde genel anestezi oldu daha rahat atlattığını söyluyor ağrılarınında öyle blmiyorum pskolojik mi ikisinide yaşadığı çin sonuncusu çok rahat gelmiş ona birbucuk ay önce oldu anestezi herkeste farklı yaşayıp görmek gerekiyor
canım marka ismi verirmisinDoğal boyalarla boyanırsa sıkintı olmaz ^^ doktorlar problem olmaz diyor bende boyattim cunku
Aminnnnnndoğuma girecek olan herkesin rabbim yar ve yardımcısı olsun
Doğumdan sonra olsun bence,kızlar ben saçımı boyatmak istiorum..çok beyazım oldu.artık doğum heran olabilir.ama korkuyorum bebeğe bir zararı olur diye..lütfen boyatan varsa benim içimi rahatlatın
Karışıyor karışıyor geçen hafta bir hafta öncesine göre 1 cm kısa çıkmıştı mesela, bu hafta doktor bebek çok dipte karnıni sağlıklı olcemiyorum doğru vermez dedi ve olctugu kiloyu söylesem inanamazsin nst bile ölçüm vermedi, çok hareketliydi keyfini kaçırmayalım dedi doktor bıraktık artık son ölçümleri doktorlar da önemsemiyor, zaten Allah korusun bir sorun varsa daha önceki dönemlerde ortaya çıkıyor.Son haftalarda ölçümler hep karışıyor di mi ya durdum durdum gecenin 5 inde bunu buldum. Bu zamana kadar gayet pozitiftim kalbimden hep iyi olacak her sey diye geciriyorum ama arada paranoyalar geliyor iste
İnşallah canım sağolasınSağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
neden ki.ama bu beyazlar psikoloijmi bozdu vallaAminnnnnn
Doğumdan sonra olsun bence,