- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #2.581
Dün çok azdı bugün baya arttı ve rengi koyulaştı. Progestan ignelerinin hiç etkisi bile olmamış ne yapacağım bilmiyorumAkıntınızı süreklimi duruyormu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün çok azdı bugün baya arttı ve rengi koyulaştı. Progestan ignelerinin hiç etkisi bile olmamış ne yapacağım bilmiyorumAkıntınızı süreklimi duruyormu arada
Ben yine İstanbul başka ilçeden birine mesaj attım dairede hamile arkadaşları vardı yarın soracak bakalım... Ben daha keseyi de göremedim canım nereden baksam 2 hafta sonra kalp atışı duyulur gibi. Biz dilekçe veresiye umarım bitmez önlemlerAy evet aynen. Açıp açıp okudum ama yok hamile lafı. Ama eminim tvde soylendigine. Bugün de tebliglere baktım ama yok yoook. Yarin doktora gidicem kalp atışı için. Ona soracağım. Zaten iş yerine de artık söylemem lazım çünkü yapamayacağım işler var bekleyen. Bakalım inşallah ben çözerim yarin dedigin gibi İstanbulda memur olup izin olayını cozen varsa, bizi de aydınlatırsa memnun oluruz. Ilgine çok teşekkür ederim, sen ne yapacaksın, kalp atışı için ne zaman gideceksin
İnşallah yarın sağlıcakla duyarsın kalp atışını rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı da nasip etsin.. Şu kurumda evden çalışmayı daaaAy evet aynen. Açıp açıp okudum ama yok hamile lafı. Ama eminim tvde soylendigine. Bugün de tebliglere baktım ama yok yoook. Yarin doktora gidicem kalp atışı için. Ona soracağım. Zaten iş yerine de artık söylemem lazım çünkü yapamayacağım işler var bekleyen. Bakalım inşallah ben çözerim yarin dedigin gibi İstanbulda memur olup izin olayını cozen varsa, bizi de aydınlatırsa memnun oluruz. Ilgine çok teşekkür ederim, sen ne yapacaksın, kalp atışı için ne zaman gideceksin
Allah razı olsun, insallah, hepimiz duyarız o pitpitlari Mart ortasindan sonra tedbirler azaltilabilir gibi bi haber okudum bugün ve risk almaya karar verdim neredeyse iki ay var, bakim kısmet artık.İnşallah yarın sağlıcakla duyarsın kalp atışını rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı da nasip etsin.. Şu kurumda evden çalışmayı daaa
Hiçbir kanama normal olarak görünmez canım, muhakkak doktora gidip sormalısın. Hem için rahatlar, hem de sorun varsa bilmiş olursunDüzeltiyorum 5+1
Nisana kadar dedi banaNe kadar süre kullanacakmışsınız acaba bende oldu da
Hem de coookKızlar benım çenem hep sivilce doldu ya yuzumde de hıc normalde sıvılce cıkmaz bır tane anca özellikle cenem sızdede oldumu hıc
2 tane bendede pörtlediKızlar benım çenem hep sivilce doldu ya yuzumde de hıc normalde sıvılce cıkmaz bır tane anca özellikle cenem sızdede oldumu hıc
Benim totomda çıktıKızlar benım çenem hep sivilce doldu ya yuzumde de hıc normalde sıvılce cıkmaz bır tane anca özellikle cenem sızdede oldumu hıc
AYnı durumdayım hiç belirtim yok gibiAllah'ım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeğimizi benim hiç belirtim yok başlarda vardı şimdi olmayınca sanki hamile değilmişim gibi geliyor moralim çok bozuk gözlerim doluyor
Canım bence bu başlı başına hamilelik belirtisi.. Belirtim yok diye göz dolması bence gayet güzel gidiyor inşallahAllah'ım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeğimizi benim hiç belirtim yok başlarda vardı şimdi olmayınca sanki hamile değilmişim gibi geliyor moralim çok bozuk gözlerim doluyor
Ahh evet ya maalesef o kadar uzun zaman oldu ki sivilce görmeyeli yüzümde bende de oldu maalesef yüzümün sol tarafındaKızlar benım çenem hep sivilce doldu ya yuzumde de hıc normalde sıvılce cıkmaz bır tane anca özellikle cenem sızdede oldumu hıc
Jeli buldunuz muKızlar normalde 2 gün sonra kalp atışını duymak için gidecektim ama bir haftadır geçmeyen kahverengi akıntım bugün artınca acil çağırdı doktorum. 6+0 biliyorum normalde ama doktor 6+3 dedi çok şükür kalp atışını duydum gelişimi iyi dedi susuz kalmış dedi oysaki az su içmiyorum da. Düşük tehlikem devam ediyor hemen bi iğne yaptı bir de burada kullanan arkadaşlar vardı c harfiyle başlayan bir jel( reçete eşimde de bilmiyorum şu an) verdi hiçbir yerde bulamıyoruz bulan var mı bana yardımcı olmak isteyen çıkar mı ?
Evet şu an benim de öyle. Adet döneminde 1 2 çıkardı. Şu an çenem hiç olmadığı kadar sivilceli neden ki acaba onu da hormonlara yoracağıx artıkKızlar benım çenem hep sivilce doldu ya yuzumde de hıc normalde sıvılce cıkmaz bır tane anca özellikle cenem sızdede oldumu hıc
Evet çenemde var benim deKızlar benım çenem hep sivilce doldu ya yuzumde de hıc normalde sıvılce cıkmaz bır tane anca özellikle cenem sızdede oldumu hıc
İnşallah canımCanım bence bu başlı başına hamilelik belirtisi.. Belirtim yok diye göz dolması bence gayet güzel gidiyor inşallah
Kaç haftalık senin alinalara benim 6+0AYnı durumdayım hiç belirtim yok gibi
Canım folbiol u görünce yazmak istedim, ilk test yapıp hamile olduğumu öğrenince eczaneden hemen folik asit alıp başladım bende folbiol almışım. Sonra doktor kontorülüme gittiğimde folbiol kullanımıyoruz onda diğer folik asitlere göre 4 kat daha fazla olduğunu zararlı olduğunu söyledi folic 1 e geçtik. Bi sorsan mı doktoruna acabaFolbiol kullanıyorum.