- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #24.181
Aslında ne güzel eşin sizi düşünüyor ama çok baskı yapıyorsa sıkıcı oluyordur senin için. Umarım güzelce gönlünü almıştır. Bunlar birazcık da hamilelik duygusallığıKontrolden geldim bebişim iyi boyu 46 Cm kilosu 2440 Gr doktor herşey yolunda dedi herhangi bir sıkıntı yokmuş ama giderken yolda eşimle tartıştım herşeye karışıyor onu yeme bunu içme falan sanki ben çocuğum bir de sesini yükseltince sinirim bozuldu çok üzüldüm ağladım hatta karnıma belime ağrı girdi o şekilde doktorun yanına gidince tabi o da sordu neyin var diye neyse dertleştik falan bebğin iyi olduğunu da görünce kendime geldim sakinleştim doğumla ilgili konuştuk beni bilgilendirdi aklımda hiç soru işareti kalmadı nst ye girdim biraz sancı çıktı dinlen evde cumartesi tekrar gel nst ye gir dedi yaşadığım sitresten sancı oldu diye düşünüyorum bakalım cumartesi günü ne olacak benden haberler bunlar şimdilik
Güzel haberlerinize sevindim maşallah bebişe. Sancı ne kadar çıktı? Ben 33 de girdiğimde hiç çıkmadı doktor bu haftada biraz sancı beklerim demişti.