Kimseye vermem nedir
destek oluyorsan herşeyiyle ol... benim wşimin tarafına olsun bizimkilere olsun ben en başından beri doğumda sadece eşimi istiyorum refakatçi olarak yaşınız ileri ayakta zor duruyorsunuz sizi yormak istemiyorum uzağız zaten ziyaret yasak doğumdan sonra da kendimize gelene kadar metabolizmamız düzelene kadar kimseyi istemiyorum virüs var ve ben o kadar direncimiz düşükken hiçbir ihtimali göze alamam diyorum. Annem mantıkla karşıladı ki ilk torunu. Kaynanam banane ben gelicem evden mi kovacaksın dedi
♀ eşime de doğumdan önce istemiyo doğumda istemiyo sonra istemiyo ben ne zaman gelicem etmiş bir de... anlatıyorum anlatıyorum ama yok. Varsa yoksa stres yaratmak işi. Riskli gebeydim biesürü sorun çıktı bir anda bana gelmiş alakasız olaylar anlatıyor. Düzgünce rica ettim bak stres yapmama sebep oluyorsun benim durumumla alakalı değilse anlatmasan daha iyi olur dedim alınmış ağlamış eşimle konuşurken. Ben risk almayalım diye eşimin aşı olmasını istedim diye bile ortalığı birbirine kattı
normalde severim kendisini ama hiçbirşey bilmeyip herşeyi biliyorum tavırları hurafelere karşı yıkılmaz inancı, bilimi ve mantığı tercih eden biri olarak benim için çok zor oluyor...