- 18 Haziran 2017
- 868
- 1.278
- 26
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
Hemen çıktımı canım bu ikinci çizgilerEki Görüntüle 2752656 kızlar bnm testlerim de bunlar 4 saat arayla yaptım altta ki üsttekinden 4 saat sonra yapıldı.Elimde test yok başka yasakların bitmesini bekliyorum adete 3 gün kala bu testler.Artık pzt yi beklicem yorumunuz nedir
Bende morallari bozulmasın diye ayrıntı vermedim.Bence de düiünmeyin okumayın güzelliklere odaklanın doğru diyorGebelik zehirlenmesi canım, son haftalarda ortaya çıkıyor ve bebeğin hemen doğurtulması gerekiyor, yüksek tansiyon oluyor ama bence gebeyseniz hiç bunları duymayın okumayın
Evet anında çıktı her ikisi deHemen çıktımı canım bu ikinci çizgiler
Senin testlerin fotosu var mıHemen çıktımı canım bu ikinci çizgiler
Aynen canım bilgi sahibi olmak güzel bilmek de gerekiyor temkinli olmak için ama olumsuz şeyleri anlatıp birbirimizi etkilemiyelimBende morallari bozulmasın diye ayrıntı vermedim.Bence de düiünmeyin okumayın güzelliklere odaklanın doğru diyorBismilhayrun
Benim böyle çıktı canım yorumlarda vardı ama benimki yarım saat sonra çıktı Çarşamba günüm artık gelmezse regl yeniden yaparımSenin testlerin fotosu var mı
Baya baya çizgi varBenim böyle çıktı canım yorumlarda vardı ama benimki yarım saat sonra çıktı Çarşamba günüm artık gelmezse regl yeniden yaparım
Evet kuzum sende mi Serdivan ben
İkinci olacak Allah nasip ederse var gibi düşünüyorumBaya baya çizgi varTekrar edemedin sanırım testin yoktu.Ama belirtilerinden ve hislerinden anlarsın aslında annelik❤
Ben ferizli canım ama serdivanda da kaldım hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun??Evet kuzum sende mi Serdivan ben
Benim de 2 hatta 3 ama 2İkinci olacak Allah nasip ederse var gibi düşünüyorumnaasip hayırlısı diyorum
Rabbim evlatlarına hayırlı bereketli ömürler versin bu gebeliğini de kolay afiyetli yaşayıp hayırla kucağına almak nasip etsin inşallah kuzumBenim de 2 hatta 3 ama 2
Yaş kaç diğer evladının? Benimki 2Benim de 2 hatta 3 ama 2
Ayy en büyük sorun.Metin mutlu yaktı başımı benim.Ondan sonra Sedat Umur'a başladım hazırlık sürecinde ama bilmşyorum onunla mı devam ederim.Sen ne düşünüyorsun?Ben ferizli canım ama serdivanda da kaldım hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun??
14Yaş kaç diğer evladının? Benimki 2
Benim ağzımda sami kemik ile yandı.. aslında çok ilgili ama oldu bitti ye getiriyor işi.. ertan çelik harika bir doktor ama bilemiyorum oda beyhekimde orayı da hastane olarak sevemedim.. ada tıp da iyi bir hekim bakıcam veya medar ama ilk tercihim ada tıp daha güvenilir ve donanımlı bir hastane bebek küvezleri ve erişkin yoğun bakımı mutlaka olmalıAyy en büyük sorun.Metin mutlu yaktı başımı benim.Ondan sonra Sedat Umur'a başladım hazırlık sürecinde ama bilmşyorum onunla mı devam ederim.Sen ne düşünüyorsun?
MaaşaAllah kocaman olmuş ne tatlı gelecek bu bebiş sizeee14oğlum var Rabbim bağışlarsa
Benim ağzımda sami kemik ile yandı.. aslında çok ilgili ama oldu bitti ye getiriyor işi.. ertan çelik harika bir doktor ama bilemiyorum oda beyhekimde orayı da hastane olarak sevemedim.. ada tıp da iyi bir hekim bakıcam veya medar ama ilk tercihim ada tıp daha güvenilir ve donanımlı bir hastane bebek küvezleri ve erişkin yoğun bakımı mutlaka olma