2021 Aralık Anneleri

Selam hanimlar sat 1 mart test yaptım bu gün pozitif ama yanlış olabilir mi?

Eklentiler

• IMG-20210330-WA0014.jpeg
    IMG-20210330-WA0014.jpeg
    60,8 KB · Görüntüleme: 61
2 oğlum var 9.5 yasında biri diğeri 2 sy sonra 13 yasına giricek 34 yaşındayım. Ben 5 senedir istiyorum esim asla istemedi olursa nasip yani istemek istememek deil mesele nasip sadece 🥰

Birdaha test yaptım buda pozitif ama adet olma zamani hafif bir agrı olur ya öyle ağrı var sizdede oldumu gününuz gelince.

Eklentiler

• 20210330_122104.jpg
    20210330_122104.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 53
Birdaha test yaptım buda pozitif ama adet olma zamani hafif bir agrı olur ya öyle ağrı var sizdede oldumu gününuz gelince.
Dün geceden itibaren normalde adet olmam gerekiyordu ama 3 gündür bel ağrısı var bu gece de oldu hatta gelen giden yok çok şükür canım. Hamilelikte normalmiş ama yine de korkutuyor. Senin batın ne zaman canım?

Dün geceden itibaren normalde adet olmam gerekiyordu ama 3 gündür bel ağrısı var bu gece de oldu hatta gelen giden yok çok şükür canım. Hamilelikte normalmiş ama yine de korkutuyor. Senin batın ne zaman canım?
26 gunde bazen 28 gunde 1 oluyorum cumartesiden beri bekliyordum yani. Evet korkutuyo heran adet olucakmisim gibi. Rabbim hayırlar versin hepimize🥰
Evet kasık ağrısı aynı adet olmuşum gibi akıntı.
Hakkınızda hayırlısı olsun ❤️
Aminnn hepimiz için en hayirlisi olsun 🤗

Merhaba kızlar benim 4+6 sat göre sanırım 30 kasım 1 aralık arasğ tahmini doğum nasğl olursa tabi (benim gibi yeni gebe olup kese görmeye giden varmı anne adayları) doktorum bana gelme 7.ci haftada gel hepsine o zaman bakalım dedi kararsızm

Merhaba kızlar benim 4+6 sat göre sanırım 30 kasım 1 aralık arasğ tahmini doğum nasğl olursa tabi (benim gibi yeni gebe olup kese görmeye giden varmı anne adayları) doktorum bana gelme 7.ci haftada gel hepsine o zaman bakalım dedi kararsızm
Nasip olursa🤲🏻❤️

Canım doktorun folik asit harici takviye birşey verdi mi, düzenli artış olursa bende bekleyeyim diyorum ama extra bi takviye verir mi diye de merak ediyorum.

Canım doktorun folik asit harici takviye birşey verdi mi, düzenli artış olursa bende bekleyeyim diyorum ama extra bi takviye verir mi diye de merak ediyorum.
Folbiol vermişti canım başka bişi vermedi kan değerlerimde yüksek çıktı ama ben kendim omega 3 möllers onunkini kullanğyorum söyledim devam edebilirsin dedi

Merhaba kızlar adetten 5 gun önce bi test yaptım ikinci cizgi hayaliden biraz daha net bi sekilde çıktı ve ustune bir suru test aldim cikmadi adete 1 gun var su an bugünde yaptım cikmadi diger yaptığım negatif cikan testlere rağmen pozitifte takıldım kaldım :KK43: sizce var mıdır bisey

X