- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Aynen cok hos o da tek konur bizim begendigimizi kocalar begenirseVera da güzel bak bnm koca istemi her işime olmaz diyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cok hos o da tek konur bizim begendigimizi kocalar begenirseVera da güzel bak bnm koca istemi her işime olmaz diyi
Ayy niye bn de iki isim seviyom bnm iki oğluşun iki eşimin tek kızçeye de iki düşünüyorumBen de iki ismi pek istemiyorum soylemesi falan zor geliyor,)
Valla daha dün tartıştık çok biliyorsan 9 ay taşı ismini de sen bul dedim hormonlarımı devreye soktum ne yaparsan yap dedi sustuAynen cok hos o da tek konur bizim begendigimizi kocalar begenirse
Çok şükür uyumaya çalışıyorum dönüp duruyom senin ?Keyifler yerinde mi beybiler?
Iyi şükür aynı. Eşim evdeydi pek girmemişim.Çok şükür uyumaya çalışıyorum dönüp duruyom senin ?
Gerçi senin için gün yeni başlıyor gece kuşuIyi şükür aynı. Eşim evdeydi pek girmemişim.
Sorma yaGerçi senin için gün yeni başlıyor gece kuşu
Merveee , sen bilirsin diye düşündüm ama birini göz ardı ettiğimde , karşıda ki kişi fark ediyor mu hani izle dediğinde bildrm gdiyor ya . Tam hakim değilim burayaSorma ya
Iyi bilirim. Cıks haberi olmuyor. Ama o sana yazmaya devam eder de cevap alamazsa anlar gözardı olduğunu belki.Merveee , sen bilirsin diye düşündüm ama birini göz ardı ettiğimde , karşıda ki kişi fark ediyor mu hani izle dediğinde bildrm gdiyor ya . Tam hakim değilim buraya
O zman harika yok anlamaz muhtemelen kimseyle öyle muhatap değilm hani pek yorum yapmyrum okuyup geçyrum zaten de yorumlarını görmek bile canımı sıkıyor bazılarının onları gözardı edicem teşekkür ederimIyi bilirim. Cıks haberi olmuyor. Ama o sana yazmaya devam eder de cevap alamazsa anlar gözardı olduğunu belki.
Rica ederim canım. Var öyle bende de yirmi otuz kişiO zman harika yok anlamaz muhtemelen kimseyle öyle muhatap değilm hani pek yorum yapmyrum okuyup geçyrum zaten de yorumlarını görmek bile canımı sıkıyor bazılarının onları gözardı edicem teşekkür ederim
Güzel bi uygulama , bende de olur artıkRica ederim canım. Var öyle bende de yirmi otuz kişi
Ne cok hayraniniz varmis sekerim bana yazan yok gozardi etmeme gerek yokRica ederim canım. Var öyle bende de yirmi otuz kişi
Ben 1 yıl daha eskiyim çok olaylar yaşandı çok mallara maruz kalındı çok banlar yendiNe cok hayraniniz varmis sekerim bana yazan yok gozardi etmeme gerek yok
Ee eli mecbur susacakValla daha dün tartıştık çok biliyorsan 9 ay taşı ismini de sen bul dedim hormonlarımı devreye soktum ne yaparsan yap dedi sustu
Oooo benim gibi ban yemeyen kac kisi kaldi:)Ben 1 yıl daha eskiyim çok olaylar yaşandı çok mallara maruz kalındı çok banlar yendi
Ben 2021 ocakta hesapladım 1 yıllık uyeyken 200 gün filan banım vardı ben çok fenaydım eskiden.Oooo benim gibi ban yemeyen kac kisi kaldi:)
Rekor mu kirdin kiz masallahBen 2021 ocakta hesapladım 1 yıllık uyeyken 200 gün filan banım vardı ben çok fenaydım eskiden.