- 13 Ocak 2020
- 44.561
- 167.876
- 33
Yok hala rekoru elinden alamadıklarım var bir ikiRekor mu kirdin kiz masallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hala rekoru elinden alamadıklarım var bir ikiRekor mu kirdin kiz masallah
Bu ara durulduysan ondandirYok hala rekoru elinden alamadıklarım var bir iki
Ya tedavi bebe işleri ciddiye bindi yılbaşından sonra valla sağolsunlar insanlar da beni merak ediyo ben de onları merak ediyorum tutuyorum kendimi.Bu ara durulduysan ondandir
Büyük kızımın ismi Senanur ikincisi Zehra Neva üçüncüye ne koyacam bilmiyorum düşünüyorumBence güzel Büyük kızıma Zeynep neva koyacaktım kulp buldular nevar ın ege şivesi gibi diye Simdi olsa koyardım sena koyduk sonra
Ayy niye bn de iki isim seviyom bnm iki oğluşun iki eşimin tek kızçeye de iki düşünüyorum
Ayy niye bn de iki isim seviyom bnm iki oğluşun iki eşimin tek kızçeye de iki düşünüyorum
Benimkiler de Zeynep Sena ve Elif Ravza Erkek dedi dr bakalim ne uydurcaz biz de. Çalıştığım yerden gelmedi bu kezBüyük kızımın ismi Senanur ikincisi Zehra Neva üçüncüye ne koyacam bilmiyorum düşünüyorum
Bnnnnn bu sene burda aktifim önceden okuyucuydumOooo benim gibi ban yemeyen kac kisi kaldi:)
Günaydın canım bence çok güzelmiş cinsiyet belli oldu mu yoksaaGunaydin guzel annislerMasal nasil sizce
Yok canim cuma 18.15de randevum hep kiz olursa masal diyordum burada konu acilmisken sormak istedimGünaydın canım bence çok güzelmiş cinsiyet belli oldu mu yoksaa
BennOooo benim gibi ban yemeyen kac kisi kaldi:)
Ben 1 yıl daha eskiyim çok olaylar yaşandı çok mallara maruz kalındı çok banlar yendi
Bende de ayaklarda huzursuzluk oluyor yazları olurdu ama simdi daha fazla. Uykusuz kaldığım gece tavan yaptı o da etkiliyor sanırım. Magnezyumun etkili olduğunu duymuştum druna sor istersen.Günaydın kızlar biraz da erkek isimlere örnek verin oğluşlara da havalı değişik isim önerisi bekliyorum. Bir de ayakları yanan var mı? Ben geceleri çok çekiyorum ayak tabanı kora basmış gibi. Bekarkenden beri var bende, meslek kaynaklı ama o zaman ilaç alırdım varis için şimdi alamıyorum. Benim gibi yaşayıp doğal çözümü olan varsa söyleyin lütfen
Çok geçmiş olsun canımKızlar merhaba, ben dünden beri çok kötüyüm bebekle ilgili çok kötü şeyler duydum malesef, bugün iki buçukta amniyosentez yapılacak dualarınızda bana da yer verin inşallah sonuç temiz gelir, 17.haftada perinatoloiiye gitmem gerekiyordu dün gittim beyninde kistler varmış kalbinde ve bagirsaklarinda parlaklık varmış, böbrekler biraz genişlemiş tam sinirdaymis, tüm bunlar down düşündürür dedi, ikinci bir görüş alayım diye bu sabah başka bi doktora daha gittim,o da aynı şeyleri söyledi ve sonucunda amniyosenteze karar verdik,şimdiye kadar hersey yolundaydı ultrasonda hiç bi şey yoktu ikili tarama normal çıkmıştı yıkıldım resmen
Bi kaç gün bazen bi hafta bile farklar oluyorKızlar birşey sorucam. Ultrasyonda ölçüler BPD, AC, FL ölçümleri gebelik haftanızla aynı mi ilerliyor. Yoksa birkaç günlük fark olabilir mi
Kızlar merhaba, ben dünden beri çok kötüyüm bebekle ilgili çok kötü şeyler duydum malesef, bugün iki buçukta amniyosentez yapılacak dualarınızda bana da yer verin inşallah sonuç temiz gelir, 17.haftada perinatoloiiye gitmem gerekiyordu dün gittim beyninde kistler varmış kalbinde ve bagirsaklarinda parlaklık varmış, böbrekler biraz genişlemiş tam sinirdaymis, tüm bunlar down düşündürür dedi, ikinci bir görüş alayım diye bu sabah başka bi doktora daha gittim,o da aynı şeyleri söyledi ve sonucunda amniyosenteze karar verdik,şimdiye kadar hersey yolundaydı ultrasonda hiç bi şey yoktu ikili tarama normal çıkmıştı yıkıldım resmen