Allah razı olsunDilerim herşey yoluna girer dualarımızda sın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunDilerim herşey yoluna girer dualarımızda sın
Ben hissetmiyorum sanırımKizlar bebek hareketlerini hergun hissediyormusunuz ben nadir hissediyorm daha erken herhalde
Benim de öyle dediBana da biraz aşağıda eşi dedi ağır kaldırma, bir süre ilişkiye girme, ağır iş yapma dikkat et dedi.
Benimde 56 çıkmış. Benimkide yüksek geldi bana çok kötü şeyler okudum internette. Yine bir telaş sardı beni. Bugün doktorla görüşmeye gidicem neden böyle çıkmış. Birde mom değeri önemliymiş galiba onu görebiliyormusun sen104 cikmis diger yazan arkadaslaea gore yuksek benim neden acaba
bana da eşi biraz aşağıda dedi son gittiğimde. ama kafama takılan şu oldu bi kısıtlama getirmedi. 22.-23. haftalarda yukarı çıkar genelde dedi. sonra hemşire bi arkadaşımla konuştum. o haftaya kadar yukarı çıkması için dikkat etmen lazım uzun süre ayakta kalma dedi. bacaklarını sürekli yukarda tut dedi. iş yerinde bilgisayar kasasının üstüne uzatıyorum bacaklarımı 2 gündür. inşallah çıkar yukarı.Bana da biraz aşağıda eşi dedi ağır kaldırma, bir süre ilişkiye girme, ağır iş yapma dikkat et dedi.
15 16. Haftada seyirme şeklinde hissetmeye başladım. Ama bu hafta hareket olarak hissediyorum resmen ama sürekli değil. Günde birkaç kez. İlk gebeliğe göre erken hissettim galiba. Normalde 2. Gebelikte daha çabuk hissedilimişKizlar bebek hareketlerini hergun hissediyormusunuz ben nadir hissediyorm daha erken herhalde
Aşıya güvenim var ama bazen aklım karışıyor kötü birşy olursa diye hatta aşının ertesi günü koştur koştur doktora gitmiştim midem bulanıyor diye doktorum aşıdadır bişey olmaz diyip cinsiyeti söylemişti ona vesile olduTek olmadığıma sevindim
Kasık ağrım var ama ordan tam anlayamadk ultrasndam doktor anladıKasilmayi nasil anlıyoruz
bol su iç canım c vitamini al en önemlisi de dinlenmek çok geçmiş olsunKizlar nezle oldum nasil atlatabilirim.kekik cayi falan zararli olur diye icmedim
Geçmiş olsunKizlar nezle oldum nasil atlatabilirim.kekik cayi falan zararli olur diye icmedim
Sagol canim esime zencefil aldirayim yapacam hemenGeçmiş olsun
Küçük bir tutam taze zencefili rendeleyin üzerine yarım limon kabuklarıyla beraber doğrayın minik minik bir adette kabuk tarçın hepsini harmanlayıp üzerine kaynar su dökün ve 10 dk bekledikten sonra için.
Ben 1. Gebeligimde tüm hastalıkları bu Cay ile def ettim kolaylıkla ki içinde zararlı hiç bişi yok çok iyi gelir boğaz ağrısına da gribe de
Limonlu suya dayandim evi falan temizledim sanirim vucudum kaldirmadi o yuzden de hasta oldum insallah en kisa surede atlatirimbol su iç canım c vitamini al en önemlisi de dinlenmek çok geçmiş olsun
Hiç uyarmamasına çok şaşırdımbana da eşi biraz aşağıda dedi son gittiğimde. ama kafama takılan şu oldu bi kısıtlama getirmedi. 22.-23. haftalarda yukarı çıkar genelde dedi. sonra hemşire bi arkadaşımla konuştum. o haftaya kadar yukarı çıkması için dikkat etmen lazım uzun süre ayakta kalma dedi. bacaklarını sürekli yukarda tut dedi. iş yerinde bilgisayar kasasının üstüne uzatıyorum bacaklarımı 2 gündür. inşallah çıkar yukarı.
Olsa anlardı dr değil miKasık ağrım var ama ordan tam anlayamadk ultrasndam doktor anladı
Tabi tabi , bebeğimin zaten kafası böyle aşağı doğru oluyo sanki çıkmak ister gbi .Olsa anlardı dr değil mi
Evet raporum bitince başladım bayramdan sonra kontrole gittiğimde isteyecegim tekrar çünkü odada klima yok olsada covitten dolayi acamayiz hava cok sicak maskeyle oturmak çok zor kimse dikkat etmiyor odam kalabalık...bayram sonu bir heyet daha verse sonrasında idare izin başlayacak inşallahRiski olanlar olmalı zaten, izin alamasaydım ben de yaptıracaktım. İyi yapmışsınız. Yanlış hatırlanıyorsam rapor kullanıyordunuz, işe başladınız mı geri. Allah kolaylık versin.
HimTabi tabi , bebeğimin zaten kafası böyle aşağı doğru oluyo sanki çıkmak ister gbi .
Benmde yeşil akıntım var fitiller geçirmiyor bnde bilmyrum. İnşallah sıkıntı olmadan evlatlarımızı kucağımıza alırızHim
Benm de ağrılar batmalar bitmedi en başında daha fazla idi önceki dr um kese asagida demisti bu da normal dedi ama devam ettiği için de acaba diyorum..
Bir de ilk gebeliğimde akıntı yoktu hiç bunda hala kesilmesi kizlar sari ama renk dışında başka rahatsız eden bisi yok tahlilde de normal idi fakat ben rahatsız oluyorum nasıl çözerim.acaba
Benimde su gibi ara ara da beyaz akintim var halileligin en başından beri normal demisti doktor yesil veya sarı kokulu olursa bekleme hemen gel demiştiHim
Benm de ağrılar batmalar bitmedi en başında daha fazla idi önceki dr um kese asagida demisti bu da normal dedi ama devam ettiği için de acaba diyorum..
Bir de ilk gebeliğimde akıntı yoktu hiç bunda hala kesilmesi kizlar sari ama renk dışında başka rahatsız eden bisi yok tahlilde de normal idi fakat ben rahatsız oluyorum nasıl çözerim.acaba