- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Bn bi kaç gün üst üste hissettim cumartesiden beri nadir oluyor bundan sonra artar amaKizlar bebek hareketlerini hergun hissediyormusunuz ben nadir hissediyorm daha erken herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bn bi kaç gün üst üste hissettim cumartesiden beri nadir oluyor bundan sonra artar amaKizlar bebek hareketlerini hergun hissediyormusunuz ben nadir hissediyorm daha erken herhalde
Allah aşkına siz neden takıntı yapıyorsunuzzzz ay şok oldum şuan biz napalım o zaman 68le hamile kaldım ben 69um şuan157boyum 44,5 ile hamile kaldim suan 45,4 oldum
yasayarak ogrenme
Ben sabah sol tarafima yatmişim uyandigimda tekmeler hissettim ilk defa o kadar net hissettim rahatsiz oldu galiba hanimefendi yerim popişiKizlar bebek hareketlerini hergun hissediyormusunuz ben nadir hissediyorm daha erken herhalde
Birisi beni vursun157boyum 44,5 ile hamile kaldim suan 45,4 oldum
yasayarak ogrenme
Beni ya kaldırıp atın yerden yere kaldırmayın basın üstümeBirisi beni vursun
birlikte yiyelim bnm ki akşam yatağa uzandığımda tekme atıyor bazen de bi sertlik oluyor napıyorsa çılgın içerdeBen sabah sol tarafima yatmişim uyandigimda tekmeler hissettim ilk defa o kadar net hissettim rahatsiz oldu galiba hanimefendi yerim popişi
Beni de Allah içinBeni ya kaldırıp atın yerden yere kaldırmayın basın üstüme
Benimki bazen dönüyor gibi kıvrılıyor gibi oluyor. Oğlumda bu haftalarda çok netti. Bu kızlar çok sakin beabirlikte yiyelim bnm ki akşam yatağa uzandığımda tekme atıyor bazen de bi sertlik oluyor napıyorsa çılgın içerde
Sonradan kuduruk olmasınlar bnm ki de öyle oluyor totoyu dayadı diyorumBenimki bazen dönüyor gibi kıvrılıyor gibi oluyor. Oğlumda bu haftalarda çok netti. Bu kızlar çok sakin bea
Belli de olmaz dogru diyorsun ben ne yaptiysam da canı istemeyince kıpırdamıyor.Sonradan kuduruk olmasınlar bnm ki de öyle oluyor totoyu dayadı diyorum
Ben üç gün önce bir kere hissettim göbek deligime yakın bir yerde sanki çark döndü içinde ama sonrasında tık yok aynen 20 . Haftaya doğru hissedilir bekleyelim bakalım :)20 ye kdr bekleyelm.bakalim arada hissettigim olmustu ama her zmn degil yani:s
Benim doguma kadar kullanmam gerektiğini soyledi doktor. Cunku mthfr genim homozigot.Kızlar merhaba folik asiti bıraktınız mı doktorum bana bırak bırakma bir şey demedi bende 14.haftada kendim içmeyi bıraktım herkes bıraktı diye daha doğrusu acile gittiğimizde Ordaki kadın doğum doktoru bırakabilirsin demişti bende bıraktım
Ben bırakmadım 12.haftada sordugumda devam et dedi hala içiyorum 17 hafta bitecek bıktım artık bırakırsa diye bekliyorumKızlar merhaba folik asiti bıraktınız mı doktorum bana bırak bırakma bir şey demedi bende 14.haftada kendim içmeyi bıraktım herkes bıraktı diye daha doğrusu acile gittiğimizde Ordaki kadın doğum doktoru bırakabilirsin demişti bende bıraktım
59 la kaldım şuan 64 65 arası gidiyomBirisi beni vursun
Kuzum ben vinalac kullanıyorum Multi vitamin mineral folic asit hepsi var doktor devam dedi hatta doğumdan sonrada devam et dediKızlar merhaba folik asiti bıraktınız mı doktorum bana bırak bırakma bir şey demedi bende 14.haftada kendim içmeyi bıraktım herkes bıraktı diye daha doğrusu acile gittiğimizde Ordaki kadın doğum doktoru bırakabilirsin demişti bende bıraktım
Banada dedi hatta doğumdan sonrada devam dedi vinalac kullanıyorum ben tüm herşey var içindeBenim doguma kadar kullanmam gerektiğini soyledi doktor. Cunku mthfr genim homozigot.
Bnm 2-3 gündür öyle yürüyüş çok yapıyordum ondandır diye düşündüm ama neden acabaKızlar kilo muhabbetlerini okudum biraz da moralim bozuldu çünkü ben çokk aldım(( sanırım 10 kilo rahat var. neyse dikkat edeceğim artık kiloya. benim sormak istediğim böyle oturunca yada uzanınca popo ağrısı çeken varmı. mesela oturuyorum kalktığımda inanılmaz etlerim acıyo neden acaba?
Bende vinalac kullaniyorum. İmom mide bulantimi arttirinca bunu verdi.Banada dedi hatta doğumdan sonrada devam dedi vinalac kullanıyorum ben tüm herşey var içinde