- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 32
Direk kendime benzettim burnunu ve dudagini cnmMasallah ne kadar net gorunuyor bu fotograftan kime benzedigini bile cikarabilirsiniz sanki dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direk kendime benzettim burnunu ve dudagini cnmMasallah ne kadar net gorunuyor bu fotograftan kime benzedigini bile cikarabilirsiniz sanki dimi
Valla ciddi anlamda hareketliymis doktor ole soledi dogdugunda buyudugunde dusunemiyorum bile artikOhhh seninki de gardını almış boks maçına başlıcak belli sağlıklı sıhhatli olsun inş canım benim
Aman çok geçmiş olsun canım rabbim hiç bir anneyi evladından ayırmasın ayy sabah sabah çok kötü oldum ya çok üzüldüm gerçektenBenim 12 de başladı kuzum hatta gece nöbetçi doktora gittik bıçak saplanır gibi kramplar giriyordu. Bu haftaya kadar ara ara devam ediyor, her şeye bakıldı bi sorun yok geriye genişleme kalıyor. Ama yıpratıcı bir şey her an korkuyla yaşamak.
Bizim oğlanı da öyleydi kız nasıl hareketliydi ultrasonda hiç de doğunca öyle olmadı çok akıllı usluydu yavrum sakindiValla ciddi anlamda hareketliymis doktor ole soledi dogdugunda buyudugunde dusunemiyorum bile artik
Dualarınıza muhtacım Allah büyük tevekkül edeceğizAhhh canım ahhh yüreğim yandı param parça oldu sözün bittiği yer gerçekten umarım bir mucize olur umarım yanılmış olsun doktorlar inşallah
Valla benim arkadaşımın da hakeretliydi baya doğdu bana baya sakin gelmişti çocukk.. şimdi 1 buçuk yaşında ve ciddi anlamda hareketli :)B
Bizim oğlanı da öyleydi kız nasıl hareketliydi ultrasonda hiç de doğunca öyle olmadı çok akıllı usluydu yavrum sakindi
Çok teşekkür ederim bol bol duaya ihtiyacım var Rabbim bütün bebekleri korusun inşallahAğlamayın üzülmeyin diyemem insanın içinde bir can büyümeye başlayınca tüm duyguları değişiyor. En küçük şey bile telaş yaptırıyor. İnşallah bir çözümü bir ihtimali vardır inşallah güzel haberler alırsınız eve hafifleyerek dönersiniz. Allah'ım bebeğinize mucizesini bahşetsin inşallah
Allah yardımcınız olsun sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok zor bir durum bebeği veren Allah sağlığını da verir inşallah içimdeki umudu susturamıyorumCanım en azından bebeğin rahatsızmis böyle teselli et kendini inan kan pihtilasmasi sorunu yüzünden sapasağlam bebekleri kaybeden o kadar insan var ki biri de benim kocaman 21 haftalik 20 haftalik 18 haftalik 3 tane kaybettim bebekler sağlıklı o yüzden vardır Allahını bir bildiği üzülme
Allahtan ümit kesilmez canım.Duam seninleAllah yardımcınız olsun sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok zor bir durum bebeği veren Allah sağlığını da verir inşallah içimdeki umudu susturamıyorum
Tabi değişir genelde kiminninki kurtlu oluyor işte aman canları içinde olsun sağlıklı hayırlı bir evlat olsunlar inş canım benimValla benim arkadaşımın da hakeretliydi baya doğdu bana baya sakin gelmişti çocukk.. şimdi 1 buçuk yaşında ve ciddi anlamda hareketli :)
Dualarımız seninle inş canım verende alanda rabbim vardır elbet bir bildiği hayırlı olsun inşa6 canım dilerim herşey güzel ve hayırlı olur hayırlı haberler ile gel inşallahDualarınıza muhtacım Allah büyük tevekkül edeceğiz
Ben hiç hissetmiyorum yaKizlar bebek hareketlerini hergun hissediyormusunuz ben nadir hissediyorm daha erken herhalde
Allah razı olsunAllahtan ümit kesilmez canım.Duam seninle
Sağlıkla doğsun kucağıma alayım başka da bişey istemiyorum :)Tabi değişir genelde kiminninki kurtlu oluyor işte aman canları içinde olsun sağlıklı hayırlı bir evlat olsunlar inş canım benim
Allah razı olsun Amin inşallahDualarımız seninle inş canım verende alanda rabbim vardır elbet bir bildiği hayırlı olsun inşa6 canım dilerim herşey güzel ve hayırlı olur hayırlı haberler ile gel inşallah
Tabiki hepimiz öyle canımSağlıkla doğsun kucağıma alayım başka da bişey istemiyorum :)
Bilmiyorum ki banada kan degerlerin iyi dedi ama kan ilaci verdiBen hala vitamin, d vit ve folikasite devam ediyorum kan ilacına da başlatmadı teee 26nda kontrolumde
20 ye kdr bekleyelm.bakalim arada hissettigim olmustu ama her zmn degil yani:sBen hiç hissetmiyorum ya
Yaaa ne denir ki rabbim sabır versin.. Allah yardimciniz olsun insallahKızlar bebeğimde ikili tarama riskli çıkmıştı burda da söylemiştim ense kalınlığı 4.1di bugün iki farklı doktor da bebeğimin kistik hidroma olduğunu söyledi ve kesinlikle alınması gerekiyormuş dualarınıza ihtiyacım var