2021 Aralık Anneleri

Sağlıkla gelsin inş geçer hemencik canım babana da geçmiş olsun. Kasık ağrısından ben de çok çekiyorum
Allah razı olsun canım. Bende en başında oldu sadece ağrı bi de bu ara oldu. Bi an ters bi şey mi acaba dedim yoruldum filan herhalde dedim ama büyüdükçe normal dedi.
 
Canım Rabbim yardımcın olsun trizomi 18 filan demek ki down filan olsa gayet sağlıkla doğar çünkü. Yarın bi mucize olur inşallah.
İnşallah canım inşallah mahvolduk sabahtan beri
İkili taramada trizomi 21yüksek riskliydi trisomi 13 ve 18 düşük riskliydi neden böyle oldu anlamadık ilk defa duyuyorum bu hastalığı da sanırım en kötüsü bu gebelikte
 
Yarın yaz yine bize inşallah dualarımdasın.
 
Diyecek birsey bulamıyorum çok üzüldüm.
 
Allah razı olsun canım. Bende en başında oldu sadece ağrı bi de bu ara oldu. Bi an ters bi şey mi acaba dedim yoruldum filan herhalde dedim ama büyüdükçe normal dedi.
Benim 12 de başladı kuzum hatta gece nöbetçi doktora gittik bıçak saplanır gibi kramplar giriyordu. Bu haftaya kadar ara ara devam ediyor, her şeye bakıldı bi sorun yok geriye genişleme kalıyor. Ama yıpratıcı bir şey her an korkuyla yaşamak.
 
Allah korusun. Bu da bizim analık telaşlarımız olsun.
 
Bu başlığı okuyordum ama ilk kez yazıyorum. Rabbim sabır versin. Allah'tan hayırlısını dilemek lazım. Sağlıksız bir evlat da bir sınav. Hasta bir çocuğa bakmak da ne zordur düşün arkadaşım hem bebek hem aile için büyük sınav. Okudum biraz kalp yetmezliğinden kaybediliyormuş hep bu durumda bebekler. Allah'a teslim olmaktan başka bir şey gelmiyor elden. Üzülme demiyorum ama teslim ol, hakkında hayırlısını dile. Allah en kısa sürede sağlıklı bir evlat nasip etsin.
 
Allah yardımcınız olsun
 
Allah razı olsun çok zor çok Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin elden bir şey gelmiyor gerçekten İlk bebekte bunu yaşamak da çok üzdü bizi kahrolduk
 
Rabbim yardımcın olsun
 
İlk gebeliğimde banada konan tanı malesef buydu sizi çok iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun içinizi ferahlatsın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…