- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Bnm hiç ölçmedi ilk gün dedim diyetisyenle devam ediyorum belli kiloya müsaitsin dedi diyorum kemiklerim iri şak diye bi bakışta anladıHer ay ölçüyor kilomu
Ama yorum yapmıyor allahtan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnm hiç ölçmedi ilk gün dedim diyetisyenle devam ediyorum belli kiloya müsaitsin dedi diyorum kemiklerim iri şak diye bi bakışta anladıHer ay ölçüyor kilomu
Ama yorum yapmıyor allahtan
Ay benimki ölçüyor her ay kilo, tansiyon, nabız filanBnm hiç ölçmedi ilk gün dedim diyetisyenle devam ediyorum belli kiloya müsaitsen dedi diyorum kemiklerim iri
Felaket bir şeymiş ya hayatım boyunca yaşamadım ama resmen karnım çatlıcak gibiydi. Karnım o kadar şişti ki yürürken nefes alırken derim acıyordu yırtılacak gibi. Öneriler için çok teşekkür ederim şimdilik hastane de bir serum taktılar o işe yaradı şişliğim indi ama devam ederse cevizle kayısı ıslatmayı denerim çok sağolHamileliğin başlarında mahvoldum ben. İştahım da iyiydi bulantı kusma yoktu o zaman. Ben de erik kayısı kurusu yedim ama pek de faydası olmamıştı. Bi defa 1 ceviz ve 2 kuru kayısıyı suda sabaha kadar ıslatıp suyunu ve içindekileri sabah aç karnına yemeyi denedim bir yerde okumuştum. Onun biraz faydası olmuştu. Cok zor oluyor anlıyorum seni
Onu hiç duymamıştım devam ederse onu da deneyeyim teşekkür ederim çokBen de sana komposto tavsiye ediyorum bir iki defa o durumu yasadim simdi ac karnina kuru kayisi ve erik kompostosu iciyorum sekersiz :)
Ben ama hiçbi işe yaramıyorKizlar kan ilacı kullanna var mi acaba
Ya bide aç karnina olunca midemi bulandiriyorBen ama hiçbi işe yaramıyor
Midem bulansa razıydım ben keşke işe yarasaydıYa bide aç karnina olunca midemi bulandiriyor
Ben evime yeni dondum yaz temizligi yapiyorum perdeleri falan asmiyorum esim yardim ediyo ama benim de belim agriyo yapmasam gercekten ev kotu halde 40 gun yoktum yavas yavas yapmaya calisiyorumKızlar kasık bölgesi ve leğen kemiğinün oralarda çok sancım oluyor bıçak saplanması gibi özellikle yorulunca bazen öylesine. Her şeye bakıldı bir sorun bulunmadı. Sizde de var mı böyle ağrılar? Genişleme ağrısı mı bu?
Bn kullanıyorum yaklaşık 1.5 aydırKizlar kan ilacı kullanna var mi acaba
Bnm ki hiç bulantı yapmıyor kokmuyor gynoferon ilacımın adıYa bide aç karnina olunca midemi bulandiriyor
Bnm de kullanmama rağmen kanım çok düşüktü ilaç işe yaramazsa serum takılacak dediMidem bulansa razıydım ben keşke işe yarasaydı
2 ayda 1.5 birim kanım düştü
Sürekli başım ağrıyor
Kaç şu an kanın?Bnm de kullanmama rağmen kanım çok düşüktü ilaç işe yaramazsa serum takılacak dedi
Özel de 9 çıktı sağlık ocağında 11Kaç şu an kanın?
Ben ne nedakar su içersem içeyim hep koyu idrarın bakalım ne çıkacak cinsiyeti erkeğe benzetmişti amaKızlar idrar rengine göre cinsiyet tahmini diye bisey var gerçekten bende çıktı kızımda kopkoyuydu oğlumda ise açık sarıydı su icmeyle hiç alakası yok bence bu bebistede çok koyu ve afedersiniz garip bi kokusu var bakalım bu tezi curutecekmiyim. Hepinizin cinsiyeti belli oldu sizinde görüşlerinizi bkliyorum
Ayyy bende 5 kilo aldımmmmBen kizimda aynen kollar yüz tüm vücut Kilo almıştım birde göbek yayvan oluyor bel daha kalinlasiyor;
Bunda erkek gobegim sivri basenlerden de aldım beş Kilo aldım zaten ama kollarım yüzüm felan aynı duruyor
Akdeniz anemisi varmı canım sendeÖzel de 9 çıktı sağlık ocağında 11
Benim 10.4 mü ne sanırımÖzel de 9 çıktı sağlık ocağında 11
Yok cnm genel olarak hep düşükAkdeniz anemisi varmı canım sende
İlk ay sabah içiyordum düşük olunca sabah akşam ay sonu tahlil yaptırmam bakalım yükselmiş miBenim 10.4 mü ne sanırım