- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
Benim yüksekti yaİlk ay sabah içiyordum düşük olunca sabah akşam ay sonu tahlil yaptırmam bakalım yükselmiş mi
12ydi 2 ay önc2
Her şey ni anda oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yüksekti yaİlk ay sabah içiyordum düşük olunca sabah akşam ay sonu tahlil yaptırmam bakalım yükselmiş mi
Sanırım bebek bizden aldığından bizde kalmıyor neyimiz var yok alıyorlarBenim yüksekti ya
12ydi 2 ay önc2
Her şey ni anda oldu
Peki genel olarak düşükse Akdeniz anemisi den şüphe ederler genelde araştırdılar mı hematolojide bende Akdeniz anemisiyim mesela benimde sürekli düşük çıkardı arştırdılar anemiymişimYok cnm genel olarak hep düşük
En azından benden alıtor ama diye teselli buluyorumSanırım bebek bizden aldığından bizde kalmıyor neyimiz var yok alıyorlar
Geçmiş olsun taşıyıcı hemofilim var belki de ondan olabilir arada iyi oluyor sonra düşüyor sanırım kansızlık genetik bizdePeki genel olarak düşükse Akdeniz anemisi den şüphe ederler genelde araştırdılar mı hematolojide bende Akdeniz anemisiyim mesela benimde sürekli düşük çıkardı arştırdılar anemiymişim
Geçen burnum kanadı ama öyle böyle değil 10 dk hiç durmadı dedim azcık kanım vardı o da gitti ama burnum kanadıktan sonra bi rahatladım kiEn azından benden alıtor ama diye teselli buluyorum
yoksa baş ağrım günlerce durmuyor
Doktor 12 kg hedef verdi geriyo beni her seferinde tartip tartip yaaaHedefin kac canim 40 haftada kac kiloyla tamamlican
Ay ben 18 haftaliksiniz diye okumusun onu ama neden olmasin bi oturusta 7-8 ciborek yiyebilen insanim olur mu olurBizim haftalar derken benle aranda 6 gün varmış
6 günde 3 kilo alacağına inanıyor musjn gerçekten?
Bakalim bebislerimiz kac kg dogacak, kayinvalidem 30 kg almis cocuk yine 3 kg dogmus hahahSon 3 ay hakkaten ikiser ucer kilo aliyordm sanrm ben bebis te birer kilo
Aman dr larda kendileri hamileyken az mı almışDoktor 12 kg hedef verdi geriyo beni her seferinde tartip tartip yaaa
Ay ben 18 haftaliksiniz diye okumusun onu ama neden olmasin bi oturusta 7-8 ciborek yiyebilen insanim olur mu olur
Bakalim bebislerimiz kac kg dogacak, kayinvalidem 30 kg almis cocuk yine 3 kg dogmus hahah
Evet olabilir canım geçmiş olsunGeçmiş olsun taşıyıcı hemofilim var belki de ondan olabilir arada iyi oluyor sonra düşüyor sanırım kansızlık genetik bizde
Rica ederim geçmiş olsunFelaket bir şeymiş ya hayatım boyunca yaşamadım ama resmen karnım çatlıcak gibiydi. Karnım o kadar şişti ki yürürken nefes alırken derim acıyordu yırtılacak gibi. Öneriler için çok teşekkür ederim şimdilik hastane de bir serum taktılar o işe yaradı şişliğim indi ama devam ederse cevizle kayısı ıslatmayı denerim çok sağol
Bana verdi dr ama içemiyorumKizlar kan ilacı kullanna var mi acaba
Benim doktor erkek o yuzden soylemesi kolay ona aldigimizin hepsi bebegin kilosu olsa bol bol yerdik ama 24 e 4 orana bak haksizlik resmen gercekten 7-8 ciborek asla hayir diyemedigim tek seyyyyyyAman dr larda kendileri hamileyken az mı almış
Bn oğlumda 24 kg aldım 4.070 gr doğurdum
Gerçekten 7-8 çibörek mi
Az da yesek vucut yavasladigi icin malesef ogutemiyormus o yuzden cok hizli kilo alinabiliyo. Arada kacamak yapip bir hafta cezasini cekmek de zulum gibiAy kimse bana hamileyken bu kadar kolay kilo alındığını söylemediii
Ben eskiden 3 gün yerdim 2 gün dikkat ederdim kilomu korurdum fakat bu neyy..
Geçen hafta annemde sabah kahvaltıyla 1 simit yedim akşam biraz mantı yedim yarım kilo fark etti ve alınan kilo üste yapışıyor gitmiyor
Ondan sonra günde 1 dilim tahıllı ekmekten başka karbonhidratım olmadı paketli gıda zaten yok şeker sıfır, dün misafirlerim vardı sağolsunlar 50 çeşit pasta ile gelmişler biraz yedim ayıp olmasın diye yine yarım kilo almışım
Pilates yapıyorum yürüyüş yapıyorum ben bunları hak edecek bi hayat yaşadığımı düşünmüyorum
Erkek benimki1 aya düzeliyor. Cinsiyett bellimi?
Kaç kiloyla hamile kaldınız bende de var o takıntıTartida 1 kilo aldigimi gorunce depresyona girdim, bu kilo takintimi hamilelikte de yenemezsem daha hic yenemem Aslinda yiyorum, bebegimin sagligi icin gerekli her seyi yapiyorum ama kilo aldigimi gorunce de asiri uzuldum. Daha da cok alicam nasil alisicam bilmem
Benimki her gittiğimde tartıyor girer girmezBnm ki de hiç kiloyu sormuyor Allahtan
Bu gerçekten zulüm ilk defa böyle dikkat ederek besleniyorum hamilelikte hani obur olunuyorduBenim doktor erkek o yuzden soylemesi kolay ona aldigimizin hepsi bebegin kilosu olsa bol bol yerdik ama 24 e 4 orana bak haksizlik resmen gercekten 7-8 ciborek asla hayir diyemedigim tek seyyyyyy
Az da yesek vucut yavasladigi icin malesef ogutemiyormus o yuzden cok hizli kilo alinabiliyo. Arada kacamak yapip bir hafta cezasini cekmek de zulum gibi
Benim de psikolojimi bozuyor hafif kıyafetlerle gidiyorum ekstra bişey çıkmasın diye hahahahBenimki her gittiğimde tartıyor girer girmez
157boyum 44,5 ile hamile kaldim suan 45,4 oldumKaç kiloyla hamile kaldınız bende de var o takıntı
yasayarak ogrenmeBu gerçekten zulüm ilk defa böyle dikkat ederek besleniyorum hamilelikte hani obur olunuyordu
Ben de insanlar dünyaları yiyerek onca kiloyu alıyorlar sanıyordum