- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Bnm ki 9 yaşında doğana kadar 10 yaş olacak doğuma kadar sevdirmeye çalışıcaz6 yaşında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnm ki 9 yaşında doğana kadar 10 yaş olacak doğuma kadar sevdirmeye çalışıcaz6 yaşında
Geçmiş olsun canım ben kaçırmışım ne oldu babana hayırdır inşallah??Daha iyi canım inşallah. Dönüyorum ben de bugün eve. Allah razı olsun sorduğun için.
Bende aşırı merak ediyorum zenciye döndümGogus ucununu buyuklugu ve koyulugu emzirme sonrasi eski haline donuyor mu
Hic kararma olmadi kizmda bilmiyorum ama bunda hafif varGogus ucununu buyuklugu ve koyulugu emzirme sonrasi eski haline donuyor mu
Benim de prensesim geliyor insallahErkege benzetmisti ama prensesim geliyor insallahsenin de kizdi dimi?
Benimkide hep kiz istiyordu. Erkek olsa bizimki de yıkılabilirdi. Ama rabbim gonlune gore verdiAyy bnm oğlumda karalar bağlamış durumdaydı yeni yeni kendini alıştırıyor biz geçen mobilya baktık sonra heveslenmeye başladı
Ahahahha bizde de ilk çocuk olduğu için iki cinsiyete de aynı mesafedeydik.Benimkide hep kiz istiyordu. Erkek olsa bizimki de yıkılabilirdi. Ama rabbim gonlune gore verdi
Rengi pek kara ama buyuklugu kalsa keske. Kucuk memeli olarak bu hali cok mutlu ediyordönüyo dönüyo merak etme :) ben de ilkinde çok korkmuştum hep öyle kalacak diye ne biçimdi kara kara
Sağol canım. Babam ufak bi beyin kanaması geçirdi de daha iyi inşallah. Zaten daha önce büyük bi beyin kanamasından dolayı engelli kalmıştı.Geçmiş olsun canım ben kaçırmışım ne oldu babana hayırdır inşallah??
Hahah bizde herkes kiz istiyordu. Yalan yok.bizimkide arkasini dondü elleriyle bacak arasini kapatti zilli. Doktor sarsinca irkildiAhahahha bizde de ilk çocuk olduğu için iki cinsiyete de aynı mesafedeydik.
Fakat aileler erkeği duyunca bi miktar yıkılmış annem ertesi gün uçuk çıkardı umarım sebebi oğluşum değildir Ultrasonlarda küsmüş dönmüş arkasını uyuyordu anasına benzeyecek kaprisli
Cok gecmis olsun canimSağol canım. Babam ufak bi beyin kanaması geçirdi de daha iyi inşallah. Zaten daha önce büyük bi beyin kanamasından dolayı engelli kalmıştı.
Cok gecmis olsun Allah birdaha yasatmasin canimSağol canım. Babam ufak bi beyin kanaması geçirdi de daha iyi inşallah. Zaten daha önce büyük bi beyin kanamasından dolayı engelli kalmıştı.
Gelmiş geçmiş olsun inşallahSağol canım. Babam ufak bi beyin kanaması geçirdi de daha iyi inşallah. Zaten daha önce büyük bi beyin kanamasından dolayı engelli kalmıştı.
Cok gecmis olsun canim
Cok gecmis olsun Allah birdaha yasatmasin canim
Gelmiş geçmiş olsun inşallah
Geçmiş olsun canımSağol canım. Babam ufak bi beyin kanaması geçirdi de daha iyi inşallah. Zaten daha önce büyük bi beyin kanamasından dolayı engelli kalmıştı.
Sağol canım.Geçmiş olsun canım
benim uçları değil ama yanlardan acıyor yatarken bazen.. ama uçları koyulaştı baya :)Gögüs uçları hala çok ağriyan var mı