- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Saol cnm İnşallah benden çok eşim telaş yaptı evet oluyormuşCok gecmis olsun canim birdaha olmaz insallah ben de duymustum hamilelikte olabiliyormus:s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol cnm İnşallah benden çok eşim telaş yaptı evet oluyormuşCok gecmis olsun canim birdaha olmaz insallah ben de duymustum hamilelikte olabiliyormus:s
Saol olabilir sıcak evet hemde çokÇok geçmiş olsun canım. Havalar aşırı sıcaktı böyle sıcaklarda olur
Canim gecmis olsun. Hamilelikte burun kanamasi normal. Canini sıkmaGünaydın burun kanaması yaşayan Varmı bnm saat 7 sabah uykudan saate bakmak için kafamı kaldırdım kanamayla irkildim 10 dk sürdü diyebilirim. Allahtan eşim işe gitmemişti yardımcı oldu durunca dr gitmedim burun kanaması olurmuş 2. Trimester da
Çok geçmiş olsun Allah'ım şifalar versinKızlar merhaba. Ben 2 gündür kusuyodum. Yemek yiyemedim su içemedim. Acile geldim tahlil yaptılar. Vücut susuz gıdasız kalmış. Hemen yatış verdiler. Serum verdiler hemen. Belki biraz daha evde geçmesini beklesem bebişe zararı olacaktı. Susuz kalmamaya dikkat edin gerekirse serum taktırın..
Ağrıması değil çok acıyor benim sert bide kocaman oldular maşallahı var at kafası gibi yaa oğlanda böyle olmamıştıGögüs uçları hala çok ağriyan var mı
Saol cnm evet normalmiş 10 dk hiç durmadan kanayınca eşim panik yapınca Bnde panik oldum 1 havlu kağıt rulosu bittiCanim gecmis olsun. Hamilelikte burun kanamasi normal. Canini sıkma
Kızçesi oluyorWhiterose senin oglusun mu olacakti ya ben hatirlayamadim
Daha iyi canım inşallah. Dönüyorum ben de bugün eve. Allah razı olsun sorduğun için.merve nasılsın cnm baban nasıl oldu.
Tesekkur ederimOldu ama ovdum çok şükür geçti kolonyalı peçetyle fln biraz ovun öyle derler
Cok gecmis olsun. Nasilsin simdi ⚘Kızlar merhaba. Ben 2 gündür kusuyodum. Yemek yiyemedim su içemedim. Acile geldim tahlil yaptılar. Vücut susuz gıdasız kalmış. Hemen yatış verdiler. Serum verdiler hemen. Belki biraz daha evde geçmesini beklesem bebişe zararı olacaktı. Susuz kalmamaya dikkat edin gerekirse serum taktırın..
Benim de dis eti kanamam cok dis fircasi degdigi gibi 4 5 yerden kaniyor. Burun kanamasi sivi kan seklinde degil de kanayip kurumus haliyle burnumu temizlerken goruyorum. Dediginiz gibi kan akisi kaynakli yasanabiliyormus bu durumlarGünaydın burun kanaması yaşayan Varmı bnm saat 7 sabah uykudan saate bakmak için kafamı kaldırdım kanamayla irkildim 10 dk sürdü diyebilirim. Allahtan eşim işe gitmemişti yardımcı oldu durunca dr gitmedim burun kanaması olurmuş 2. Trimester da
Daha iyi olsun inşallah Allah’a emanetDaha iyi canım inşallah. Dönüyorum ben de bugün eve. Allah razı olsun sorduğun için.
Gogus ucununu buyuklugu ve koyulugu emzirme sonrasi eski haline donuyor muAğrıması değil çok acıyor benim sert bide kocaman oldular maşallahı var at kafası gibi yaa oğlanda böyle olmamıştı
Zamanla emme bırakıldığında tabi ki eski haline dönüyor kişiden kişiye değişiyor tabi süresiGogus ucununu buyuklugu ve koyulugu emzirme sonrasi eski haline donuyor mu
Erkege benzetmisti ama prensesim geliyor insallahsenin de kizdi dimi?Whiterose senin oglusun mu olacakti ya ben hatirlayamadim
aynen canım cinsiyet kesinleşti. 12. haftada tahminde bulunmuştu. büyük ihtimal kız demişti. bugün kesinleşti net kız oğlumu da bilerek götürdüm erkek kardeş takıntısı var çok fazla, doktordan duysun istemiştim. yıkıldı çocuğumonu teselli etmeye çalışıyoruz doktor ultrason kağıdını ona verdi fırlattı attı ağlamaya başladıHayirli haberler insallah cinsiyet mi belli olcak
Gozun aydin taatlimkac yasindaydi oglun degisir fikri canim zamanlaaynen canım cinsiyet kesinleşti. 12. haftada tahminde bulunmuştu. büyük ihtimal kız demişti. bugün kesinleşti net kız oğlumu da bilerek götürdüm erkek kardeş takıntısı var çok fazla, doktordan duysun istemiştim. yıkıldı çocuğumonu teselli etmeye çalışıyoruz doktor ultrason kağıdını ona verdi fırlattı attı ağlamaya başladı
Ayy bnm oğlumda karalar bağlamış durumdaydı yeni yeni kendini alıştırıyor biz geçen mobilya baktık sonra heveslenmeye başladıaynen canım cinsiyet kesinleşti. 12. haftada tahminde bulunmuştu. büyük ihtimal kız demişti. bugün kesinleşti net kız oğlumu da bilerek götürdüm erkek kardeş takıntısı var çok fazla, doktordan duysun istemiştim. yıkıldı çocuğumonu teselli etmeye çalışıyoruz doktor ultrason kağıdını ona verdi fırlattı attı ağlamaya başladı
dönüyo dönüyo merak etme :) ben de ilkinde çok korkmuştum hep öyle kalacak diye ne biçimdi kara karaGogus ucununu buyuklugu ve koyulugu emzirme sonrasi eski haline donuyor mu
6 yaşındaAyy bnm oğlumda karalar bağlamış durumdaydı yeni yeni kendini alıştırıyor biz geçen mobilya baktık sonra heveslenmeye başladı
6 yaşında canım alışacak mecbur artıkGozun aydin taatlimkac yasindaydi oglun degisir fikri canim zamanla