- 13 Ocak 2020
- 44.573
- 167.974
- 33
Evet canım bayram sonrası. Pazartesi haftasını ölçsün bakalım ona göre alacam hemen randevumu.Detaylı ultrason ne zmn gitçen bayram sonrası mı amin inşallah nerdeyse yarıladın sayılır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım bayram sonrası. Pazartesi haftasını ölçsün bakalım ona göre alacam hemen randevumu.Detaylı ultrason ne zmn gitçen bayram sonrası mı amin inşallah nerdeyse yarıladın sayılır
Kaçıncı haftada erkeğe benzetti canım seninkini banada 14 de benziyor dedi erkeğe belki senin işe dönerse tabi hayırlısı olsunda önce sağlıklı sıhhatliErkege benzetmisti ama prensesim geliyor insallahsenin de kizdi dimi?
Geçmiş olsun Allah'ım şifa versin inşSağol canım.
Allah razı olsun canım.Geçmiş olsun Allah'ım şifa versin inş
Bnde Ağustosun 3 üne aldım randevuyu bakalım 1 ay sonra git dedi dr günü kendi hesapladıEvet canım bayram sonrası. Pazartesi haftasını ölçsün bakalım ona göre alacam hemen randevumu.
Ben de soracam doktora tabi ama gideceğim doktor 22. Hafta dedi bakalım hesaplasın baksın ne zaman cağırcak.Bnde Ağustosun 3 üne aldım randevuyu bakalım 1 ay sonra git dedi dr günü kendi hesapladı
Bnde 21-22 arası sanırım gidicem hesaplarken ne kadar kafam karışsadaBen de soracam doktora tabi ama gideceğim doktor 22. Hafta dedi bakalım hesaplasın baksın ne zaman cağırcak.
Ben 22 ye aldm doktrum çok geç dedi halbuki sekreter kız tam vakti demişti. Doktorumn huysuzluğundn önce çektm çok olmasdaBen de soracam doktora tabi ama gideceğim doktor 22. Hafta dedi bakalım hesaplasın baksın ne zaman cağırcak.
Benim 12+3 tu kucuktu canim kordonmus gördüğü çıkıntı senin muhtemelen dogrudur daha buyukken gormus:)Kaçıncı haftada erkeğe benzetti canım seninkini banada 14 de benziyor dedi erkeğe belki senin işe dönerse tabi hayırlısı olsunda önce sağlıklı sıhhatli
Çok üzüldüm Allah şifa versin inşallah canımSağol canım. Babam ufak bi beyin kanaması geçirdi de daha iyi inşallah. Zaten daha önce büyük bi beyin kanamasından dolayı engelli kalmıştı.
Benim erkek ama kapkara oldukız bebeklerde kömür gibi oluyor erkeklerde ise açık kırmızı gibi oluyor.bide son aylari gor.
Sağol canım. Inşallah.Çok üzüldüm Allah şifa versin inşallah canım
Aa gercektenmi? Kizimda komur gibiydi oglumda ise pembeydiBenim erkek ama kapkara oldu
AA olabilir canım hayırlısı Allah'tan sağlıklı sıhhatli olsunda inşallah eli ayağı düzgün akıllı fikirli inşallahBenim 12+3 tu kucuktu canim kordonmus gördüğü çıkıntı senin muhtemelen dogrudur daha buyukken gormus:)
Bende yazacaktim bunu unutmusum benim bulantim 10.hafta bittiginde hic yoktu okul acilinca 2 gun oldu ve gecti aş verdigim biseyde olmadi ama erik tercihimde tatlidansa çin rus hepsi kiz diyordu hatta yorumcularda kiz diyordu ramzide biraz erkek gibiydi belki ama geri kalan hepsu kizdi ve bebis erkek ciktihayırlı olsun cnim. belirtilerin nasıldı kızlarına göre çin takvimi tuttumu yaaaaa bi ben ogrenemedim gitti
Çok hızlı büyüyor diye daha çok takım olmalı 5 6 takım bi kaç da tulum yeterli olur. Bebek mağazasında çalıştım ben. 0-3 ayı genelde 40ı çıkana kadar giyiyorlar sonra 3-6 aya geçilir.Kizlar bebeslere ilk kiyafetler icin kac takim yeterli olur. Abartmak istemiyorum giyilmeyen cok esya kaliyor diyor yakinlarim. Sizce 0-3ay kac takim alinmali? Kullanis acisindan tulum mu takim mi daha iyi ?
Herzmn derim erkek bebektw cok bulanti olmaz buda onun kanitivalla artik catlamama ramak kaldi pzt tekrar gitcem ins bu sefer gösterirBende yazacaktim bunu unutmusum benim bulantim 10.hafta bittiginde hic yoktu okul acilinca 2 gun oldu ve gecti aş verdigim biseyde olmadi ama erik tercihimde tatlidansa çin rus hepsi kiz diyordu hatta yorumcularda kiz diyordu ramzide biraz erkek gibiydi belki ama geri kalan hepsu kizdi ve bebis erkek cikti
Insallah kilo aliyormusunuz buda eltimin tezi erkek bebekte sadece karnindan kilo aliyorsun kiz bebekte her yerden diyor ama bilemiyorum benHerzmn derim erkek bebektw cok bulanti olmaz buda onun kanitivalla artik catlamama ramak kaldi pzt tekrar gitcem ins bu sefer gösterir
Aynen oglumda cok fazla kaldi ins bu bebis erkek olurda bosa gitmez cunku daha etiketi ustunde hast cikislari +ince battaniyeler vs vs. kiz olunca giydirilmiyor dogal olarakKizlar bebeslere ilk kiyafetler icin kac takim yeterli olur. Abartmak istemiyorum giyilmeyen cok esya kaliyor diyor yakinlarim. Sizce 0-3ay kac takim alinmali? Kullanis acisindan tulum mu takim mi daha iyi ?