- 20 Haziran 2019
- 583
- 833
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet 11 marttı önde oluyor diye dr 6 marta çekti adet gününü boyu 18 haftalık kilosu 17+3 ayrı ayrı ilerliyor bnm şapşik eşimi de görünce dr ailecek irisiniz telaş yapma dedi dedim anne karnında diyet yapıyor garibim ne yapım diyet yapmasam 500 gr olurdu sanırımBugun kac cikti canim?adete gore ne kdr fark cikiyor:)
1005 ₺ miş 5₺ si bile var baya pahalı Prof dan randevu aldımDEtayli ne kdr yaptiracaksn cnm
Anadolu yakasinda hospital turk 370 tl madenler fsm 400 tl ben umraniyede ozel bir muayenehaneye gidiyorum 500 tl ve renkli fiyat bu sekilde muhtemelen kendi yerimde yaptirirmMerhaba, İstanbul'da Doppler ultrason için nereye gittiğinizi söyler misiniz? Anadolu yakasındayım Zeynep Kamil'de randevu bulamıyorum
Hahah bisi olmaz ya alsin sezeryan oluncak nasil olsasaglikli olsun da irilik genetikAdet 11 marttı önde oluyor diye dr 6 marta çekti adet gününü boyu 18 haftalık kilosu 17+3 ayrı ayrı ilerliyor bnm şapşik eşimi de görünce dr ailecek irisiniz telaş yapma dedi dedim anne karnında diyet yapıyor garibim ne yapım diyet yapmasam 500 gr olurdu sanırım
Teşekkür ederim uygun fiyatlı olanları arayım devlete kalırsak yaptıramıcamAnadolu yakasinda hospital turk 370 tl madenler fsm 400 tl ben umraniyede ozel bir muayenehaneye gidiyorum 500 tl ve renkli fiyat bu sekilde muhtemelen kendi yerimde yaptirirm
Aynn benim normal doğum hayal oldu bu gidişle kasım sonu doğururum taşıyamam yoksaHahah bisi olmaz ya alsin sezeryan oluncak nasil olsasaglikli olsun da irilik genetik
Devlette alinmaz aynen sen ara dediklerimiTeşekkür ederim uygun fiyatlı olanları arayım devlete kalırsak yaptıramıcam
Esenlerden fiyat alırsan yaz bana cnm bakalım ne kadar fark var sen bu gidişle dr değişmezsinDesene ortalama aynı canım. Esenler medipole baya ucuz fiyat farkı var ama hala doktorumu bulamadım adam akıllı
Oyle olur zaten senin kasim sonu buyuk ihtimalleAynn benim normal doğum hayal oldu bu gidişle kasım sonu doğururum taşıyamam yoksa
Sen gittin mi tekrarOyle olur zaten senin kasim sonu buyuk ihtimalle
Pztsi gitmistim 16+1 di 20 haftada gideyim diyorum bir de bayram sonrasi insallah,)Sen gittin mi tekrar
Bana dr detaylıya gir sonraki ay gel dedi 2 ay sonra görüşürüz dediPztsi gitmistim 16+1 di 20 haftada gideyim diyorum bir de bayram sonrasi insallah,)
Dayanabilirsen neyse detayli da muayene sayiliyo:)Bana dr detaylıya gir sonraki ay gel dedi 2 ay sonra görüşürüz dedi
Ben arada hissediyorum çokta anlamıyorum ilk gebeliğim biara pırpırpır bişey olmustu hıçkırıyomuş sanırımKizlar ben hissediyorum artik daha sık hareketlerini cok guzel sizler
Detaylı için çok iyi biri dediler arkadaşlarım gitti hep memnun kaldı ismini sorayım da söylerim sana. Ben de ona gidicem memlekette gitmezsemEsenler medipolü detaylı için arayım dedim sonra vazgeçtim mega dan randevu aldım
Aynn inşallah uzun sürer de fotolarla 1 ay beklerimDayanabilirsen neyse detayli da muayene sayiliyo:)
Esenlerde mi söyle cnm da bakayım bnm gideceğime de dr dedi bn kendimde buna gittim kızı 2 yaşındaymış istediğin yerde yaptır dedi bn medipolü tercih ettimDetaylı için çok iyi biri dediler arkadaşlarım gitti hep memnun kaldı ismini sorayım da söylerim sana. Ben de ona gidicem memlekette gitmezsem