- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Canim masallah dr a mi gittin bugunBnm bebe 208 gr olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim masallah dr a mi gittin bugunBnm bebe 208 gr olmuş
Daha yeni aldım yarın içmeye başlarımBende demir ilahına baslad8m bugün 2. Günüm. Mide agrin felan oluyor mu
Ben hala bişey anlamıyorum belli belirsiz sürekli bi hareket var içerde ama o da bağırsak hareketi mi anlamıyorum ki teşhis edemiyorumKizlar ben hissediyorum artik daha sık hareketlerini cok guzel sizler
Odur canim bebis bir hafta sonra daha iyi duyulur bence 18 haftayi gecinceBen hala bişey anlamıyorum belli belirsiz sürekli bi hareket var içerde ama o da bağırsak hareketi mi anlamıyorum ki teşhis edemiyorum
Evet kontrol e gittim kesin kız teyit etmeye gittim alışveriş yapabilirsin dediCanim masallah dr a mi gittin bugun
Bnm gece yatağa girince bi gümletiyor beni içerden bn burdayım diyorKizlar ben hissediyorum artik daha sık hareketlerini cok guzel sizler
Önümüzdeki Ay için detaylı ultrasona randevu aldımCanim masallah dr a mi gittin bugun
Ben hiç hissedemiyorım ya htta doktora da sordum bir ay sonra dedi , 15 hafta olduk burada hissedenleri görünce çok özeniyorum ne güzelKizlar ben hissediyorum artik daha sık hareketlerini cok guzel sizler
1. Gebelikse geç hissediliyor 2. Biraz daha erken oluyorBen hiç hissedemiyorım ya htta doktora da sordum bir ay sonra dedi , 15 hafta olduk burada hissedenleri görünce çok özeniyorum ne güzel
Ay cok sukur gozun aydin gelsin cicisler insallahEvet kontrol e gittim kesin kız teyit etmeye gittim alışveriş yapabilirsin dedi
Cok az kaldi tatlim hissetmene benim ikinci gebelik anca hissediyorum yeni:)Ben hiç hissedemiyorım ya htta doktora da sordum bir ay sonra dedi , 15 hafta olduk burada hissedenleri görünce çok özeniyorum ne güzel
Ay cok heyecanli kac haftalik gitmis olcanben 22 insallah giderimÖnümüzdeki Ay için detaylı ultrasona randevu aldım
21-22 arası olacak sanırım hesapladım ama ya benim ger seferinde ultrasonda farklı çıkıyor dr bile şaşırdı her seferinde bu kadar fark olur mu ki bakalım detaylıda ne çıkacak merak ediyorumAy cok heyecanli kac haftalik gitmis olcanben 22 insallah giderim
Bugun kac cikti canim?adete gore ne kdr fark cikiyor:)21-22 arası olacak sanırım hesapladım ama ya benim ger seferinde ultrasonda farklı çıkıyor dr bile şaşırdı her seferinde bu kadar fark olur mu ki bakalım detaylıda ne çıkacak merak ediyorum
Desene ortalama aynı canım. Esenler medipole baya ucuz fiyat farkı var ama hala doktorumu bulamadım adam akıllılonely bird bnm dr doğum ücreti mecburi sezeryan 5.200₺ normal 3.750₺ imiş
Esenler medipolü detaylı için arayım dedim sonra vazgeçtim mega dan randevu aldımDesene ortalama aynı canım. Esenler medipole baya ucuz fiyat farkı var ama hala doktorumu bulamadım adam akıllı
Olabilir adet dönemlerinde de kasık ağrısı oluyor merak etme bişey yoktur bu ağrılar normal yaniKızlar kasık bölgesi ve leğen kemiğinün oralarda çok sancım oluyor bıçak saplanması gibi özellikle yorulunca bazen öylesine. Her şeye bakıldı bir sorun bulunmadı. Sizde de var mı böyle ağrılar? Genişleme ağrısı mı bu?
DEtayli ne kdr yaptiracaksn cnmEsenler medipolü detaylı için arayım dedim sonra vazgeçtim mega dan randevu aldım