Ya o 15+3 haftalik demek bence yaPazartesi günü tahlil vermeye gideceğim sağlık ocağına
Doktor tahlil kağıdında ca15-3 diye bi tahlil de istemiş
İnternetren baktım şimdi meme kanseriyle ilgili diyor
Acaba yanlışlıkla mı işaretledi onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya o 15+3 haftalik demek bence yaPazartesi günü tahlil vermeye gideceğim sağlık ocağına
Ama tahlil istem formunda işarerlemiştiYa o 15+3 haftalik demek bence ya
Evet salgin var bu taraftaCanım hayırlı olsun. Bir erkek bebisimiz daha geliyor kizlar bu arafa marasta yasayanlar bir süre şebeke suyu içmesin. Ben geçen gün acillik oldum. Doktor sudan supheleniyoruz çok fazla şikayet var dedi
Tesekkur ederimİğne yerini kolonyayla masaj yaparak dağıtın çok ağrı yapar
Ama tahlil istem formunda işarerlemişti
Zaten 15+3 olamaz doktor 11. Haftada vermişti 16da gelirsin diye
Teşekkürler canmm..Canım hayırlı olsun. Bir erkek bebisimiz daha geliyor kizlar bu arafa marasta yasayanlar bir süre şebeke suyu içmesin. Ben geçen gün acillik oldum. Doktor sudan supheleniyoruz çok fazla şikayet var dedi
Oldu ama ovdum çok şükür geçti kolonyalı peçetyle fln biraz ovun öyle derler16. Haftada biraktirdi. Anlayabiliyorum omu ittirmek hayli rahatsiz ediyor
Haftada bir vurunuyordum. Son ignem yayilmadi nohut gibi elime geliyor sizde de boyle oldu mu hic
Bende demir ilahına baslad8m bugün 2. Günüm. Mide agrin felan oluyor muTeşekkürler canmm..
Ay geçmiş olsun ya içtim valla hatta sıcaktan daha çok içer oldum..
Bundan sonra kaynatıp içerim
Bu arada vitamin istedim
Sdece demir e ihtiyacın olacak dedi
Gerk yok ek vitamin kullanmana dedi
canim benimde bakilmisti kist vardi bisey cikmadi telaslanmaPazartesi günü tahlil vermeye gideceğim sağlık ocağına
Canım demek senin minnoş gösterdi daha benim ki göstemedi ya aynı zaman ya senle benim erkeğe benzetti bakalım 3 lüde ne diyecek gözün aydın sağlıkla kucağına al inşGünaydın kızlar. Epeydir takip edemiyorum burada yazılanları. Bizde de cinsiyet belli oldu dün. Kendi doktorum izinde olunca tanıdık bir radyoloğa gittik, o söyledi direk cinsiyeti. 15+2'de öğrenmiş olduk yani.
Bir oğlan da benden gelsin merve cim. Listeye ekleyiver.
Yok telaşlanmadım da ölçtürmedim decanim benimde bakilmisti kist vardi bisey cikmadi telaslanma
Kizlar aranızda kilo almayan yada karnı çok çıkmayan var mı benim gibi ? 4 aylık olduk ama daha 1 kilo almışım onun da bir kısmı ödem hatta. Karnım da çok hafif çıktı. Böyle olunca acaba bebek büyümüyor mu diye telaşa düşüyorum, bebisi görmeyeli de 1 ay oldu ptesi kontrolüm var
Ben varım:) gram bile almadım ve göbek çevresini de her hafta ölçüyorum cm değişmedi daha. Bugün de kontrol vardı doktora sordum özellikle, bebeğin gelişimi iyi mi diye herşey yolunda dedi:)Kizlar aranızda kilo almayan yada karnı çok çıkmayan var mı benim gibi ? 4 aylık olduk ama daha 1 kilo almışım onun da bir kısmı ödem hatta. Karnım da çok hafif çıktı. Böyle olunca acaba bebek büyümüyor mu diye telaşa düşüyorum, bebisi görmeyeli de 1 ay oldu ptesi kontrolüm var
Hayirli olsun canimmm gozun aydinGünaydın kızlar. Epeydir takip edemiyorum burada yazılanları. Bizde de cinsiyet belli oldu dün. Kendi doktorum izinde olunca tanıdık bir radyoloğa gittik, o söyledi direk cinsiyeti. 15+2'de öğrenmiş olduk yani.
Bir oğlan da benden gelsin merve cim. Listeye ekleyiver.
Valla ya dogrumu bu benim ilk bebe tuysuz degil babaya da cekmis olablr diye dusundm ama bilemedmValla eşim de ben de kıl oranı yükseğiz kesin öyle olacak zaten progestan ekstra öyle bir soruna yol açıyorsa yandık çocuğun yüzünğ göremeyiz herhalde
Insallah bebeler alir biz cok almayiz en guzeli:)Ben de eskisi kadar yiyemiyorum havalar sıcak onun da etkisi var tabi. Bebeğin ağırlığı suan ne kadar bilmiyorum 1 aydır kontrole gitmedim dr ayda 1 çağırıyor. haftasiyla uyumlu çıkar umarım. ilk aylarda kilo almamak daha iyi diyorlar bebekler sağlıklı olsun da kilo önemli değil
Bnm bebe 208 gr olmuşInsallah bebeler alir biz cok almayiz en guzeli:)
Hiç bilmiyorum ki ben de ilk defa duydum dünnburada her şey etkiliyor demek ki şans biraz da. Sağlıklı olsunlar da saçı tüyü önemli değil benceValla ya dogrumu bu benim ilk bebe tuysuz degil babaya da cekmis olablr diye dusundm ama bilemedm