Amin cnm saolasınAnladım canım çok geçmiş olsun. Allah bi daha yaşatmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm saolasınAnladım canım çok geçmiş olsun. Allah bi daha yaşatmasın
Anladım canım sağolasın. Tek değilmişim demek ki hala kullanan. Gerek olmasaydı keşke ama doktorlar kullan diyorsa kullancaz artık napalımSabah akşam kullanıyorum canım haftada 1 de proluton iğne oluyorum daha devam edeceğim
Bende hergün iğne yaptryrum ama benm ağrım var pek harket etme dedi doktor. Kalçamın heryeri mor ve yeşl iğneden ötürüAnladım canım sağolasın. Tek değilmişim demek ki hala kullanan. Gerek olmasaydı keşke ama doktorlar kullan diyorsa kullancaz artık napalım
Ben de hala kullanıyorum ve 32. Haftaya kadar kullanacakmışımKızlar 16. Haftadayım doktorum hala günde bir progestan fitil kullandırıyor, devam et daha dedi. Benden başka kullanan var mı ? Sıkıldım artık fitilden yalan değil
Canim devlettekine mi gittnTeorilerin hepsini çürüten biri dahaaaa....
Bugün gittim kizlar %100 erkek dedi
Umarim artık değişmez
Hepimize sağlıklı doğumlar ınsallah
Ben de 1kg aldım. Kusunca o da yarıya düşüyor hatta Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek dr. Bir önceki hamileligimde 3 ay sürekli çıkarmış hicbirsey yiyememistim ama şükür bir sorun yaşamadım. Bunlar da büyüyordur benceKizlar aranızda kilo almayan yada karnı çok çıkmayan var mı benim gibi ? 4 aylık olduk ama daha 1 kilo almışım onun da bir kısmı ödem hatta. Karnım da çok hafif çıktı. Böyle olunca acaba bebek büyümüyor mu diye telaşa düşüyorum, bebisi görmeyeli de 1 ay oldu ptesi kontrolüm var
:) ben o kadar dayanamadım iyi bekliyorsunGünaydın
benziyo belirtilerimiz ben de belirtiler üzerinden tahmin etmeye çalışıyorum. Annemin, eşimin, çok yakın arkadaşlarımın tahminleri var, bakalım kiminki tutacak
Ben de ilk haftalardan beri ekşi-tuzlu şeyler yiyorum. Sanki tatlı şeyler kokuyo gibi, ama ekşi şeyler yiyince içime bi ferahlık geliyo Aynı şekilde bizim de kalp atışı 160 ile başladı, o zaman da 140 altı olursa erkek, üstü olursa kız diyolardı Bulantı ben de çok uzun sürmedi, genelde yatmadan önce midem bulandı hep, onda da yatmaya yakın yemek yemeyi bırakınca kesildi bulantılar.
Bu arada 13. haftanın içindeyiz, en son kontrolümüzde doktorum tahmin edebiliriz istersen dedi ama ilk heyecanlar, ben de cinsiyet partisinde öğrenmek istiyorum Bayramdan sonra biradaysa gelince yapmayı planlıyoruz
Böyle geçti benim. Senin bi tahminin var mı?
Yok kuzum Önder e gittim kendi dr uma ..Canim devlettekine mi gittn
Evet canim 16 da biraktiran da var az kalmistir insallah merak etmeSaol canım ben de tüp bebekçiler 12 haftada bıraktırıyor diye biliyorum. Benim perinatolog devam daha diyor ama bikaç güne bırakırım belki.
16. Haftada biraktirdi. Anlayabiliyorum omu ittirmek hayli rahatsiz ediyorKızlar 16. Haftadayım doktorum hala günde bir progestan fitil kullandırıyor, devam et daha dedi. Benden başka kullanan var mı ? Sıkıldım artık fitilden yalan değil
Haftada bir vurunuyordum. Son ignem yayilmadi nohut gibi elime geliyor sizde de boyle oldu mu hicBende hergün iğne yaptryrum ama benm ağrım var pek harket etme dedi doktor. Kalçamın heryeri mor ve yeşl iğneden ötürü
İğne yerini kolonyayla masaj yaparak dağıtın çok ağrı yapar16. Haftada biraktirdi. Anlayabiliyorum omu ittirmek hayli rahatsiz ediyor
Haftada bir vurunuyordum. Son ignem yayilmadi nohut gibi elime geliyor sizde de boyle oldu mu hic
Bütün hurafeler ve Çin takvimi bende tutmuş oldu bu arada. He bir de merve kız demişti, Nosking oğlan. Artık aranızda anlaşın.Günaydın kızlar. Epeydir takip edemiyorum burada yazılanları. Bizde de cinsiyet belli oldu dün. Kendi doktorum izinde olunca tanıdık bir radyoloğa gittik, o söyledi direk cinsiyeti. 15+2'de öğrenmiş olduk yani.
Bir oğlan da benden gelsin merve cim. Listeye ekleyiver.
Cnim hayirli olsungrcen gittiginde kac haftalikti gostermemisti galib degilmi?Günaydın kızlar. Epeydir takip edemiyorum burada yazılanları. Bizde de cinsiyet belli oldu dün. Kendi doktorum izinde olunca tanıdık bir radyoloğa gittik, o söyledi direk cinsiyeti. 15+2'de öğrenmiş olduk yani.
Bir oğlan da benden gelsin merve cim. Listeye ekleyiver.
benim doktorumda cinsiyeti görmek için baya bastırarak bakmıştı 1 gün boyunca acıma olmuştu kasığımda.Arkadaşlar bugün ikili test için hastaneye gittim yaklaşık 1 saat boyunca ultrasonda baktı ultrason uzmanı bebek pozisyon değiştirmediği için yarın tekrar çağırdı yalnız o kadar uzun zaman o kadar çok bastırarak baktı ki kalktığımda yarım saat karnım ağrıdı bu normal mi acaba? Böyle benim gibi uzunca bir süre ultrasonla bakılan oldu mu? İlili test kısa sürer diye biliyordum ama ?
En son gittiğimde tam 13 haftalıktı. Kendi kadın doğum doktorum erken dönemde tahmin yapma konusunda iyi olmadığını kendisi zaten söylemişti. Aslında eşim de doktor ve o belirgin bir çıkıntı gördüğünü söylediğinde doktor bu haftada kızda da aynı çıkıntı olabilir, birkaç hafta sonra tekrar bakalım demişti.Cnim hayirli olsungrcen gittiginde kac haftalikti gostermemisti galib degilmi?
Ben sekizinci aya kadar kullanmıştımKızlar 16. Haftadayım doktorum hala günde bir progestan fitil kullandırıyor, devam et daha dedi. Benden başka kullanan var mı ? Sıkıldım artık fitilden yalan değil
Canım hayırlı olsun. Bir erkek bebisimiz daha geliyor kizlar bu arafa marasta yasayanlar bir süre şebeke suyu içmesin. Ben geçen gün acillik oldum. Doktor sudan supheleniyoruz çok fazla şikayet var dediYok kuzum Önder e gittim kendi dr uma ..