- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Hahaha visne suyunu hala seviyorum aynenOff paket paket vişne suyu içtim. İlk aşerdiğim şeyde vişne oldu. Vişneler olunca tuzlayıp yedim hatta süperdi. Hamilelikte damak tadı çok değişiyormuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha visne suyunu hala seviyorum aynenOff paket paket vişne suyu içtim. İlk aşerdiğim şeyde vişne oldu. Vişneler olunca tuzlayıp yedim hatta süperdi. Hamilelikte damak tadı çok değişiyormuş.
Amaniiin tuzlu visne mi erikleri tuzladim sararmaya baslanip tatlaninca yaban erigi bulduk. Onlar da bitecek sukur ki yavas yavas geciyor eksi istegimOff paket paket vişne suyu içtim. İlk aşerdiğim şeyde vişne oldu. Vişneler olunca tuzlayıp yedim hatta süperdi. Hamilelikte damak tadı çok değişiyormuş.
Bende öğrenemedim ki erkeğe benzetti oda gönülsüz söylemek için söyledi hafta çarşamba gidecem bende tabiSizlerin de cuma belli olursa
Ben yapayalnız kalacağım demek ki
Gözün aydın cankm benimBugün cinsiyetimiz netleşti kızlarr. Oğlumuz olacakmış @Merve cinsiyeti ekleyebilir misinn tabloya
Gozunuzaydin hayirli evlat olsun insallahBugün cinsiyetimiz netleşti kızlarr. Oğlumuz olacakmış @Merve cinsiyeti ekleyebilir misinn tabloya
Çok sağolGözün aydın cankm benim
Amin inşallah sağolunGozunuzaydin hayirli evlat olsun insallah
valla yakindi diye gittim canim doktor iyiydi ben sevdim baya da ilgilendi gostermiyo diyip gondermedi ilk uyuyor dedi baya ters duz etti oraya don buraya don oksur bilmemne yani ilgiliydiCnim izmirde en kiytirik hast. Bile ucmus 2yil icinde ne 2 kati olmus fiyatlar yaa.peki memnun kaldinmi doktordan? Benim bebiş kendini bi turlu gostermiyir bende merakimdan gitcem. Seninkide gostermiyordu demi?
Eşlerin doğuma girmesini geçtim erkeği refakatçi olarak bile kabul etmiyorlar.ben ilk doğumu özelde yaptım çokta memnunum kalmıştım birde nerde doğum yapacaksanız mutlaka oranın doğum okuluna gidin doğum anı için çok güzel bilgiler öğreniyorsunuz ve ebeleri tanıyorsunuzDevlet hastanelerinde eşlerin doğuma girmelerine izin verilmiyor bildiğim kadarıyla, özel hastaneler bu konuda biraz daha esnekti covidden önce. Şimdi durum nasıl hiç bilgim yok.
Ama dediğim gibi doğum anına şahit olan biri olarak çok değişik duygular yaşadım. Sevinçten ağladım, bi taraftan kan tuttu, başım döndü. Eşim zaten duygusal, bunu kaldıramayabilir
Ben doğum odasına girene kadar yanımda sadece eşim vardı.eşimide tembihlemistim ben doğum odasına girene kadar kimseye haber vermeyeceksin diyeNasıl normal doğumda eşin yanına mı gelsin istiyordun?
Çok sevindim gözünaydınIkili testim riskli gelince yaptirdigim nifty sonucum geldiiii sukurler olsun kizlarrrr gayet saglikli hic bi sorun yok
bende de aynisi oluyor sanki kaslar aciliyorKızlar sağ iç kasığım çok kasılıyor. Şimdi de bacağıma vurdu galiba neden olur ki bu kadar erken olması normal mı?
Kac kilosun canim zayifmisin ic karnin genistir 6 aydan sonra tam cikar herhaldeKizlar aranızda kilo almayan yada karnı çok çıkmayan var mı benim gibi ? 4 aylık olduk ama daha 1 kilo almışım onun da bir kısmı ödem hatta. Karnım da çok hafif çıktı. Böyle olunca acaba bebek büyümüyor mu diye telaşa düşüyorum, bebisi görmeyeli de 1 ay oldu ptesi kontrolüm var
Çok zayıf değilim canım 59 dum 60 olmuşum onun da dediğim gibi bir kısmı ödemdir hissediyorum çünkü parmaklarım falan şişti. iç karnimi bilmiyorum ki hiç acaba nasıl ilk gebelik olduğu içinKac kilosun canim zayifmisin ic karnin genistir 6 aydan sonra tam cikar herhalde
İlk bebekte gec çıkıyor karın hareketliysen kilo almaman da normal.Ben 3 kilo aldım ama benim 10. Haftadan bu yana düşük riskim var.Kontrolde sağlıklı bi şekilde görürsün bebeğini inşallah.Kizlar aranızda kilo almayan yada karnı çok çıkmayan var mı benim gibi ? 4 aylık olduk ama daha 1 kilo almışım onun da bir kısmı ödem hatta. Karnım da çok hafif çıktı. Böyle olunca acaba bebek büyümüyor mu diye telaşa düşüyorum, bebisi görmeyeli de 1 ay oldu ptesi kontrolüm var
Ben de tam senin kadardim ilk gebelikte karnim da cok gec cikmisti 22 haftalik falan minicik bisi vardi okdr senin de oyle muhtemelenÇok zayıf değilim canım 59 dum 60 olmuşum onun da dediğim gibi bir kısmı ödemdir hissediyorum çünkü parmaklarım falan şişti. iç karnimi bilmiyorum ki hiç acaba nasıl ilk gebelik olduğu için
İlk gebeligimde 4 aylık hamileyken dar kot giyiyordum sikmiyordu şimdi 4 aylık kocaman karnım var üzme kendini hamileliğin tadını çıkar canımÇok zayıf değilim canım 59 dum 60 olmuşum onun da dediğim gibi bir kısmı ödemdir hissediyorum çünkü parmaklarım falan şişti. iç karnimi bilmiyorum ki hiç acaba nasıl ilk gebelik olduğu için