- 3 Ocak 2021
- 943
- 1.405
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlet se 3 lu tarama testi isteyebilirler 16 da yapiliyorTam 16. Haftada gel dedi valla
Gidemiyorum o yüzden
Herhalde bi ley var 16ç haftada yine
Covid’den dolayı doğum fotoğrafçısına ve hatta eşin doğuma girmesine bile izin verilmiyor artık. Belki biz doğurana kadar herkes aşılanır da yeni normalde yine izin verirler umarım.Alırlar bence anlasirsan hastaneyle
Önceden hep eşimin de yanımda olmasını, elimi tutmasını, benimle birlikte nefes almasını falan isterdim, hep böyle hayal ederdim ama kendim ABD‘li bi arkadaşımın doğumuna, doktorla doğum yapan arkadaş arasında tercümanlık yapmak için, girdiğimde gerçekten çok etkilendim. Eşimin de beni böyle görmesini istemem heraldeOlmadı kocan girsin çekiverir
Devletteki doktorum 17. Haftaya çağırdı üçlü test içinDevlet se 3 lu tarama testi isteyebilirler 16 da yapiliyor
Kayserideymişsiniz. Ayrıntılı usg için bi perinatologa filan gidecekmisiniz. Bulunduğum şehirde perinatolog yok maalesef. Kayseriye gelmeyi düşünüyoruz da. Bi bilginiz varmı dr lar hakkındamerve artik listeye ekleneyim nifty sonucuda guzel geldi hep korktum kanama oldukca bise olursa diye bugun doktor cok guzel konustu cok sukur cinsiyetide ogrendik ya su listeye eklenmeye ne korkmustummm ya ALLAHim cok sukur herkese nasip et kimsenin kucagini bos birakmaa kayseri yaş 28 cinsiyet ogluş tarihte 24 aralik
Ben de cok var elti buralarda geziyusa yandikEltim yok görümce de sanmıyorum gezmekten fırsat bulup buraya giremez
Ben de normal olsa istiyordum ama ameliyathaneye almiyoruz demislerdiCovid’den dolayı doğum fotoğrafçısına ve hatta eşin doğuma girmesine bile izin verilmiyor artık. Belki biz doğurana kadar herkes aşılanır da yeni normalde yine izin verirler umarım.
Önceden hep eşimin de yanımda olmasını, elimi tutmasını, benimle birlikte nefes almasını falan isterdim, hep böyle hayal ederdim ama kendim ABD‘li bi arkadaşımın doğumuna, doktorla doğum yapan arkadaş arasında tercümanlık yapmak için, girdiğimde gerçekten çok etkilendim. Eşimin de beni böyle görmesini istemem heralde
Ben de varım pazartesiyi iple çekiyorum tabi öncelik sağlıklı olması ama artık kızım oğlum demek istiyorumTek cinsiyeti belli olmayan biz mi kaldık
Ben epidural yaptırıp normal için şansımı denemek isterim olmazsa aynı şekilde sezaryene geçerler.Bilmiyorum ki duyumlara göre baş ağrısı bel ağrısı zaten baş çekiyorum hiç kaldıramıcam direk uyutsunlar çocuğu da ilk görmiyim yani
Off kız bırak catlasın ne olcak75 ML + 75 ML Çiçeksepeti'nde bu ürünü gördüm çok beğendim bir bakar mısın? Incia Karın Çatlak Jel Krem 75ml 2'li Avantaj Paketi
Çatlak için şunu aldım. Ufaktan başlarım. Yağ kullanamayacağıma karar verdim bu sıcaklarda.
Devlet hastanelerinde eşlerin doğuma girmelerine izin verilmiyor bildiğim kadarıyla, özel hastaneler bu konuda biraz daha esnekti covidden önce. Şimdi durum nasıl hiç bilgim yok.Ben de normal olsa istiyordum ama ameliyathaneye almiyoruz demislerdi
Sen de benden önce gidiyorsunBen de varım pazartesiyi iple çekiyorum tabi öncelik sağlıklı olması ama artık kızım oğlum demek istiyorum
Nasıl normal doğumda eşin yanına mı gelsin istiyordun?Ben de normal olsa istiyordum ama ameliyathaneye almiyoruz demislerdi
Benimki de giremezdi bence ben olesine sormustumDevlet hastanelerinde eşlerin doğuma girmelerine izin verilmiyor bildiğim kadarıyla, özel hastaneler bu konuda biraz daha esnekti covidden önce. Şimdi durum nasıl hiç bilgim yok.
Ama dediğim gibi doğum anına şahit olan biri olarak çok değişik duygular yaşadım. Sevinçten ağladım, bi taraftan kan tuttu, başım döndü. Eşim zaten duygusal, bunu kaldıramayabilir
İnşallah gezmiyordurBen de cok var elti buralarda geziyusa yandik
Bnmkine gir diyorum yok diyor kan tutuyor dr beni bırakıp onunla uğraşabilir bn kapıda görürüm diyorBenimki de giremezdi bence ben olesine sormustum