Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ankaradayken kızım da Atatürk egitim araştırma hastanesine gitmiştim ücretsiz. Dr cok güzel incelenmişti. Bi araştırın derimAnkara da olan anneler; ayrıntılı ultrason için nereye gideceksiniz? Hangi doktorlar hastaneler iyiymiş fiyatlar nasılmış bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?
Cinsiyeti ogrenebildinmiBen ankaradayken kızım da Atatürk egitim araştırma hastanesine gitmiştim ücretsiz. Dr cok güzel incelenmişti. Bi araştırın derim
Hangi teoriler mesrla?Teorilerin hepsini çürüten biri dahaaaa....
Bugün gittim kizlar %100 erkek dedi
Umarim artık değişmez
Hepimize sağlıklı doğumlar ınsallah
Oy yesinler sacli guzel oluyor simdi 3 yasinda bizim de baya uzunUltrasonda görüyor doktorlar Son kontrollerde sormuştum ben evet saçı var demişti kızım doğdu gerçekten şok o kadar uzun sacliydi ki minik lastik toka bağlansa tutardı
Oglun daha cesaretli ciktiBilmim ki bu sefer unutmazsam ücret vs soracam oğlum diyor ki bn gireyim anne
Arkasindan daha eglenceli olur ammaİyide niye sakliyorsun birlikte dedikodu yaparsınız nolcak herkes şimdi kendinden şüphelendi acaba ben miyim diye
Evet hatta burdaki perinatologa disardan cok fazla geliyorlarmis cok iyi bi doktormus normalde acibademde profosrmus kendi yeride varmis ozel kadin dogum hastanesi hüma da ogleden sonralarida hizmet veriyormus gelelim adına unuttum ogrenip yazacagim size bunu ama cok iyi oldugunu duydumKayserideymişsiniz. Ayrıntılı usg için bi perinatologa filan gidecekmisiniz. Bulunduğum şehirde perinatolog yok maalesef. Kayseriye gelmeyi düşünüyoruz da. Bi bilginiz varmı dr lar hakkında
Ramzi nub başta olmak üzereHangi teoriler mesrla?
Yok artıkBen burdan birini tanıdığımı buldum mesela verdiği bilgilerden
Ama kendisine veya kimseye söylemedim
Gizliliğe çok önem veriyorum o yüzden
İkizler burcu musun? ️Her an o da değişebilir ruh halim gibiyim çok değişken
Ekşi-tatlı nasıldı? Hangisine aşerdin?Ramzi nub başta olmak üzere
Eksi tatlı meselesi
Bulantı meselesi
Kalp.atisi sayısı şu an aklıma gelenler bunlar
Bu arada ikili testimde beta hcg yazmiyor
Canım 20. Haftada gitmiştim zaten kızımda. O zaman belliydi cinsiyet. Kesinleşmiş oldu ayrıntılı da.Cinsiyeti ogrenebildinmi
Mustafa başbuğ duydum ben. Aceba aynı kişi mi.Evet hatta burdaki perinatologa disardan cok fazla geliyorlarmis cok iyi bi doktormus normalde acibademde profosrmus kendi yeride varmis ozel kadin dogum hastanesi hüma da ogleden sonralarida hizmet veriyormus gelelim adına unuttum ogrenip yazacagim size bunu ama cok iyi oldugunu duydum
Canım 20. Haftada gitmiştim zaten kızımda. O zaman belliydi cinsiyet. Kesinleşmiş oldu ayrıntılı da.
Bugun sehre kadar ben verdigime gore benimdir ya oBen burdan birini tanıdığımı buldum mesela verdiği bilgilerden
Ama kendisine veya kimseye söylemedim
Gizliliğe çok önem veriyorum o yüzden
Mustafa başbuğ duydum ben. Aceba aynı kişi mi.
Ben geçen hafta gittim sırf cinsiyet içinSenin ne zaman kontrolün en son 2 hafta önce gittim göstermedi sırf cinsiyetini öğrenmek için gidiyorum inşallah gösterir sen de biran önce öğrenirsin
Doktor ilk tahmini erkek dedi ama çok da inanma dediSeninkini bende çok merak ediyorum bence kız
Herkes ayağını denk alsınİyide niye sakliyorsun birlikte dedikodu yaparsınız nolcak herkes şimdi kendinden şüphelendi acaba ben miyim diye
Yok bugünden önce fark etmiştimBugun sehre kadar ben verdigime gore benimdir ya o
Ay bnde ankaradasınız dr için soruyorsunuz sandım :)))) ögrendim canım 12. Haftada erkege benzetti. Şimdide kesinleşti bakalım hayırlısıSuan ki bebisinkini sordum