- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
Ben ayrintiliya kadar bu gidişte dr kesin şu demezse emin olmam yine deSizlerin de cuma belli olursa
Ben yapayalnız kalacağım demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ayrintiliya kadar bu gidişte dr kesin şu demezse emin olmam yine deSizlerin de cuma belli olursa
Ben yapayalnız kalacağım demek ki
Ben bi şey dese direkt tamam diye kabulleneceğimBen ayrintiliya kadar bu gidişte dr kesin şu demezse emin olmam yine de
Aynen beni de o heyecanı kaldiramayacakmisim gibi geliyor birde sonrası bel ağrısı oluyormuş.Yaaa spinal istemiyommmm beni komple uyutsunlar
Ben de öğrenemedim dahaTek cinsiyeti belli olmayan biz mi kaldık
Siz de mi bu hafta gidiyorsunuz doktora?Ben de öğrenemedim daha
Ne zaman demiştin kontrol? İsimleri unutuyorum hepsini okuyorum amaBen bi şey dese direkt tamam diye kabulleneceğim
Haftaya salı veya perşembe olacak inşallahNe zaman demiştin kontrol? İsimleri unutuyorum hepsini okuyorum ama
Cuma günü tam 16 haftalık olacak.Cuma günü için aksılik cıkmazsa randevu alacagım.12.hafta gittiğimde %60erkek demişti ama cok erken demişti.Siz de mi bu hafta gidiyorsunuz doktora?
Lieracın içinde kimyasal varmış o yüzden onu son aylara bırakayım diyorum ama bakalım zaman ne gösterecekBnde lierac a başlamayı duusnuyrm
Maşallah çok sevindim :)Ikili testim riskli gelince yaptirdigim nifty sonucum geldiiii sukurler olsun kizlarrrr gayet saglikli hic bi sorun yok
Bilmiyorum ki duyumlara göre baş ağrısı bel ağrısı zaten baş çekiyorum hiç kaldıramıcam direk uyutsunlar çocuğu da ilk görmiyim yaniAynen beni de o heyecanı kaldiramayacakmisim gibi geliyor birde sonrası bel ağrısı oluyormuş.
Bilmiyorum ki duyumlara göre baş ağrısı bel ağrısı zaten baş çekiyorum hiç kaldıramıcam direk uyutsunlar çocuğu da ilk görmiyim yani
Randevun erken olsa bizden önce öğrenirdin hafta olarak öndesin çünkü ☺Haftaya salı veya perşembe olacak inşallah
Tam 16. Haftada gel dedi vallaRandevun erken olsa bizden önce öğrenirdin hafta olarak öndesin çünkü ☺
Alırlar bence anlasirsan hastaneyleBiz doğurana kadar doğuma doğum fotoğrafçısı alırlar mı acaba? Eğer öyle olursa uyanık olmayı tercih ederim
Ikematgah paylasmadn henuzBenim var ya bi ev adresimi yazmadığım kaldı. Mahalleme kadar yazdım ama bendeki rahatlık kimsede yok. Bulan buyursun bulsun
Aman aranizdan elti gorumce cikmasin da hahahahYaaa seni gidi ajannn ayy merak ettim bnm tanıdığımda varmıdır bn bu sene aktifim önceden okuyucuydum
Inan soran olursa paylaşırım hiç sorun değilIkematgah paylasmadn henuz
Eltim yok görümce de sanmıyorum gezmekten fırsat bulup buraya giremezAman aranizdan elti gorumce cikmasin da hahahah
Olmadı kocan girsin çekiverirBiz doğurana kadar doğuma doğum fotoğrafçısı alırlar mı acaba? Eğer öyle olursa uyanık olmayı tercih ederim