- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Eger memnunsan yine ayni yap canim uyu uyan biter isEvet tam oldum yüne öyle istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eger memnunsan yine ayni yap canim uyu uyan biter isEvet tam oldum yüne öyle istiyorum
Zaten nasıl düşünürsen öyle oluyor bn normal yapmam sezeryan dedikçe mecburi sezeryan oldumAy ben normal istemiyorum deyince bile toplum şoka giriyor
Komple uyutun desem düşünemiyorum
Bi bakındım ama hep yazlık ince şeyler varBegendigin seyleri al mevsimi dusunerek ama evetben de almam bisi son zaman alrm zaten evden bisiler hazirlarm ondan
Öbüründen tırsıyorumEger memnunsan yine ayni yap canim uyu uyan biter is
Ben sırf onun için doktorumu normal yatırmayandan seçtimZaten nasıl düşünürsen öyle oluyor bn normal yapmam sezeryan dedikçe mecburi sezeryan oldum
Aynen canim bize onemli olan suan kislik seyler tulum falan kullanisli olur 3 6 aylik olablr mesela sonra dogunca bakariz durumuna iri mi minik mi bebis ona gore alrzBi bakındım ama hep yazlık ince şeyler var
O yüzden eylüle bıraktım o işi
Inşallah gerçekten bırakmışımdır
Bebisi gormek cok guzel tabi o an karar veririz doktor da ne onerir bakalmÖbüründen tırsıyorum
İlk ay komple tulum benceAynen canim bize onemli olan suan kislik seyler tulum falan kullanisli olur 3 6 aylik olablr mesela sonra dogunca bakariz durumuna iri mi minik mi bebis ona gore alrz
Istemeye istemeye normal gelicek bence seninkiBen sırf onun için doktorumu normal yatırmayandan seçtim
Ama ne zaman konusu açılsa herkes normal doğumcu
Aynen ben hic denememistim kucakta rahat edemiyordu zaten bizimkiİlk ay komple tulum bence
Ama tabi bi soracağım bilenlere
Sling işine de çok sıcaktım ama sonra biri hemen alma çocuk kucak isterse alırsın dedi
Her çocuk istemiyormuş çünkü
Benim de hazırdı isimler. Sen ne düşünüyorsun?Hem de iki cinsiyet için de isim hazırladım
Bi keyfini bekliyorum bebeğin
Devletteki doktor 17. Hafta dedi tekrar
erken gidersem niye geldin diyecek
Gözün aydın canım ne riskin vardı acabaIkili testim riskli gelince yaptirdigim nifty sonucum geldiiii sukurler olsun kizlarrrr gayet saglikli hic bi sorun yok
Ikili test sonucumda yas riski falanda sorun yoktu kanda sorun cikmisti yani bebegimde bi sorun olabilirdi ama cok sukurGözün aydın canım ne riskin vardı acaba
Valla fazla kucağa alıştırmamak lazım sonra hiç inmiyor ağlaması da bitmiyor emzir yatır kanguru da bn hiç taşıyamamıştım sling de aynı diyorumİlk ay komple tulum bence
Ama tabi bi soracağım bilenlere
Sling işine de çok sıcaktım ama sonra biri hemen alma çocuk kucak isterse alırsın dedi
Her çocuk istemiyormuş çünkü
Göz rengi saç rengi biraz belli aslında ana babasından
Farklı olursa bana da sürpriz olur
Saçları çok olacak mı yoksa az mı olacak onu merak ediyorum mesela en çok
Ben hep onların içerde dışarıya göre daha güvende olduklarını düşünüyorum açıkçası. Çok büyük bi kaza olmadıktan sonra düşmeler çarpmalar Allah' ın izniyle olumsuz etkilemeyecektir.Arkadaşlar bişey sorcam. Özellikle tüp bebek ve düşük geçmişi olanlar beni daha da iyi anlar. Her hamile gibi ben de koruma içgüdüsüne sahibim ama geçmişimden ötürü ekstra tedirginim. Sanki ben tedirgin oldukça daha kötü oluyor. Ya işyerinde görev aracı kaza atlatıyor ani frenler oluyor sık sık, ya ben merdivenden düşmekten son anda kurtuluyorum ya da oramı buramı biyerlere çarpıyorum. Ufaklı büyüklü sarsıntılar yaşıyorum. Çok korkuyorum sonra. Doktora soruyorum bişey olmaz diyor ama içim rahat etmiyor. Her kontrole korka korka gidiyorum. Bugün de mesela merdivenden düşüyordum nerdeyse görevde başım döndü. Bayağı bi sarsıldım. Kanama ya da şiddetli karın ağrısı olmuyor şükür. Böyle şeyler normal mi bi ben mi yaşıyorum, doktorun dediği gibi küçük kazalar önemsiz mi? Bilgisi Deneyimi Olan var mı ?
Gözün aydın canım benim Allah'ım korktuğumuza uğratmasın yavrularımızıIkili test sonucumda yas riski falanda sorun yoktu kanda sorun cikmisti yani bebegimde bi sorun olabilirdi ama cok sukur
Ay deme öyleIstemeye istemeye normal gelicek bence seninki
Kulağına söyleyeceğimBenim de hazırdı isimler. Sen ne düşünüyorsun?
Ben ilk üç her şey serbest olacağım sanırımValla fazla kucağa alıştırmamak lazım sonra hiç inmiyor ağlaması da bitmiyor emzir yatır kanguru da bn hiç taşıyamamıştım sling de aynı diyorum
O kadar mı egzantirik?Ay deme öyle
Korkudan bayılabilirim normal doğum olursa
Kulağına söyleyeceğim
İfşa olamam
Ben ilk üç her şey serbest olacağım sanırım
İlk çocuğum olacağı için şok hali olacak zaten
Sıfır deneyimle
İşe yarayan her şeyi denerim dilini çözene kadar
Hayır ama tüm veriler birleşince bence kabak gibi kimin kim olduğu ortaya çıkıyorO kadar mı egzantirik?