2021 Aralık Anneleri

Cok zayiflar var evet sirf gobis var herkesin farkli cikmis ama genelde hepsinin belli oluyor 16 17 haftada:)
16-17 de düze yakın karnı olanları da görüp özeniyorum ama onlar sporcu tani ful kas
Ya benim ilk kez yanlarım doluyor ömrümde Hiç de kilo almadım.
Ay benim de benim deeeee resmem incecik belim odun gibi oldu çok emteresan geliyor. Belim kalınlaştığı için yüksek bellerime veda ettim Kilo almadım ben de ama resmen kilo almış göbeği yağlanmış gibi görünüyorum yani öyle hamile göbeği gibi de olmadı daha
Dışardan bakıınca hamile gibi değil de göbek bölgesi yaplanmış kilo almış biri gibiyim ben de
 
Merhaba benim bebeğim de kız yalnız bir şeye kafam takıldı . Bebeğim su an 16 haftalık, doktora gittiğimde doktor bebeğin kafası tam 16 haftalık ama vücudu 15 haftalık, bir haftalık gerilik var vücutta ama önemli değil dedi. Yine de kafam takıldı ve çok moralim bozuldu tabi. Bu durumu yaşayan var mı ? Ne yapmalıyım?
 
Gozun aydin Canim cok normal dr un da boyle birsey solemesine gerek yok bas gobek cevresi falam hepsi tamamen ayni hafta cikmaz her gidiste o olcumlerle ilgili:)
 
Hayirli olsun. Olcumler cok onemli degil . Probu 1 mm kaydirsa haftasi degisik cikar. Bunu doktorun gerilik var diyerek anlatmamasi gerekirdi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…